אני נזכרת במכונית שלך.. חח..
כי מר בין היקר השלים עם עצמו. כולנו שונים. גם אם נהיה קבוצת כדורגל <וסלחו לי המעריצים, זה לא הענף האהוד עליי> ונשתמש בסטראוטיפים כדי לבטא את מה שהם אוהבים, עדיין כל אחד יהיה שונה בצורה מדהימה מהשני. מר בין יודע שהוא לא מדבר, יודע שהוא חריג. יודע שהוא בודד. יודע שיש לו אפשרויות, והוא יכול בעצם לשנות את כל זה. והוא בוחר שלא. הוא בוחר להמשיך בסגנון החיים שלו, בדרך שלו, גם אם כולם מודהמים ממנו, ולא מבינים איך אפשר <ואני נזכרת עכשיו באיזשהו פרק שהוא השתין במדבר או משהו כזה.. פרק ענק>, הוא בוחר, כי הוא יודע שזו הדרך שלו, והוא השלים איתה. ואולי באיזשהו מקום גם אוהב אותה. יש לנו בחירה, אבל לפעמים ככ קשה לראות ולבצע שינויים, בגלל שזה שינוי. למרות החוסר אהבה לשגרה, אנחנו בעצם היכן שהוא בעצמנו מעדיפים את השגרה הזו כי היא לא מפתיעה, ואנחנו יודעים מה יקרה הלאה, בדרך מסויימת, אז אין צורך להתמודד עם הלא ידוע. לא יודעת מה מייצג מר בין. בסופו של דבר, הוא רק דמות. ואנחנו לא דמויות. למרות שהעולם נראה למשל כאלפי משחקי קופסא בבת אחת. יש בנו הכל וכלום. רק אנחנו בוחרים איפה להיות בקו הדמיוני הזה. אין שחור לבן. ואפור? אפור הוא צבע משגע. שני.. שקצת מעופפת היום.. ומקווה שהובנו דבריה.. אה.. ומשהו קטן... I BELIEVE I CAN FLY תודה