נחש

salingre

New member
נחש

היי אני עומד לקנות בורמזי לבקן ורציתי לדעת איזה אויזרים לקנות לו איזה הכי מומלצים תודה רבה

לגבי שיטות חימום

עיצוב אני לא כל כך יודע מה לשים לנחש. אבל לגבי חימום לדעת הכי מומלץ זה כבל חימום(אתה יכל לקנות בחניות חיות מחמד). אפשר גם להשתמש במנורה לחימום בטרריום אבל יכל להיות שהנחש שלך יקבל כויות מהמנורה. בקיצור לדעתי כבל חימום זה מומלץ מאוד לדעתי(מנסיון אישי). מקווה שעזרתי רע ליבני

אני מסכים עם רע

חשוב לציין שאם הכבל הוא בעל עוצמה גבוהה רצוי שיהיה מצע שיבודד בין הנחש לכבל בכדי למנוע כוויות. בחלק מהחניות ניתן גם למצוא פלטות לחימום שגם אמורות לחמם בצורה טובה, אבל אין לי ניסיון איתן. איזה גודל טרריום יש לך? והאם אתה מודע לגודל שאליו מגיע פיתון בורמזי, ואתה גם מסוגל לספק לו את התנאים המתאימים?

salingre

New member
הטרריום שלי בגודל...

בערך 80 על 50 ס"מ גווה 50 ס"מ אבל הוא רק בוקע (הפיתון) בעוד חודש ככה שעד שיגדל אני בהחלט יקנה לו טרריום יותר גדול... וכן אני בטוח שאני יספק לו תנאים טובים אני מת על נחשים ואני גם אוהב לתפח אותם זה נותן לי סיפוק עצמי... אז תודה ושאתה מתכוון למצע שיפריד מהנחש לכבל אתה מתכוון שאני כאילו יעשה כלוב קטן עם רשת סביב הקבל??? בתודה רבה אורי

אני חושב שיונתן מתכוון....

שתשים על הריצפה של הטרריום כבל חימום ועל הכבל דשא סינטטי(סתם דוגמא). ואז אין מגע של הנחש עם הכבל. לגבי הגדילה של הפיתון בייבי פיתון בורמזי גודל מהר מאוד ואני מאמין שתוך חודשיים שלוש תצטרך להליף לו לטרריום יותר גדול ובסופו של דבר הוא יצטרך טרריום שאתה תוכל להכנס אליו. קצב הגדילה של הנחש תלוי בכמות שתאכיל אותו. רע ליבני

salingre

New member
תיקון לגווה הטרריום שלי

גווה 50 ס"מ אורך 100 ס"מ רוחב 60 ס"מ אחלה טרריום שבעולם

גודל טרריום

זה באמת גודל מצוין אבל זה לא יפיק לנחש להרבה זמן. גם לפני שאתה שואל שאלות תקרא על על פיתון בורמזי. ברשימה של מאמרי הפורום (נחשים)יש מאמר מצוין שתרגם לירון סמואל תקרא אותו ואני חושב שהוא יענה על כל שאלותך. בהצלחה!! רע ליבני

עוד משהו לגבי הגודל של הבורמזי

אני מציע לך לשקול שוב,שוב ושוב לפני שאתה קונה פיתון בורמזי לא כדאי לך וגם לאנשים אחרים לקנות פיתון בורמזי בלי לחשוב כי שקונים בורמזי אתה קונה אותו בייבי וחמוד, ולא ממש מודע וחושב לעתיד שהנחש יהיה מפלצת. דוגמא:לפני כמעט שנה קניתי בורמזית לבקנית באורך 80 ס"מ בת חודש וחצי וחרי כמה חודשים היא הייתה 1.50 ואז יונתן שיכנע אותי שלא כדאי לי להמשיך לגדל אותה כי זה גם סכנה למגדל, לא התוקחתי איתו כי גם לי זה היה ידוע לפני שקניתי אותה לאיזה גודל היא תגיע. שהייתי אצל חבר שלי זה שמכר לי אותה אז הוא הציע לי במקומה לקנות זוג נחשי אורנים בייבים ואני לא רציתי כי כבר הייתי נעול על פיתון בורמזי גדול והכל יהיה סבבה איתו. אבל זה ממש לא תשקול טוב טוב לפני שאתה מחליט לקנות פיתון בורמזי. רע ליבני

T0M3R

New member
אחי

לדעתי הפלטות הן הדבר הכי טוב שקיים לזוחלים! חוץ מלחיות כמו לאופורד / פט טייל שצריך לשים חול זה מתאים לכולם!

אתה...

יכל לקנות פלטות חימום בחניות לחיות מחמד ויש מגדלי זוחלים שמוכרים כאלה. יש בכל מקום רק צריך לדעת איפה לחפש...אין לי מושג באיזה חנות אבל אני יודע שבחניות יש פלטות חימום. רע ליבני

אני לא חושב...

שזה ממש משנה אתה צריך לדעת מה הטמפ' הרצויה לפיתון בורמזי ולדעת מה הטמפ' בטרריום. רע ליבני

woma

New member
רצוי שתחשוב שוב ותשקול את כל ...

שיקוליך מחדש. פיתון בורמזי הוא יפה כשהוא קטן (גם כשהוא גדול) אבל ... וכאן זה אבל ענק - הנחש גדל במהירות ובסופן של שנתיים שלוש אתה תמצא את עצמך עם פיתון של 3-3.5 מ' שזהו עדיין רחוק מלהיות אורכו הסופי !!! עוד מספר שנים מועט תמצא את עצמך עם נחש של 4-5 מ' ואולי יותר שזקוק לכלוב שלא בטוח שאתה יכול לספק לו, שלא לדבר על כך שבגדלים כאלה מומלץ מאד לא לטפל בנחש כזה לבד כי אפילו משימות נקיון או כניסה לכלוב עשויות להסתיים לא טוב (למטפל לא לנחש).

תשמע...

עדיף ךך בואה קונסטריקטור אבל זה עדיין לא נחש הכי טוב למתחילים לדעתי כי זה נחש שגודל לגודל מכובד. רע ליבני

obb

New member
אם הוא יקנה בייבי..

אז אם הזמן שהנחש יגדל לגודל גדול הוא ילמד איך לנהוג אם הנחש...

woma

New member
בהחלט עדיף בואה על בורמזי..

ואם מדובר בזכר אז בהחלט אתה יכול להשאיר אותו (בהרגלי תזונה נאותים) מתחת ל 2 מטר.

למעלה