נחש צפע
אזעקת אמת!

WallFlower

New member
נחש צפע../images/Emo70.gif אזעקת אמת!

אנשים הכינו את הוידיאוים (גאד דאמ המילה הזאת!) כי ברגעים אלו מוקרן "אבודים בלמנשה" הדוקמונטרי וג'וני על המסך ברגעים אלו ממש
ב+ yes
אני מקווה שמישהי תספיק עוד לראות את זה עכשיו אם לא נצלו קרובי משפחה - שידור חוזר מחר ב11:10 בבוקר
אני חוזרת יום חמישי, 11:10am , +yes השתדלו שלא לפספס
חבל שגילתי על זה רק עכשיו אבל לא נורא...

Deppaholic

New member
עשית טעות במה שאמרת הרגע

YES שווים ל...בעצם YES לא שווים..!! ערוצי זהב יותר טוב מYES...

Runaway Train

New member
מהההההההההההההההההההההההההההההההההה

זונות!!!!! אם היו אומרים לי יותרררררררררררררר מוקדם הייתי מספיקה להביא למישהי שתקליטטטטטטטטטטטט לאלאלאללאלאאל למההה:(((?????????? ולמה את אומרת "בלמנשה" ?????. זה לוסט אין לה מנצ'ה אבודים בחווה (מנצ'ה זה חווה בספרדית) יכול להיות שלפי הסרט זה איזשהוא מקום..לא יודעת:| אני רק הולכת לכיוון הקסטאז'נו

adi depp

New member
אוףףףףףףףףףףף.......

עכשיו ראיתי את ההודעה ויכולתי לראות את זה למה נשארתי בבית איזה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

WallFlower

New member
אז זהו ש...

א. ככה קראו לזה ביס... ב. הדוקומנטרי הוא על סרט שהוא על דון קישוטה, דוקן קישוטה = למנשה... ג. הרגע חזרתי הבייתה משר הטבעות, לא הייתי בבית משעה 7:45 היום בבוקר, אני לא רואה שום דבר, אח שלי מלמל ברקע מי פרשיוס, יש לי מתכונת בספרות בעוד שבוע ואני לא יודעת כלום חוץ מהתפסן ואין לי מספיק זמן לצלם סיכומים אז אני מתה, שלא לדבר על זה שיש לי חצי עבודת ביוטופ מזדיינת לעשות, לא קשור לכלום אני יודעת אבל אני בטוחה שג'וני היה מזדהה עמי.

Runaway Train

New member
לג'וני יש קולורפוביה...(פחד מליצנים

מממ..סתם בא לי לציין (לא שרק גילתי את זה עכשיוווו אהממ ניקול!!!בוהאהאהאה חהה..) סתם:( לא ידעתי..:| "Something about the painted face, the fake smile," Depp told reporters while promoting Sleepy Hollow. "There always seemed to be a darkness lurking just under the surface, a potential for real evil." Combs is also said to suffer from clourophobia. But he has repeatedly denied that his performance contracts call for a "no clown" clause, perhaps because it doesn't fit his bad-boy image. Several years ago, Depp purchased a painting by John Wayne Gacy, the children's clown turned serial killer who tortured and killed 33 boys and young men. The painting was a self-portrait of Gacy as "Pogo the Clown." "They told me when I got it that the proceeds went to a charity or to the victims' families or something, but I found out that wasn't the case," Depp told the San Francisco Examiner. Depp still finds clowns vexing. "Something must have happened when I was a kid," he recently told Entertainment Weekly.

חחחחחחחחחחחחחחח

אני מבינהה את הפחד שלו שלי זה לא פוביה רצינית אבל הם באמת יצורים מפחידים :\ שהייתי קטנה בכיתי בגלל הליצנים בלונה פאק חוי עליהם אהבתי את התמונה P:

למעלה