נטמיטינג

נטמיטינג

מישהו מכם התנסה בשימוש בנטמיטינג בתקשורת עם קבוצה גדולה/קטנה של משתתפים ויכול למסור רשמים? חסרונות? יתרונות? אני מנסה להבין למה נטמיטינג שזמין כמעט לכל אחד איננו נמצא בשימוש המוני, אם זה עניין של בעיות בכלי או של שיווק רע.

myofer

New member
התנסיתי מהעבודה

נטמיטינג נמצא בשימוש יומיומי בעבודה שלי, לעיתים אני משתמשת בו כמו פיסי אניוור כדי לעזור למשתמשים עם בעיות, ובפעמים אחרות בישיבות טלפוניות או הדרכות. מעולה פשוט מעולה - אפשר לחלוק עם המשתתתפים את התוכנות הרצויות בלבד, לתת להם אפשרות לגעת בעכבר אם הם רוצים (עבודה משותפת\ התנסות), והאיכות מצויינת. אבל אני מדברת על מקום עבודה שיש בו רשת גדולה ומתוחזקת היטב, עם איכויות קו טובות.ואין לי מושג איך זה ממחשבים ביתיים. כל טוף
מעין

שרית^

New member
בתכס לא משתמשים בנטמיטינג

באופן יומיומי? הוא מלחיץ משתמשים שאינם מיומנים.. יש גרסאות שונות עם פונקציות שונות... הוא לא מספיק ידידותי למשתמש ואני תמהה על מייקרוסופט שבעידן של למידה מרחוק לא השכילו להתאים אותו לצרכי משתמש הקצה

בית ספר תיכון איזורי "הר וגיא"...

שיושב לגבולות קיבוץ דפנה בקצה אצבע הגליל, עושה (או לפחות עשה) שימוש נרחב בנטמיטינג מול בתי ספר אחרים. הם אפילו רכשו שרת ממיקרוסופט. כדאי לדבר שם עם "דובה" (זה שם של מורה זכר). חנן

למעלה