נחש שלא אוכל

SpikyLips

New member
נחש שלא אוכל

קניתי לנחש שלי עכבר אחרי שבועיים שלא אכל, והשיל אתמול בלילה. הוא רק נשך את העכבר כמה פעמים בכוונה לתקוף, אך לא חנק אותו. אתם בטח תגידו לי לנסות יותר מאוחר או מחר... אבל חוץ מזה יש משהו אחר שאפשר לעשות? וגם במה אפשר להאכיל את העכבר הזה?

TAINTED SAINT

New member
וכמו תמיד השאלות המתבקשות:

איזה נחש ? בן כמה ? האם יש לו חימום ? ואם כן מאיזה סוג והאם מדדת טמפרטורה בטרריום ? וכמובן האם יתכן שהעכבר היה גדול מדי לנחש והפחיד אותו ? חלק גדול מהנחשים נרתעים מלתקוף עכבר ה"מוצנח" עליהם או אל תוך המסתור שלהם לפתע,נחשים "אוהבים לדמיין" [חוששני כי אין לי ביטוי אחר שיתאר זאת טוב יותר] שהם הפתיעו את העכבר ממארב או רדפו אחריו, נתקלתי אצלי מספר פעמים במקרים שנחש לא הצליח לתפוס את העכבר בנשיכה הראשונה ופשוט ויתר עליו לאותו ערב. לגבי העכבר,אפשרות ראשונה היא להעבירו 'לעולם שכולו עכברים' [לא צריך לפרט,נכון ?
],אם לא,אזי יש לשים אותו בכלי החזקה נפרד כגון כלוב או טרריום זכוכית עם מכסה בטיחותי שלא ימלט ולספק לו חתיכת מלפפון או תפוח עץ טרי [בהנחה שאין ברשותך בקבוק מים למכרסמים],חצי פרוסת לחם ואם יש אז חצי חופן גרעיני חמנית ישמחו אותו[ללא מלח ולא קלויים],יש להוסיף חתיכות נייר עיתון או נייר סופג על מנת שיבנה לעצמו מקום לישון,ועצה מאוד חשובה ממש ללא מומלץ לתת לו שם
. בהצלחה

SpikyLips

New member
אוי, לא ראיתי שמישהו שאל אותה שאלה למטה

בכל אופן, יכול להיות שזה שונה... קליפורניה קינג, בן 10 חודשים. יש חימום, פלטה מלמטה. עכשיו שמתי לב שהטמפ' קצת נמוכה, אבל החימום פועל, יש מצב שהחימום רק ייחלש ולא יפסק לגמרי? לגבי הדברים האחרים, הוא אכל עכברים בגדלים האלה בעבר, ואף פעם לא היו לי בעיות בהאכלה. בטח שלא בתקיפה, מהיום שהביאו לי אותו בגיל חודשיים הוא כבר הרג עכברים בוגרים במהירות. עכשיו אני דואגת לגבי החימום, למרות שהוא בכל זאת לא מתרכז באזור החם, וישן קרוב למים שלו... אם הטמפ' לא הייתה גבוהה מספיק הוא לא היה מחפש את המקום הכי חם להיות בו? עוד עניין עם החימום, הוא לא מדויק בגלל שהחום מתרכז בעיקר מתחת לכד חרס שבו הוא ישן. חשבתי שאולי זה קרוב מידי להשלה של אתמול, זה הגיוני? ד"א נתתי לעכברים שמות בעבר, כמה שזה חולני, זה מבדר אותי... תודה רבה על התגובה

אני מציע שתמדדי את הטמ"פ

היכן שנמצא הנחש והיכן שמונח החימום, יתכן שהחימום הספיק לפני חודש אבל עכשיו כשהטמפרטורות ירדו הוא אינו חם מספיק. אופציה אחרת היא שהוא חם מדי ולכן הנחש הולך על האופציה הקרירה במקרה זה. לי זכורים רק שני מכרסמים עם שמות שהיו אצלי: אוגר עיוור בעין אחת בשם משה (טבע באקווריום עם צבי מים) וחולדה כחולה, זכר בשם ספלינטר.

Lonesome George

New member
נתת אוגר לצבגון?

לא צריך להיות אכזריים גם אם מגדלים נחשים, לי אישית כואב לראות את המכרסם נחנק. כיום אני מאכיל במופשרים אז זה נחסך ממני. אין צורך לנפנף בחוסר איכפתיות לגורלו של המכרסם, אני תמיד השתדלתי לתת לו את התנאים הכי טובים שאני יכול עד שהגשתי אותו לנחש, צריך שתהיה חמלה לכל היצורים החיים והמרגישים, ובמיוחד יונקים. ואם סתם התנפלתי עלייך והתכוונת למשהו אחר, אז סליחה.

אם הייתי מתכוון לזה שהוא סיים את חייו כמזון

לצגבון הייתי כותב את זה. הכלוב של משה היה על מדף גבוה מאקווריום עם הצב, משה ברח מהכלוב ונפל לאקווריום. בזכות המשפט האחרון אני סולח לך

SpikyLips

New member
הטמפ' בסדר עכשיו

ולא הייתם ממש לעזרה, הוא עדיין לא רוצה לאכול. יכול להיות שהוא חולה? בינתיים אני אלך לקנות עכבר קטן יותר, אולי הוא באמת מפחד או משהו...

SpikyLips

New member
עדיין לא אוכל

קניתי עכבר ממש פיצי, והוא עדיין לא רוצה לאכול, מה אפשר לעשות עכשיו??

למעלה