נחתתי

N o a m i t

New member
נחתתי

זהו,גם אני ,חזרתי עכשוי מפולין,ארץ יפה אין מה לומר. אנספור חוויות מדהימות, נופים,צלילים,טעמים וריחות. היה מדהים! ורק עכשוי הכל מתחיל להתעכל... אם למישהו יש שאלות,רוצים תמונות,בקשות או סתם להשתתף בחוויות אשמח =)

mayamoreno2001

New member
אנחנו רוצים

כל מה שתוכלי לתת לנו אני ממש רוצה לשמוע קצת, אם יש לך תמונות בשמחה אני ארצה לראותם וכל דבר שיש לך להראות לנו אני חושבת שזה מקסים אני באמת מתגעגעת לשם יאהההה מתי יגיע תורי שוב????

N o a m i t

New member
זה קצת ארוך...

כל מי שהיה שם יודע שכששואלים אותך:"נו אז איך היה בפולין?" מאוד קשהל ענות על השאלה הזאת במילה או בכמה מילים. לפני שנסעתי ציפיתי שיהיה לי קשה מאוד ואפילו שיהיו סיוטים בלילה,והיה הרבה הרבה הרבה פחות קשה ממה שתארתי,היה קשהלעכל,קשה להרגיש,א]ילו שאני דורכת על האדמה הזאת,ויש המון סיבות לזה. עכשיו,כשחזרתי לארץ,הכל מתחיל להתעכל,רשה,כואב,אין מצב רוח לכלום. פתאום זה עולה והרגשות צפות,לא שבפולין זה לא היה אבל בארץ זה יותר חזק. היה מדהים חוויה שנאי לא אשכח בחיים! היו הרבה רגעים של שמחה וצחוק וכיף, והיו גם כאב,פחד ודמעות. המשלחת שלנו היתה מדהימה וכך גם המדריכים,היו כמה רגעים קטנים שעשו את הכל,פולין יפהפיה שאין מילים,צריך לדעת להפעיל הרבה את הדימיון שם. טוב יש עוד הרבה מה לספר אבל אני לא רוצה לשעמם אתכם, בכל זאת אם יש שאלות או משו כזה לאלה שיצאו או לאלה שיוצאים אני אשמח לעזור .

ברוכים הבאים יותר נכון השבים

אני שמח שהיה לך מסע משמעותי אכן רק עכשיו שאפשר לשבת ולהתחיל לחשוב על כל מה שראית לאט לאט מתחילים להכניס פנימיה ולהתחיל ולנסות לעכל את מה שראית פולין היא חוויה מלאת עוצמה וטעונת רגשות עכשיו תשבי עם עצמך לבד תחשבי על כל מה שראית ממה ששמעת ותנסי באמת להבין קשה אבל תנסי בטח אני מתאר לעצמי את רוצה לספר לכולם עכשיו על החוויה העוצמתית שעברת איך היה מזג האויר ?קר נעים ירוק אפור ?? מה היה המקום הכי קשה שהית ?ומה היה החלק הקשה במסע? ושוב ברוכה השבה אני אשמח אם תעלי תמונות!!

N o a m i t

New member
תמונות אני אעלה אולי מחר

היה שבוע קייצי וחם ממש כמו בארץ לא גשם ולא כלום,הכל ירוק רענן ופורח. וכשרואים באושוויץ פרחים,פרפרים,ילדים קנטים עושים פיקניקים עם משפחותים,ומטיילי אופניים זה מאוד קשה לדמיין מה באמת היה שם לפני כמה עשרות שנים. זהו מסע מאוד מאוד מאוד אינדיווידואלי,כל אחד נשבר במקומות אחרים,חלקם לא נשברים בכלל ,צחקנו המון,ואפילו באושוויץ. הייתי בשמחה מספרת מה היה קשה ומה פחות ועוד חוויות מהמסע אבל מכיוון שאני יודעת שישנם בפורום הזה אנשים שעוד לא יצאו ושיוצאים בקרוב,מתלבטים אם לצאת וכאלה,אני אתן לכם עצה אישית--למי שמתכוון לצאת למסע. לנסות כמה שפחות שמוע חוויות אישיות של אנשים אחרים,לבוא למסע הזה כשלא סיפרו לך איפהבוכים ואיפה לא ,ואיפה הכי קשה ואיפה הכי עצוב,ומה נשאר במחנה הזה ומה אין במחנה הזה,לי זה מאוד הרס כי זה בנה לי שורה של ציפיות וזאת באמת העצה הכי גדולה שאני יכולה לתת למ שעומד לצאת למסע הזה. למי שרוצה פרטים או שאלות אני אשמח לעזור במסרים

למעלה