נטיה מינית

anonim

New member
נטיה מינית

אני הומוסקסואל, ועוד שלושה ימים אני צריך להגיע ללשכת גיוס. משיחות עם כמה חברים שלי שגם הם הומוסקסואלים וכבר היו בצו ראשון, נראה לי כי אם אצהיר על נטיותי המיניות זה עלול לפגוע בקב``א שלי. מה כדאי לעשות? האם העובדה שידעו שאני הומוסקסואל תשפיע על השיבוץ שלי? אשמח אם תענו לי מהר.

d&a

New member
אל תצהיר

אל תצהיר

לפי דעתי לא כדאי שתצהיר על נטיותך משום שאין לזה משמעות והיותך הומוסקסואל לא גורעת מערכך כבן אדם כחייל ואף כלוחם אבל אולי הצבא חושב אחרת ( ביננו יש כמה פרמיטביים בלשכות הגיוס ) לכן לפי דעתי שמור את זה לעצמך ו על כך ... בהצלחה !

maor_shani

New member
לצערי,

בהחלט יש לעובדה זו השפעה. רוב המלש``בים המצהירים על הומוסקסואליות לא יהיו בעלי נתוני קצונה. אך אין מניע משירות קרבי. בנוסף על כך, לחייל הומוסקסואל אין שום זכאות כזו או אחרת בהקלות או התחשבות בתנאי שירות. אני בעד שמישהו ישנה את הגישה הלא מוצדקת של צה``ל בשני נושאים אלה.

אריק 17

New member
בלי אפליות

בעלי סטיות מיניות לא צריכים לקבל קמצוץ זכות יותר ממה שיש להם כי אז תהיה אפליה לטובתם כמו שכיום יש אפליה בחברה לטובת נשים אז לא צריך שיהיו אפליות נוספות נקודה .............

okedem

New member
יופי... עוד אידיוט

``סטיות מיניות``?! נדפקת? בגלל אנשים כמוך החברה שלנו נראית כמו שהיא נראית כיום - חרא! (למרות שאני לא חושב שצריך לתת להומואים איזשהן זכויות נוספות, אולי חוץ מהעניין של מקלחות...)

אריק 17

New member
מי באמת אידיוט?

אתה אומר שאני אידיוט אני אומר שאתה אידיוט

okedem

New member
ממש גאון

איזו תשובה עניינית... אתה ממש חכם אמרתי שאתה אידיוט, כי כל מי שמשתמש במונח ``סטייה מינית`` כדי לתאר הומוסקסואליות, הוא דפוק בשכל. יש לך תגובה עניינית על זה - דבר, אין לך - סתום את הפה.

okedem

New member
ואתה באמת אידיוט

אם הייתה לי סבלנות הייתי מתווכח איתך, אבל אני כבר יודע שאין מה לדבר עם הומופובים סתומים שחיים להם באיזה עידן חשוך של שנאה. יש בעולם אנשים דפוקים, כנראה שאתה אחד מהם. עצוב, אבל ככה זה.

אריק 17

New member
צריך היגיון

אני לא שונא הומואים אני פשוט טוען שזה מחלה פסיכולוגית ואם עבורך בגלל אנשים כמוני יש שנאה בעולם טוב לדעתי בגלל שוויוניסטים כמוך העולם נראה כמו אנרכיה גדולה בקיצור אין שוויון זה מילה יפה ומזויפת צריך להיות היגיון לא שוויון

okedem

New member
ואני חוזר ואומר - אתה אידיוט

מחלה? תראה, באמת שנמאס לי - אנשים כמוך, כל מה שהם לא אוהבים, או לא רוצים שיהיה, זה לדעתם מחלה, משהו רע. מה זה בכלל עניינך? תסתום את הפה ותפסיק לזיין את השכל, כי אתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל. לפי ההגיון שלך כל מי שלא עושה בדיוק מה שאתה רוצה הוא חולה, סוטה וכל שאר הדברים. הייל אריק17.

shloomoo

New member
איפה ההיגיון??

למה זה הגיוני שזכר מתאים לנקבה דווקא? בגלל שהם יכולים לעשות ילדים? זין מתאים מצויין לתחת, אז זה הגיוני שזכרים ילכו יחדיו. ודרך אגב - בניגוד למה שרבים מההומופובים השובניסטים כמוך חושבים, הומוסקסואליות לא נולדה בזמן האחרון בגלל החברה - פשוט בדמוקרטיה הומואים יכולים לצאת מהארון בלי לפחד שיתלו אותם, פעם הומואים לא היו כל כך דומננטיים בגלל שדיכאו אותם. ידוע גם שקופים מוצצים אחד לשני בשביל הכיף. אז הם סוטים? לא! הם פשוט יכולים ליהנות מהחיים בלי להתחשב בכל מיני דעות קדומות של החברה שסביבם.

the fighter

New member
מה אתה רוצה מאריק?

אריק אומר שלהיות הומוסקסואל זו סטייה , והוא צודק! ההיגיון אומר שזכר הולך עם נקבה. אם זכר הולך עם זכר זו סטייה מההיגיון. ואין לי שום דבר נגד הומוהים. אני רק אומר שהם סוטים מההגיון - לא סוטים במובן שאתה כנראה חושב!

after1@after

New member
נטיה - תגובה

אין לזה שום השפעה על הקב``א שלך. פעם הייתה אפלייה, ואפשרויות שיבוץ מוגבלות לחיילים הומוסקסואלים, היום כבר לא. בברכה, צוות ``אפטר``.

למעלה