נטויזי'ן אינטרנט וטלפון ביתי
שבת שלום וחג שמח
מנוי שנים בנטויזין, רק אינטרנט, מסלול עכשווי מהירות 15M שחודש בספטמבר האחרון
כעת עם כניסת הרפורמה החדשה, של תשתית וספק יחד במחיר קבוע, ואחרי שנטויזין הצטרפה למסלול זה
החלטתי לבדוק ולהתקשר אליהם כדי להצטרף, משירות לקוחות העבירו אותנו למחלקת מכירות
שוחחנו עם נציגה בשם שני, אחרי שבדקה מצב המנוי שלי- הודיעה שבמושב שלי, יובלים בצפון, רק עד 15M אפשר מעל
לכמות זאת חבל על הכסף שלנו לדבריה,, לא כדאי מעל 15 מייגה, סוכם שאתחבר למסלול הזה של ה 15 אמרה שיום
ראשון 5-4 יבוא אלי הטכנאי שלהם עם מודם ולבדוק התשתית?? בעניין מחירים- ספק ותשתית יחד יעלה לי התענוג 114 ש"ח
נכון לעכשיו אני משלם לבזק 270 ש"ח מסלול שלי אצלם 40 M ולנטויזין משלם 30 ש יענ 300 ש בחודש
במסלול החדש רק 114 ש בהחלט שווה ההפרש מחירים
מה דעתכם, אגב בעניין מודם נתב בזק אמרה שאחזירו- אל דאגה יש לי עוד שניים אבל לא כמוהו, יענ תודה לאל יש מודם רטואר
מחיר מקובל? מוגזם?? האם בכלל כדאי לשנות מסלול??
תודה על כל חוות דעת
שבת שלום וחג שמח
מנוי שנים בנטויזין, רק אינטרנט, מסלול עכשווי מהירות 15M שחודש בספטמבר האחרון
כעת עם כניסת הרפורמה החדשה, של תשתית וספק יחד במחיר קבוע, ואחרי שנטויזין הצטרפה למסלול זה
החלטתי לבדוק ולהתקשר אליהם כדי להצטרף, משירות לקוחות העבירו אותנו למחלקת מכירות
שוחחנו עם נציגה בשם שני, אחרי שבדקה מצב המנוי שלי- הודיעה שבמושב שלי, יובלים בצפון, רק עד 15M אפשר מעל
לכמות זאת חבל על הכסף שלנו לדבריה,, לא כדאי מעל 15 מייגה, סוכם שאתחבר למסלול הזה של ה 15 אמרה שיום
ראשון 5-4 יבוא אלי הטכנאי שלהם עם מודם ולבדוק התשתית?? בעניין מחירים- ספק ותשתית יחד יעלה לי התענוג 114 ש"ח
נכון לעכשיו אני משלם לבזק 270 ש"ח מסלול שלי אצלם 40 M ולנטויזין משלם 30 ש יענ 300 ש בחודש
במסלול החדש רק 114 ש בהחלט שווה ההפרש מחירים
מה דעתכם, אגב בעניין מודם נתב בזק אמרה שאחזירו- אל דאגה יש לי עוד שניים אבל לא כמוהו, יענ תודה לאל יש מודם רטואר
מחיר מקובל? מוגזם?? האם בכלל כדאי לשנות מסלול??
תודה על כל חוות דעת