נטסקייפ 6.2.2 + עוד עזרה

Bisly

New member
נטסקייפ 6.2.2 + עוד עזרה

אני לא מוצא את זה אני מוצא את זה רק ללינוקס עם הקרנל 2.2 ולי יש 2.4 מה לעשות? אני צריך את זה למדנרייק 8 נטסקייפ 6.2.2 שיתמוך בעברית אני רוצה גם שאני יוכל לכתוב בעברית בפורום דרך לינוקס האם הוא יאפשר את זה?

beitar

New member
מי אמר שהנטסקייפ לא עובד עם קרנל

2.4 ? אני נוטה להאמין שאתה טועה, וזה אמור לעבוד ? אבל למה לקחת את הנטסקייפ, שהוא תמיד מיושן וכולל זבל מסחרי, כשאפשר להוריד את הדבר האמיתי - כלומר מוזילה ?

beitar

New member
מי אמר שהנטסקייפ לא עובד עם קרנל

2.4 ? אני נוטה להאמין שאתה טועה, וזה אמור לעבוד ? אבל למה לקחת את הנטסקייפ, שהוא תמיד מיושן וכולל זבל מסחרי, כשאפשר להוריד את הדבר האמיתי - כלומר מוזילה ?

HaIFe

New member
אני לא יודע מה אני רק רוצה

שאני יוכל לכתוב בעברית בפורום הזה דרך הלינוקס בנתיים אני רק רואה עברית

beitar

New member
מה זה לכתוב בעברית ?

למה אתה לא יכול לכתוב בעברית? אין לך "מקלדת עברית" ? אם זו הבעיה, אתה צריך להתקין כזאת, וזה לא קשור לנטסקייפ... תקרא את המדריך המפורט בנושא באתר iglu.org.il

HaIFe

New member
קראתי קראתי ולא הבנתי הכול שם מסובך

בשבילי נראה לי שהמערכת לא מזהה לי את המקלדת עד הסוף המקלדת עצמה תומכת בעברית מה לעשות? בבקשה

beitar

New member
המשך.

המקלדת לא יודעת זה זה עברית ומה זה אנגלית... היא יודעת לעבוד בתקן מסויים, זה הכל. עכשיו, אותה מקלדת יכולה לשמש גם לכל שפה אחרת שתרצה... ההגדרות של המקלדת הם במערכת ההפעלה. אם למשל תכנס בחלונות למקום שבו אתה רואה את השפה, בלחצן ימני, תוכל להגדיר כל שפה שתרצה, וזה יעבוד כמו ענק. בלינוקס, כרגיל זה מעט מסובך יותר, אבל בסופו של דבר כנראה שגם גמיש יותר... (אפשר לסדר באלף ואחת צורות את המקלדת, ולעשות כל מיני טריקים שונים ומשונים... ) אז איך עושים את זה ? אם אתה מחפש את הפתרון הגרפי הקל, תגדיר דרך ה KDE... (יש לך שם בתפריטים איפשהו מקום של הגדרת המקלדת... אני לא זוכר את המיקום בע"פ... ) אחרי שתגדיר את השפה העברית למלקדת במנדרייק, יהיה לך למטה דגל ישראל בכתיבה עברית ודגל ארה"ב בכתיבה באנגלית (למטה = טסקבר). אם אתה רוצה פתרון חכם ויעיל יותר, אתה יכול להגדיר את הקבצי טקסט של ה X עצמם.. (הסבר מפורט באיגלו.. ! ) אין מה לעשות, כדי לעבוד עם לינוקס, צריך לדעת לעבוד לפעמים קצת קשה... זה שווה את זה

HaIFe

New member
איך אני עושה זאת דרך KDE

אתה יכול להגיד לי את המסלול המדוייק אני לא מוצא להגדיר קבצי טקסט אני עוד לא הגעתי לשלב הזה אני מפחד להרוס את המערכת.

beitar

New member
לא זוכר בע"פ את המסלול...

תחפש לבד... זה הבסיס של הבסיס בעבודה עם המערכת. זה אמור להיות לך ברור בערך כמו המסלול להגיע ל "מדפסות" בחלונות 95. לא ייקרה שום דבר רע מדי אם תשחק קצת עם התפריטים של KDE... אם תשבור משהו במערכת.. לא יקרה שום אסון. אם לא תעשה שטויות, לא תדע לעבוד עם המערכת. מי שלא עושה לא טועה, ומי שלא מנסה לא יידע לעולם. אלה חוקי הטבע הפשוטים. בג´ונגל של הלינוקס, זה הכרח !

HaIFe

New member
מצאתי את זה

אני כבר מת לישון ולגמור עם זה עם כל הבעיות של העברית הזאותי

HaIFe

New member
הצלחתי לסדר את העברית תודה אבל

שכותבים שלום יוצא כזה דבר םולש זה כותב הפוך איך לסדר את זה?

HaIFe

New member
רגע אז מה לעשות אני כבר מת לעבור

סופית לחדר שלי שכדי לכתוב פה הודעות אני יוכל לכתוב דרך שם ולא דרך פה. מה לעשות איך לסדר את הבעייה?

למעלה