נטויזן

BigBr

New member
נטויזן

שלום,

היתה לי חבילת אינטרנט של נטויזן במחיר 69 ₪ (חבילה זו כללה מחיר לתשתית של בזק ושירותי אינטרנט של נטויזן)
החל מינואר ראיתי בחשבונית במקום 69 ₪ כל פעם תשלום אחר (110-160 ₪)
רק במרץ- אפריל שמתי לב על תשלומים חריגים (לא זוכרת בדיוק את חודש ההתקשרות הראשון).

יצרתי קשר במרץ-אפריל- הם טענו שרכשתי שרותי אנטיווירוס בחודש ינואר(לא היה ולא נברא).
לאחר התעקשות הם הסכימו שחלה טעות ואקבל זיכוי מלא בחודש הבא.
כמובן- חוץ מזה שלא קיבלתי זיכוי, המשיכו לחייב על כך.\

יצרתי איתם קשר מאז לפחות 5-6 פעמים.
השיא הגיע בחודש האחרון כאשר התקשרתי לברר מדוע לא קיבלתי עדיין זיכוי וביקשתי שיקשיבו לשיחות המוקלטות ויזכו.
אמרו שלוקח עד שבוע להקשיב לשיחות ושיצרו קשר (כמובן כרגיל אף אחד לא יצר).

שלשום התקשרתי בפעם האחרונה, צעקתי, איימתי ודרשתי לדבר עם מנהלת.
בשיחה נאמר שהם לא מצליחים למצוא את השיחה בה "אישרתי" אנטיווירוס אבל התיעוד מספיק להם על מנת לחייב אותי על שרות זה.
הציעו לי להגיע לחיפה ולשמוע את השיחות המוקלטות (שגם זה מוזר- אם לא מצליחים למצוא את השיחה, איך הם יכולים להשמיע לי אותה?)

הם הציעו זיכוי של 100 ₪ (במקום 280 ₪), לא הסכמתי.(עיקרון)

אני רותחת מעצבים שחברה רצינית מרשה לעצמה להתנהג איך שבא לה ולנצל את חוסר הכלים של הלקוח לפעול נגדם.

התנתקתי מהם,
אני רוצה לדעת מה אני יכולה לדרוש מהם? האם הם יכולים למחוק שיחות מוקלטות שיוכיחו שהובטח זיכוי?
במידה וארצה לתבוע אותם,מהו התהליך? אילו הוכחות\פרטים אני צריכה על מנת להתחיל תהליך?

למה החברות לא מפחדות מתביעות ? אני כל פעם מופתעת מחדש עד כמה בקלות גונבים מהלקוחות.

אשמח לייעוץ\הכוונה :)
תודה

תביעה נגד נטוויז'ן

אהלן,

שלח להם הודעה בכתב על כך שהם חייבים לך את הכספים שציינת, ואם לא ישיבו לך את מלוא כספך, תגיש תביעה קטנה. תוכל לתבוע פיצוי של עד 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק. לגבי איך להגיש תביעה קטנה, ראה בקישור.

לגבי השאלה למה החברות לא פוחדות? כי מעט מדי אנשים תובעים. כשכולנו נתחיל לעמוד על הזכויות שלנו, יהיה כאן טוב יותר

BigBr

New member
תודה אסף, עוד כמה שאלות..

האם הם רשאים למחוק שיחות מוקלטות על מנת שלא תהיה לי הוכחה?

אילו הוכחות אני צריכה להביא?
אני בתמימות לא רשמתי תאריכי התקשרות, והקלטתי רק את השיחה האחרונה (ששם הנציגה אומרת שאכן לא מצליחים למצוא את השיחה בה הסכמתי לשירותים שלהם אבל שמספיק להם תיעוד השיחה במחשב).

האם יש לי בכלל טעם להגיש תביעה או שמא הם יודעים לצאת ממקרים כאלה בהצלחה |(מנסיונך)

בזמן המשפט עצמו, אילו שאלות רשאים לשאול אותי?

לגבי הודעה בכתב,לאיזו מחלקה לשלוח הודעה בכתב?

כמה עולה להעזר בעו"ד? (אפשר תשובה בפרטי :)

תודה רבה :)
נטלי

Mesarim

Member
גם לי עשו את הטריק הזה

עם שיחות בינלאומיות
פשוט עזבתי אותם וזהו
שייחנקו ...

למעלה