נטוויז'ן חוצפנים-זקוקה לעצתכם:

נטוויז'ן חוצפנים-זקוקה לעצתכם:

תקשיבו מה קרה לי-
פנו אלי בתחילת השבוע מחברת נטוויז'ן ואמרו שבגלל שאנחנו לקוחות אינטרנט ותיקים מגיעה לנו הטבה של הנחה 20 שקלים לכל חודש וראוטר אלחוטי חינם בהתקנה חינם. תיאמו התקנה למחרת היום-טכנאי לא הגיע בזמן שנקבע ורק אחר כך התקשר ואמר שבד"כ אין בעיה עם איחור. אבל לא יכולתי להמתין היו לי תכניות...קבענו להיום. היום אכן הגיע הטכנאי(ממש על גבול הזמן יש לציין), בהחלט בחור חמוד ולא מזיק-אבל לאחר שסיים את כל מה שלא עשה שם עם הראוטר הסביר משהו על קו הטלפון שעוד 4 שעות יחזור המספר הביתי הקודם לאחר ניוד.
שאלתי על איזה ניוד הוא מדבר כי סוכם מולי על אינטרנט בלבד. אבל אז הסביר שהקו הועבר לנטוויזן והמס' נשמר. וזאת ללא הסכמתי או אפילו ללא יידועי בדבר.

עכשיו שלחתי תלונה בכתב לנטוויז'ן על כך למחלקת פניות ציבור. אבל מה דעתכם? מה הייתם עושים?
אני באמת זקוקה לכמה שיותר עצות...תודה

johny3guns

New member
מתקשר .. צועק עליהם .. מבקש להתנתק

או שהם יעבירו אותך לשימור לקוחות ותקבלי הצעה הרבה יותר אטרקטיבית ממה שיש לך כרגע או שפשוט תתנתקי ותחפשי חברה אחרת (עם כל הכבוד לנטוויז'ן, הם דיי מאחור מבחינת המתחרות).

סתם מתעניין, כמה את משלמת בחודש (ספק + תשתית) ועל איזו מהירות ?

johny3guns

New member
המחיר נשמע סביר לתמורה שאת מקבלת

הייתי ממליץ להתקשר אליהם (בנוסף למכתב שכבר שלחת) ולברר מה פשר העניין, יותר מהיר, וקרוב לודאי שתקבלי את התשובות שאת צריכה.

לא הייתי חושש לאיים בניתוק, סה"כ הם צריכים אותך יותר מאשר את צריכה אותם לאור התחרות בשוק.

גוד לאק ;)

mad alot

New member
צועק, מקבל הנחה, מחזיר את הטלפון לבזק.

הקו טלפון של 013 נוראי, אבל השירות אינרטנט שלהם אחלה.
ואפשר להוריד אותם למחירים מאוד זולים, ביחוד אחרי פשלה כזו מצידם.

EdisonGirl

New member
לא בעד ההכללה הזו

אבל תמיד אני מתחקרת טוב טוב כשמציעים לי מתנה, ובד"כ מתברר לי שמדובר במתנה לזמן מוגבל שלאחר מכן אם אני רוצה להפסיק את השירות, אני צריכה לרדוף אחריהם. אין לי סבלנות לרדוף, בייחוד כשאין אפשרות לעשות את זה בפעולה פשוטה דרך האינטרנט ולכן אני מוותרת מראש על התענוג.

פעם אחת הסכמתי (רק בגלל שה"מתנה" הוזילה לי את העלות הכוללת לחודשיים), השארתי את כתובת המייל שלי כדי שאוכל לעדכן באמצעות המייל את הנתונים בבוא היום, וביקשתי לאשר לי את קבלת הכתובת הנכונה ממני (סתם לשלוח לי מייל TEST). לא קרה.
הייתי צריכה לרדוף.

chocolove

New member
לי היה איתם סרט-קצת ארוך אבל שווה לקרוא

התקשרו להגיד לי שמגיע לי חודשיים בחינם על הטלפון +התקנה בחינם.
1.בד"כ אני שונאת להסכים לחינם מחברות כאלו ואחרות,אך מכיון שהייתי לפני חתונה לא היה לי כוח והסכמתי ,כאשר ידעתי שאני הולכת להתקשר אליהם ולבטל את הטכנאי.
2.התקשרתי אליהם אחרי החתונה ואמרתי שאני לא רוצה את הטלפון שלהם,והם אמרו שאם אני מבטל עכשיו אז אני מקבלת קנס,אז עדיף לי כבר שיגיע הטכנאי שיתקין ואח"כ לבטל,ניסיתי להגדי שאת זה לא אמרו לי כשקבעתי התקלה
וזה לא בעיה שלי שהמוקדן לא אמר את זה ,לא הסכימו להקשיב. טוב למי יש כוח להתווכח אחרי חתונה כשהכל ורוד ?
3.המתקין הגיע ,התקין והכל סבבה, התקשרתי לבטל לפני שנגמרו חודשיים ואף ניתקתי פיסית את הטלפון ,ומה אומרים לי?
שאני צריכה לשלוח להם בדואר רשום את הטלפון , ממש יופי עכשיו גם אני צריכה ללכת לדואר ,לשלם על דואר רשום וגם לבדוק שהמודם הגיע !, להתווכח שוב לא עזר לי .
4.וזה הדבר הכי גרוע-הם חייבו אותי בויזה על סך של 2500 ש"ח!,התקשרתי ואמרו שזה כי לא החזרתי את המודם בזמן -התווכחתי איתם באותו יום ,וכל מה שאמרו לי זה שהם יבדקו ויחזרו אלי ! הם טענו בכל תוקף שגם אם החזרתי את המודם לא החזרתי אותו בזמן וגם לא התקשרתי לבטל את השירות ! קיבלתי תשובות מתחמקות ולא הגיוניות (ואני התקשרתי שבוע לפני התאריך ושלחתי שבוע לפני התאריך סיום).
בד"כ אני יכולה להיות סבלנית, אבל על סכום כזה גבוה הודעתי להם מראש שאני כבר מעבירה את העניין למשרד התקשורת , ואכן יום אחרי כבר העברתי מכתב למשרד התקשורת ולפניות הציבור שלהם .
5.משרד התקשורת חזר אלי תוך שבוע וחצי שבועיים ואשאלו אותי פרטים.
6.עוד באותו היום או יום אחרי מתקשרים אלי מנטויז'ן ואומרים לי שאני מקבלת החזר על סך הסכום שחייבו אותי ,ואני התעקשתי גם לקבל החזר על הדואר הרשום , שלא נדבר שלא פיצו אותי בשקל על העוגמת נפש!
7.חודש לאחר מכן אני מקבלת מכתב רישמי ממשרד התקשורת שקיבל תגובה מנטויז'ן-כמה שקרים נטויז'ן רשמו-שניסו להשיג אותי ולא עניתי, ועוד כל מיני שקרים!, שמרתי את המכתב .
8.זה היה ניסיון מר מאוד !
9.אני עדיין לקוחה של נטוי'ן, למה ?
10.מאז עשו עוד טעויות בחשבונית ,כל פעם התקשרתי והורידו לי את המחיר של הספק למחיר מצחיק, אז אני כבר נשארת שם כי המנוי הוא של ההורים שלי-בבית שלהם. אם תהיה בעיה בהתחברות אז קשה לי לבוא ולסדר להם את זה (גרה רחוק מהם)
ולכן נשארת רק כדי שלהורים שלי יהיו בעיות באינטרנט.
11.לא להסכים בחינם ועדיף פעם הבאה פשוט לנתק להם בפנים כששומעים חינם, כי לפעמים כשאתה מנסה להיות נחמד ,אתה יותר מידי נחמד ויש להם לשון חלקלקה שלא תמיד ניתן להתחמק מהם .

למעלה