נטוורק בפייסבוק

How I Disappear

New member
נטוורק בפייסבוק

יש למלא אנשים מהבצפר שלי את הנטוורק של הבצפר אבל כשאני הולך לסטינגס->נטוורקס ואני רושם את מה שרשום אצלהם, זה אומר לי שזה לא ולידי [תקף, הגיוני] מה עושים ?

meital always

New member
../images/Emo38.gif הודעה על רשת לא תקפה

בדוק את האפשרויות הבאות: יכול להיות שאתה רשום או שנרשמת לא מזמן לרשת (Network) של בית-ספר או מוסד לימודי אחר? יכול להיות שהגיל שמופיע אצלך בפייסבוק לא מתאים למוסד הזה? יכול להיות שאתה שייך לרשת של מדינה אחרת?

How I Disappear

New member
לא ..

1.אני רשום רק בנטוורק אחד- ישראל 2.את הגיל אני לא מוצא אז אני לא יודע אם זה בגלל זה כי ניראה לי שהכנסתי גיל אחר 3. אני רק בישראל .. אבל זה לא ניראה לי כלכך קשור כי בחיפוש נטוורקס יש מלא בתי ספר מכל העולם, הבעיה היא שכל בית ספר שאני רושם שם [שנמצא בישראל] זה מראה לי שאין כזה דבר בכלל, ולהרבה חברים שלי יש נטוורק של הבית ספר שלהם ..

meital always

New member
לגבי הגיל-

לפי הכרטיס שלך בתפוז אתה בן 20, אם זה הגיל שלך גם בפייסבוק לא יאפשרו לך להירשם לרשת של בית-ספר תיכון, אתה צריך להיות בגילאים 13 עד 18 לשם כך. אז בוא קודם נבדוק איזה גיל מוזן בחשבון שלך. כנס אל דף הפרופיל שלך, בחר למעלה את הלשונית Info ואז הקלק למעלה על Edit Information . באחת השורות הראשונות מופיעה הכותרת Birthday . איזו שנת לידה רשומה שם? האם הגיל שלך מתאים? (אם לא נוח לך להשיב כאן תענה לי במסרים)

How I Disappear

New member
תיראה, נזכרתי

עכשיו כשראיתי את השנה ששמתי [1989] וניסיתי לשנות את זה לשנה האמיתי שלי אז זה רשם לי שאני לא יכול להראות להם שאני מתחת לגיל 18 אז ניזכרתי שזה מה שהופיע לי גם בהתחלה כשנירשמתי אז בגלל זה שמתי 1989 ...

meital always

New member
אז זה בדיוק כמו שכתבתי בהתחלה...

פייסבוק לא מאפשרים להצטרף לרשת של בית-ספר תיכון למי שהגיל שלו בפייסבוק איננו בין 13 ל18.

How I Disappear

New member
אבל זה לא הגיוני, הרבה מהחברים שלי

רשומים לנטוורק של הבית ספר שלי והם גם מן הסתם לא יכלו לרשום את הגיל האמיתי שלהם כי פייסבוק לא מרשה להירשם עם גיל מתחת ל18

meital always

New member
אין קשר

כשהם נרשמו בפעם הראשונה לרשת הזו, כנראה שהגיל שלהם היה מתאים לבית-ספר תיכון.

How I Disappear

New member
אתה מתכוון כשהם נרשמו לפייסבוק ?

אבל פייסבוק לא נותן להכניס גיל שהוא מתחת ל18 ! ואם אתה מתכוון כשהם נרשמו לרשת, אז אנחנו חוזרים לאותה שאלה- איך נרשמים לרשת הזאת ?

meital always

New member
קצת סדר

בוודאי שניתן להכניס לפייסבוק גיל מתחת 18! אלפי משתמשים בישראל ועוד מאות אלפים בעולם הם מתחת לגיל הזה. רק שבמקרה כזה חייבים (בזמן ההרשמה) להצטרף לרשת של בית-ספר קיים בישראל שבו אתה לומד, באמצעות הזמנה מתלמיד אחר מתיכון זה (או לחילןפין אספקת מייל של בית הספר או אישור של תלמיד אחר מהרשת הזו). כל זאת כדי לוודא עד כמה שאפשר שמדובר במשתמש אמיתי.

How I Disappear

New member
שיניתי בINFO, יש שם אפשרות להכניס את השם של

של הבית, הבעיה היא שזה עדיין לא מראה שאני בנטוורק של הבית ספר ..

meital always

New member
בענין הזה אין לי חדשות טובות...

פייסבוק לא מאפשרים בקלות לשנות את הגיל, במיוחד לא בכיוון שאתה מנסה. כלומר טכנית אתה יכול לשנות את הגיל בכרטיס שלך, אבל מעשית המערכת כרגע תחסום אותך מלהצטרף לרשת של תיכונים כי מבחינתה אתה בן 20 ולא יתכן שאתה בתיכון. הדרך היחידה היא לפנות אליהם במייל, להגיד מהו הגיל האמיתי שלך (תחשוב על תירוץ טוב למה בהתחלה הכנסת גיל אחר) ולקבל מהם אישור להחלפת הגיל והצטרפות לרשת תיכון שתציין שם.

How I Disappear

New member
חח טוב ניראה .. אם יהיה לי כוח חחח

הפייסבוק האלה חייבים לתחמן איכשהו

למעלה