נטלי עטיה בבית האח הגדול בואו נאחל לה בהצלחה
י יוסי חייט חדש New member 11/5/15 #2 אסי וארז טעו אמרו "היא משתתפת בסדרת הילדים 'השכונה'".   הם לא שמעו שגיורא בכוונה לא רוצה לשים ה' הידיעה בהתחלה?!
אסי וארז טעו אמרו "היא משתתפת בסדרת הילדים 'השכונה'".   הם לא שמעו שגיורא בכוונה לא רוצה לשים ה' הידיעה בהתחלה?!
N ny22 New member מנהל 13/5/15 #4 אולי היו עוד טעויות קטנות כאלה לעוד מתומדדים... זה ידוע שבמצב כזה (שיש לא מעט לחץ והתרגשות) המנחים לפעמים טועים מתבלבלים....
אולי היו עוד טעויות קטנות כאלה לעוד מתומדדים... זה ידוע שבמצב כזה (שיש לא מעט לחץ והתרגשות) המנחים לפעמים טועים מתבלבלים....
N ny22 New member מנהל 13/5/15 #3 גם אני שמתי לב לזה... ולמה גיורא לא רצה לשים ה' הידיעה? לא שמעתי את זה... זה כתוב איפשהו? מעניין אותי לקרוא על זה.   כלומר, ידעתי שהוא קרא לסדרה "שכונה" ולא "השכונה", אבל לא ידעתי שיש סיבה ספציפית לזה... אם תוכל לומר בקצרה למה אני אשמח   תודה!  
גם אני שמתי לב לזה... ולמה גיורא לא רצה לשים ה' הידיעה? לא שמעתי את זה... זה כתוב איפשהו? מעניין אותי לקרוא על זה.   כלומר, ידעתי שהוא קרא לסדרה "שכונה" ולא "השכונה", אבל לא ידעתי שיש סיבה ספציפית לזה... אם תוכל לומר בקצרה למה אני אשמח   תודה!  
י יוסי חייט חדש New member 13/5/15 #5 הוא אמר בהשקה שנמאס לו מזה שהסדרות שלו זה "ה-שמינייה", "ה-אי", "ה-חממה"... אז הוא החליט בכוונה בלי ה' הידיעה.
הוא אמר בהשקה שנמאס לו מזה שהסדרות שלו זה "ה-שמינייה", "ה-אי", "ה-חממה"... אז הוא החליט בכוונה בלי ה' הידיעה.