נחתתי HEELFLIP !!!

Ultra-Skater

New member
נחתתי HEELFLIP !!! ../images/Emo47.gif

איזה ככיף לי נחתתי היל פליפ !!! הפליפ הראשון שלי !!!
לכל אלה שמנסים הרבה זמן קיקפליפ ולא מצליחים... תנסו קצת היל פליפ לדעתי זה הרבה יותר קל (ותנסו את זה קצת יותר מ 10 דקות) לי עם ההיל פליפ לא היה את הבעיות האלה שיש בקיקפליפ שאתה לא נמצא מעל הבורד והבורד אף לך לכל מיני מקומות... בהיל פליפ אתה כל הזמן מעל הבורד ואחרי שאתה לומד להכניס את הבורד לפליפ זה לא כל כך קשה לנחות את זה טיפ הרגל שבאמצע שימו אותה קצת יותר החוצה (שהאצבעות של הרגל יבלטו החוצה) ועוד משהו אחרי שהבורד נכנס לפליפ תרימו את הרגל יותר גבוהה שהבורד לא יתקע ברגל מי שמנסה... שיהיה לו בהצלחה

danle

New member
כיף לך אני...

כיף לך קוראים לי דניאל ואני כבר מנסה הרבה זמן הילפליפ אבל אני מצליח רק לסובב את הבורד ולא לנחות טוב

גם אני חשבתי ככה (פעם)

אז ככה אני למדתי היל פליפ לפני קיק פליפ כי ככה היתעמנתי.... כולם אמרו לי שהיל פליפ יותר קשה מקיק... אני לא חשבתי ככה כי כשלומדים תרגיל הוא נהיה קל (מה שקשה זה ללמוד אותו...) עבר כמה זמן... הרבה זמן וכבר ידעתי הרבה מאוד תרגילים... (אינוורד היל פליפ, ווריאל קיק פליפ...) אבל עדיין לא ידעתי קיק פליפ... התחלתי להתאמן על זה הרבה.......... ............ ........... כשלמדתי את הקיק פליפ הבנתי כמה קל זה!!!!!!!!! זה הרבה יותר קל מהיל פליפ ובעיקר בנסיעה!!!!!! היום אני קופץ 3 מדרגות בדאבל קיק פליפ (מה שני בקושי מצליח 3 מדרגות בהיל פליפ) בקיצור... עצה ממני תנסו לילמוד קיק פליפ!!!! ועוד עצהה יותר חשובה... על תפסיקו להיתאמן על היל פליפ!!! בייייייי

למעלה