נחש

נחש../images/Emo63.gif../images/Emo26.gif../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif

שער הנחש החולם על נחש ישן ומתפתל יזכה לפרנסה טובה. החולם שנחש נמלט ממנו - סימן שיאבד פרנסתו. אם חלם שהרג נחש - יזכה לטוב - ויביס את אויביו. החולם על נחש המזדווג עם בת-זוגו - לעושר יזכה. החולם על נחש במאורתו - פרנסתו מובטחת. אם חלם שנחש נשכו -יאבד את פרנסתו וירבה לו שונאים. החולם על נחש המתפתל לדרכו - אות הוא שמשמיצים אותו ומוציאים עליו דיבה. וזה נושא מספר שלוש-גם מהספר של הקדוש ועכשיו בבקשה תגיבו
אני הולך ל
את ה
-יש לי מלא עבודה
אני יכנס לפני כניסת השבת ליראות מה הגבתם

SINFULLY SEXY

New member
למה אני לא מופתעת ../images/Emo6.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

אי אפשר בלי הצפעים שיצאו שימחה רבה- שימחה רבה ! אביב היגיעה צפע בא ! ! ! ואים ככה אז גם לי יש קושייה-מה עושה אחד שקם בבוקר ומוצא כמה צפעים איתו במיטה
1-צורח ומנסה ליברוח
2-פיפי
3-לא זז מילימטר ורק מיתפלל חזק חזק לעזרה בלב שלו ומבקש סליחה מאלוהים-ומכל המלאכים והקדושים
4-מה זה חשוב מה יעשה-חשוב מה הצפעים יעשו
הינה אלברט נשמה-עניתי לך על כ-ו-ל-ם
שבת שלום

באמת למה ../images/Emo6.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר עם כמה צפעים ואתה ניפחד
את אותם הדברים א ב ל ל א ט
שבת שלום
ביי

פצצות לגבות ../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif

כולם זה כולם
בלי פטורים לאף אחד
אצלנו אין גימלים ואין סרבני מצפון
מימ
-סויה-איל512 יללה נשמות

סויה 1

New member
"החולם על נחש ישן ומתפתל"

נו באמת...נחש ישן ןמתפתל....עד כמה אתם תמימים... הנחש הוא סמל ארוטי סמל פאלי.במיתוסים נחשב הנחש לסמל לפריון חלומות על נחשים....מצביע אולי על דאגותהקשורות לסקס.. הרבה אנשים מקשרים ביןנחשים לבין התנהגות ערמומית וחלקלקה(אנחנו אומריםהוא חלק וערמומי כמו נחש.) "החולם על נחש המזדווג עם בת זוגו"-מה?...כמו צ'יצ'ולינה ובין זוגה הנחש? היא עשתה סטיפה לא קטנה על המופע שלה. זה מה שיש לי כרגע על נחשים.אם היה פה הקדוש היינו זוכים בוודאי להרצאה באורך של כמה דפים נחשים זו המומחיות שלו. להתראות

למעלה