נטו בזיון: עימות חריף בין השר כץ למנכ"ל האוצר בדיון הקצבאות

yoelbeker

New member
נטו בזיון: עימות חריף בין השר כץ למנכ"ל האוצר בדיון הקצבאות

בדיון בוועדת העבודה והרווחה אמר שי באב"ד כי ניתן להביא לחקיקה רק את שתי הפעימות הראשונות מתוך הארבע במתווה להעלאת הקצבאות - בשל חוק הנומרטור
קישור לכתבה המלאה: [URL]https://www.themarker.com/news/macro/1.5743424[/URL]

jos45a

New member
"חוק הנומרטור" איננו חלק מחוקי הטבע! אם הוא מפריע - אז משנים

התירוץ הזה הוא חוצפה. "הנומרטור" איננו חוק טבע ולא נמצא בעשרת הדברות. אם החוק מפריע לעשות את הדבר הנכון אז משנים אותו. את החוק של סמכויות סגני שרים שאושר בבג"ץ שינו בלי שום קושי כדי לאפשר לליצמן לחזור לממשלה בתפקיד סגן שר. את החוק לעדכון משכורות השרים משנים ללא שום קושי. אז גם את "הנומרטור" הקדוש אפשר לחלל!

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
קטע שמסכם את המצב

&nbsp
" היו"ר אלאלוף הדגיש: "אני מתחייב שההצמדה לשכר הממוצע במשק והסכומים הכוללים שנקבעו יישמרו. הוועדה וחברי הכנסת הם לא חותמת גומי של אף אחד, יש לנו את הסמכות לשנות ולתקן הצעות חוק המונחות בפנינו". הוא פנה לנציגי הנכים הנסערים ואמר: "אני מסכים שמה שמוצע כאן אינו מספיק. אבל יש מציאות פוליטית, כלכלית וחברתית במדינה שלנו, ועלינו לגשת לדברים בצורה עניינית".
&nbsp
קודם פוליטית..דואגים לעצמם ולבוחרים "הבריאים " שאל יזרקו אותם מהכיסא....מציאות כלכלית זה עיניין מוסרי גם של סדר עדיפויות ..את זה יכולים לשנות אם רק רוצים..כסף יש ושלא יבלבלו את המח! וחברתית..כולם רואים את התגובות כלפי הנכים : אוכלי חינם מתחזים פרזיטים..עלוקות ועוד ועוד..ואני תוהה מ הנכה באמת אנו שנכי גוף או נפש או שניהם....או הם הנכים בנשמה ? הם הנכים ! כי בורחים להיות כאלה אנו ממש לא...
&nbsp
מה ילד יום אני לא יודע...פשוט מרחם על ה"בריאים"...ועל חלק גדול מן העם הזה שלא יודע להיות עם ואיבד מוסר מהראש ועד לפשוטי העם..
&nbsp
ירחם השם על נשמתם יש דין ויש דיין! לכל דבר יש סוף אוי להם ונשמתם אם לא יתקנו מהר.

למעלה