נטייה מינית של שותף

נטייה מינית של שותף ../images/Emo25.gif

תגידו, חשוב לכם שהנטייה המינית של השותף או השותפה שלכם תהיה כשלכם
כלומר, נניח ואתם סטרייטים, האם זה ירתיע אתכם להכנס לשותפות עם שותף הומוסקסואל ?(כי זה יהיה הבית שלו לא פחות משהוא שלכם, ומותר לו להביא את מי שהוא רוצה.) או להיפך, האם כהומוסקסואלים היה מפריע לכם לגור עם מישהו סטרייט?

לקשמי

New member
פעם חשבתי על זה...

שאחותי חיפשה דירות עם שותפים היא דחתה שותף מסויים כי איכשהו נודע לה שהוא הומו. ואני, שאז עוד גרתי עם ההורים, חשבתי שדווקא היה לי יותר נוח עם שותף הומו: ככה הייתי יכולה להיות בטוחה שהוא לא יראה בי יותר משותפה ולא ינסה "להתעסק" איתי. (היום, 4.5 שנים אחרי שאני גרה בלי ההורים, זאת נראית לי מחשבה ילדותית קצת...) לגבי שותפה לסבית אני לא יודעת, בעקרון אני לא חושבת שזה היה מפריע לי יותר מאשר אם היתה לי שותפה סטרייטית שמביאה את הבן זוג שלה או ההפך. אבל כך או כך, הכי טוב לגור לבד.

karnaf7

New member
לא נראה לי שיש לי בעייה

כשגרתי בת"א (כיום גבעתיים למי שלא יודע) היו לנו בביניין שלוש דירות ועם אחת הדירות היינו בשכנות טובה (עד כדי כך שיום אחד מצאתי את השכנה יוצאת בבוקר מחדר השינה של השותף אבל זה כבר סיפורר אחר...). אחד השותפים בדירה ההיא היה גיי, ובהחלט חבר טוב, יצא לנו לא פעם לשבת איתו ועם בני זוג שהביא. אז מה ההבדל? אני לא אוהב לשמוע קולות של סקס גם בין שני סטרייטים (כשאני לא אחד מהשניים). אז כל עוד אני לא מעורב במה קורה במיטה... אז ברוכים הבאים.

נימשון

New member
שהוא לא יכנס אלי למיטה

ואני לא אכנס אליו למיטה. לא מעניין אותי עם מי הוא נכנס לאן ומה הוא עושה! איש באמונתו יחיה

karnaf7

New member
נימשון: הצצתי בבלוג שלך ../images/Emo9.gif

והוא ממש נחמד (אם זו המילה המתאימה) בכל אופן, אני אשוב לבקר בו וגם אגיב בקרוב... חוצמזה, איפה היית? חסרת לנו כאן...

נימשון

New member
כל הזמן פה..ושם..ופה...ושוב שם...

קוראת לרוב מגיבה רק כשיש לי משהו חשוב להגיד.. תודה

אני גם לא סבורה, אם כי

הסיבה שבכלל העלתי את את זה, זה בעקבות שיחה עם מכרה (על הפורום, וענייני שותפים, איכשהו זה הגיע לכדי זה), וכמו האחות של לקשמי, גם היא העירה משהו בכיוון שזה היה מפריע לה. זה הפתיע אותי, כי יש לנו ידידים משותפים שהם גיי במוצהר, והיא אמרה משהו על זה שלא יהיה לה הכי נוח, נניח, לראות שני בחורים מתנשקים בסלון. אז חשבתי לעצמי האם זה קשור בזה שזה שני בחורים דווקא, ולא פשוט בזה שכל מיני התגפפויות הן סתם קצת מביכות עבור צופה מהצד, בלי תלות במין. אז גם תהיתי אם זה יהיה כך לכיוון ההפוך - אם נניח לי היה שותף גיי, והיה יוצא שאני והחבר מתגפפים קצת בסלון, האם זה היה מפריע? אני חושבת שהמסקנה שהגעתי אליה היתה שלי כנראה שזה לא היה מפריע מהי הנטייה המינית של השותף, ושכך או כך מה שהיה לא נוח היה דווקא החלק של ההתמזמזות מולי, כי הייתי מרגישה קצת לא במקום, ולא הייתי רוצה להרגיש ככה בסלון של הבית שלי.

EyalPolo16V

New member
היה מפריע לי לגור עם שותף גיי

ואני שונא את המלה גיי, זאת מלה גייית וגם לא בעברית. לא הייתי רוצה לראות שני גברים מתגפפים אצלי בסלון, או לדעת שזה קורה בסביבה איפשהו. זה היה פשוט דוחה אותי. זה לא דבר טבעי בעיניי. אתם יכולים לתקוף אותי כמה שאתם רוצים , אבל זוהי דעתי. נ.ב. בדירות שותפים לא נהוג להתגפף בסלון למיטב נסיוני... בשביל זה יש חדרים וכאלה...

פומפיה

New member
אתה קצת סותר את עצמך

אם לא נהוג להתגפף בסלון, אולי לא תצטרך לראות את ה"זוועות"?! יש לי הרגשה שגם עם שותף דיסקרטי ומהוגן שישאיר את המפגשים המיניים שלו לחדר לא תרצה לגור

JaneLame

New member
פה אתם טועים.

שותף זה לא חבר שלך, בדרך כלל. צריך לשמור איתו על יחסים קורקטיים ותו לא. מעבר לזה אתה לא צריך לדעת בכלל מה הנטייה המינית שלו.

EyalPolo16V

New member
נכון. אבל בכל זאת, הרצון שלא לראות

דברים שנחשבים בעיני "זוועות" אצלי בתוך הדירה, הוא רצון לגיטימי.

ailag

New member
ואם בן עם בן זה זוועה ובן עם בת זה

לא - אז אתה הומופוב מסוג גרוע במיוחד. הרגע ההערכה שלי אליך צנחה ובהמון. בקשר להתגפפויות בכלל, בלי התייחסות למין של כל אחד, אני חושבת שהחדר בדלת סגורה הוא המקום היחיד. זו פעולה מאוד פרטית והסלון הוא מקום של כולם. מבחינתי זה כאילו מישהו ישתין בסלון מול כולם (לא מבחינת הלכלוך, מבחינת הפעולה) - פעולות פרטיות צריכות להשאר כאלו.

בשלב הזה אני רוצה להדגיש

שהשרשור הזה לא נפתח כדי להתגושש בסוגיות מגדר וטעם מיני. מבחינתי דיעה לכאן או לכאן היא לגיטימית, אבל אני לא אסכים שיתחיל פה שרשור של החלפת מהלומות מילוליות על רקע דיעות שונות. חלקים מהדיון הזה שיגלשו לפסים לא נעימים יימחקו. . ההודעה הזו נכתבה כי בדיוק בנקודות הללו יכול לפרוץ שרשור ארוך כאורך הגלות שכולו מלא בויכוחים וירידות מהסוג הגרוע ביותר.

פומפיה

New member
חשוב ביותר

השותף שלי הוא בן זוגי
וקצת יותר ברצינות, הנטיה המינית ממש לא משנה ואני לא רואה בה פקטור.

Palm tree

New member
יש לי שני שותפים

שניהם גברים, שניהם סטרייטים. אם אחד מהם או שניהם היו הומואים זה ממש לא היה מפריע לי.

hilar1234

New member
לא לא ממש..

צודקת זה כמו שהבית שלי כך הוא שלו ואם אני אביא בחורים גם לו מותר או לה ..... לא יפריע לי ואולי אפילו להפך .. מעין ויל וגרייס שכזה ...
הילה

Mיקי_

New member
בתור Bסקסואלית

יש לי אופציית "התעסקות" עם שני המינים, גם אם בנים הטרוסקסואלים, וגם עם בנות לסביות או Bסקסואליות. וחוץ מזה יש הרבה אנשים שמגלים פתאום באמצע החיים שהם לא הטרוסקסואלים או אפילו חד מינים לחלוטין כפי שהם חשבו... ככה שלמי שציין בהודעתו חשש שיתעסקו איתו, אני חושבת שזה יכול לקרות כך או כך לא משנה מה האוריינטציה המינית של השותפ/ה שלו. לגבי ההעדפה שלי לבחירת שותפים, ובכן אין לי כזו. אני אדאג תמיד להיכנס לשותפות עם אנשים ליברלים, יש לי דגל גאווה בבית (למרות שכרגע יש לי בן זוג) ככה שזה אף פעם לא מוחבא ואני גם טורחת ליידע על כך מראש בדר"כ. (בשאלה הפשוטה והמרמזת "האם אכפת לכם שאתלה מחדרי דגל הגאווה במקום ניכר לעין הפונה לרחוב" אם אכפת להם, לרוב הם לא יהיו גם ליברליים לגבי "צפיה" במיזמוזים חד מיניים) הדבר היחיד המשמעותי לי בניפוי שותפים (כיום מזה חצי שנה אני גרה עם החבר שלי ולא גרה יותר עם שותפים למרבה אושרי) היא צימחונות וטיבעונות, בעבר גרתי עם שותפה שהייתה מבשלת כמעט כל יום בשר וזה מאד מאד הפריע לי, הריח בבית, והמקרר שכמה שלא חילקת אותו תמיד איכשהו הבשר היה מגיע לכדי מגע עם המוצרים שלי. זה משהו שהרבה יותר חשוב לי מכל אורינטציה מינית של השותפים, כך שכשהגיע הזמן לחדש את החוזה ולחפש שותפים חדשים חיפשתי שותפים/ות צימחונים/ות או טיבעונים/ות, מה שהקל עלי מאד. מוסר ההשכל מכך, הוא שכל אדם צריך לעשות את ה"חושבים שלו" של מה ממש יפריע לו, ומה הוא היהרג ובל יעבור שלו. לכל אחד זה נוגע במקומות שונים, ויש גם כאלה שנטייה מינית היא היהרג ובל יעבור שלהם. אצלי זה כלים סטריליים מבשר, והפחתה לכדי מינימלית של צרכנות הפוגעת בבע"ח בבית (שזה אומר קניות של מוצרים שלא נוסו על בע"ח בקניות משותפות, מה שצינתי על צריכת בשר, וכ"ד) מי אמר ששותפים זה קל?

למעלה