נח``ל כן או לא?

25.7.01

New member
נח``ל כן או לא?

די כבר אני כבר משתגע חברה אני רוצה לדעת לאן אני הולך כדי להכין את עצמי נפשית........

avipe

New member
תשמע

אני לא יודע מה המקורות של האנשים האחרים כאן בפורום ואני משאר שהם סתם משמועות.. אני אמרתי לך כבר מה המקורות שלי וזה בטוח במיליון אחוזים.. הנח``ל זה ב-25.. דבר איתי באי סי קיו ואני יגיד לך בדיוק למה אני בטוח בזה.. 19551402

-רן-

New member
100% נחל...

מישהי כתבה שהגיוס הוא ב-8.8 , לא יכול להיות בגלל שכל חטיבות החי``ר מתגייסים באותו השבוע , לכן יום זה הוא גיוס נח``ל באותה הזדמנות חבר שלי ברר בבקו``מ וגיוס גבעתי הוא לא עם גולני אלא למחרת. כך שהתאריכים הם: 23.7 -גולני 24.7 -גבעתי 25.7 -נח``ל 26.7 -אחרי לצנחנים אז תרגע ותעשה חיים עד הגיוס.

maor_ya

New member
הרגתם אותי... !!!!!!!!!!!!! תענו רק

מי שיש לו מקורות וגם מאיפה אתם בכלל יודעים את זה ??????? מנחשים ???? אני הולך 3 שנים ויום אחד אני בנח``ל ואחרי 5 דקות אומרים לי שאני בגבעתי.... זה אותו חרא, אבל אני רוצה לדעת באיזה חרא ! - אני רוצה גם פרטים על הנח``ל/גבעתי והטירונות: איפה הטירונות פרטים על המסע כומתה, 60 ק``מ (איפה, איך וכל) וכל מידע שיש... הבנתי שהשירות הוא מעורב עם בנות ויש שם כוסיות חבל``ז.... לפי הערוץ הראשון שעשה כתבה על הנח``ל....

jedi knight

New member
המעורב זה משהו אחר לגמרי

הפלוגה המעורבת בנחל זה פלוגת שמוגדרת ע``י צה``ל חי``ר קל אתה וקוראים אותה קרקל והיא שייכת לנח``ל ולגבי הכוסיות אז אם אתה רוצה לשרת עם בנות אז תבקש בבקו``ם להיות בפלוגה אולי יתנו לך הזאת אבל סביר להניח שישלחו אותך לנח``ל הרגיל

jedi knight

New member
תגובה אישית לגבי גולני של מי

אני רוצה לומר שהספר שהבחור כתב (קראתי אותו ) לא משקף את עמדת רוב החיילים נו בגלל שקצת קשה כותבים ספר ??? חוצמזה אני מכיר גם חיילים קרביים שדווקא נהנו בשירות הצבאי שלהם (גם בגולני) מה שכן זה שאותו בחור לא התאקלם טוב והספר מתאר את סיפורו האישי יותר ולא מדד לשירות בגולני וגם הוא ציין את זה בעצמו כמה פעמים תגיבו לגבי זה

avipe

New member
המקורות שלי

אני בטוח שהנח``ל זה ב-25 במאה אחוז ידוע לי זאת מקצין בכיר בלשכת גיוס וממ``פ של טירונים.

למעלה