נחש שהכנתי. דף באורך של 7 מטר

א ל כ ס ו

New member
נחש שהכנתי. דף באורך של 7 מטר

הנחש הוכן מדף 7מטר על 30 ס"מ... ודרש הרבה עבודה... כשסיימתי לקפל אותו- כבר לא נשאר לי כח "לנפח" את הגוף של הנחש.... אז בשלב הזה הוא עומד כמו שאתם רואים אותו. בטח אעשה את זה במוקדם או במאוחר.

ophler

New member
פשששששששש

מרשים ביותר כל הכבוד על ההשקעה

spawn7il

New member
היי שאלה

דבר ראשון יצא לך פצצות דבר שני, הכנתי כמה וכמה נחשים כאלו, אבל הגוף יצא לי קצת צולע יש לך טיפים ליצירת הגוף?

matanbi

New member
כל הכבוד,מדהים אולי מתי שיהיה לי

זמןאנסה אותו.זה דגם מהמם.

עלמה7

New member
מדהים ביותר!

איפה מצאת דף בגודל כזה? או שחיברת כמה דפים?

eyal reuv

New member
כל הכבוד!

ממש יפה,יישר כח! אני ניסיתי את הדגם לפני מספר חודשים,אבל לא הייתה לי מספיק סבלנות לקפל את כל הנחש,אז קיפלתי רק את החלק העליון של הראש. התרשמתי מאוד,דגם מאוד יפה.

א ל כ ס ו

New member
טוב, אז ככה

קודם כל, תודה! את הדף הכנתי בעצמי. קניתי ארבעה בריסטולים דקים בצבעים שונים בשני הצדדים (צהוב וחום-קרטון). חתכתי אותם לרצועות של 30 ס"מ, ואז הדבקתי את הקצוות אחד לשני. ובנוגע לגוף, זה בהחלט משביז ולוקח הרבה זמן. סיימתי אותו עם גב תפוס. לטיפים אפשר לפנות אלי בפרטי. אלכס.

eyal reuv

New member
לא

רגב,זה הנחש של Ronald Koh. הוא הרבה יותר מיוחד ויפה למראה.

א ל כ ס ו

New member
כמו שאייל אמר זה של Ronald Koh

והעבודה הקשה משתלמת. למי ששאל על הגוף- הצורה שבה אני עשיתי את זה- עבדתי בצורה הכי סיזיפית שאפשר- קיפלתי את כל הקווים עד רמת ה1/16. רק אח"כ קיפלתי את זה לזיגזג- והתחלתי לקפל. ברגע שעשית את הקוים היסודיים זה הופך להיות מאוד פשוט. גם לא עבדתי עם כל האורך בבת אחת. כשסיימתי חלק מהגוף- הדבקתי עוד מטר והמשכתי. עכשיו רק נשאר למצוא מקום לתקוע את זה בבית...:)

למעלה