נטייה להרס עצמי

shirTV

New member
נטייה להרס עצמי

היי,
אני בת 21 ולאחרונה עוברת תהליך מודעות עם עצמי ומגלה שאני נוטה להרוס את כל ההזדמנויות המדהימות שנפתחות בפניי בחיים:
עד שהתקבלתי ללימודים שכ"כ רציתי - פעלתי בחוסר היגיון והודחתי בניפויים הקבועים שיש.
קריירה - איכשהו אני מתגלגלת בתחומי יפה. הגעתי למקום מושלם ובכל זאת אני עושה טעויות ופדיחות של מתחילים.
הגשמה עצמית - אני מקבלת הצעות לעשות את הדברים שתמיד חלמתי ועוצרת את עצמי, מבטלת.
זוגיות - תמיד השגתי את הבלתי מושג ואז זה נגמר.
צבא - יצאתי באמצע.
חברויות - מתרחקת ומרחיקה גם את אלה שסוף סוף באמת רציתי להכניס לחיים שלי.

אני יודעת שיש סיכוי שעניין ההרס נובע מחוסר ביטחון שמקורו בבית בו גדלתי.
אני רוצה לפנות לטיפול, או לעזוב הכל ולעשות טיול, אבל אני די מבולבלת ואשמח לקבל מידע שיעזור (כבר עברתי על גוגל..) :
חוויות של מישהו מכם שעבר את זה, מה עושים עם זה, ממה זה נובע ובמה עוד מתבטא, איש מקצוע שאתם ממליצים עליו במקרה כזה, לאיזה טיפול מומלץ לפנות, ובקיצור... כל דבר.

תודה רבה!

שבת שלום

שנה חדשה בפתח את רוצה לשנות משהו בהתנהלות שלך בשנה הזו
מצאי לך מטפ/ת שמתמחה במודעות ותתחילי לעבוד על ההערכה העצמית שלך
וברגע שתרגישי שאת אחרי , אז צאי לטויל שאת שלמה עם עצמך ועם מה שקורה לך
במצב כזה לא יודעת האם כדאי לך לחשוף אותך לתרבותיות אחרת , עדיף לטפל בעצמך עכשיו

Lady Stark

New member
הי

הרבה אנשים פונים לטיפול פסיכולוגי כשהם מבולבלים או בצומת. אני בעד.
ממליצה לך לבקש המלצות על מטפלים באזור מגורייך, ויש גם אפשרות ללכת לטיפול מסובסד דרך קופת חולים. אז יכולה לשאול את רופא המשפחה שלך אם הוא / היא מכירים מישהו טוב בקופה.
אם לקחת הפסקה ולטייל או לא, זו החלטה שלך. אם נניח והיית במצוקה ובדיכאון הייתי ממליצה לך לא לטייל אלא להישאר בסביבה בטוחה וללכת לטיפול. אבל מכיוון שאני מבינה ממך שבסך הכל את בריאה ועוברת משבר שמאוד נפוץ בגילך, לא הייתי פוסלת את האפשרות הזאת.

בכל מקרה, גיל 21 הוא גיל מורכב. לא מכירה אדם אחד שלא היה מבולבל בגיל הזה. מבטיחה לך שזה עובר, עם התנסויות ועם התבגרות.

shirTV

New member
תודה רבה לכם.

אחפש מטפלים..
ונכון, לא נכנסתי לדיכאון, הכל בסדר :)

שוב תודה ושנה טובה

למעלה