נטע אמרתי לך לחכות

*neta*

New member
למה אנחנו לא קולטים את ערוץ

ניו זילנד בטלוויזיה?
ומה זה האולפן הזה התמונות מאחורי-קלעים נראות כמו מסדרון של בית חולים..

shanyz

New member
../images/Emo13.gif תמונות חמודות!!!

יש שם אחד שמסתכל על לוסי המום כזה.. אין לי כוח לשים תמונה
מצטערת לנצל אבל אני רוצה להגיד כמה דברים על הפרק Dangerous Prey שהיה עכשיו
דבר ראשון, כשמורלוק אמר לזינה בסוף: you will fight me!! נכון היה לו בדיקו את אותו הקול של דרקו כפרק הזה עם הנבל... בפרק ששרים וזה..
וגם אח של ג'וקסר משתתף... עוד משהו, היא אמרה לו שהיא לא אמזונה.. ואז הוא אמר: אבל את כל כך גבוהה.. מה הקשר!? אמזונות אמורות להיות גבוהות1? גבריאל גבוהה?! אפיני גבוהה? ואריה גבוה? כל האמזונות האלו שג'וקסר הציץ להן כשהן התקלחו...זוכרים? למה, הן היו גבוהות!? ממתי אמזונות אמורות להיות גבוהות?
ועוד משהו שלא קשור: נכון יש פרק אחד שמישהו כמעט הורג את זינה, וזה בעצם מה שהיא רצתה.. ואז הוא אומר לך : האם זה פחד שאני רואה בעינייך? אז, הפרק הזה הוא "להליקון ובחזרה"??

LuZ dE EsTrElLa

New member
אני מסיכמה איתך../images/Emo70.gif מה אמזונות

אמורות להיות גבוהות
גם אני לא הבנתי את זה ושכחתי לשאול מה הקשר לעזעזל

shanyz

New member
../images/Emo13.gif תמונות חמודות!!!

יש שם אחד שמסתכל על לוסי המום כזה.. אין לי כוח לשים תמונה
מצטערת לנצל אבל אני רוצה להגיד כמה דברים על הפרק Dangerous Prey שהיה עכשיו
דבר ראשון, כשמורלוק אמר לזינה בסוף: you will fight me!! נכון היה לו בדיקו את אותו הקול של דרקו כפרק הזה עם הנבל... בפרק ששרים וזה..
וגם אח של ג'וקסר משתתף... עוד משהו, היא אמרה לו שהיא לא אמזונה.. ואז הוא אמר: אבל את כל כך גבוהה.. מה הקשר!? אמזונות אמורות להיות גבוהות1? גבריאל גבוהה?! אפיני גבוהה? ואריה גבוה? כל האמזונות האלו שג'וקסר הציץ להן כשהן התקלחו...זוכרים? למה, הן היו גבוהות!? ממתי אמזונות אמורות להיות גבוהות?
ועוד משהו שלא קשור: נכון יש פרק אחד שמישהו כמעט הורג את זינה, וזה בעצם מה שהיא רצתה.. ואז הוא אומר לך : האם זה פחד שאני רואה בעינייך? אז, הפרק הזה הוא "להליקון ובחזרה"??

gabrielle

New member
כן זה בלהליקון ובחזרה...

ואין לי מושג למה הוא אמר שאמזונות אמורות להיות גבוהות...

LuZ dE EsTrElLa

New member
סורי אני מנצלשת../images/Emo70.gif שרשור לא קשור

תמיד רציתם לדעת אם אתם עיוורי צבעים
מה, לא?
טוב נו...למי שבכל זאת רוצה לבדוק
הנה מבחן נחמד שיבדוק אם אתם עיורי צבעים נא להדליק את הרמקולים נחמד
http://www.liquidgeneration.com/sabotage/vision_sabotage.asp

shanyz

New member
שירן...../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif

shanyz

New member
את לא ידועת שאני רגישה בכאלה דברים?

חחהה..
פעם חברה שלך לי משהו דומה... וזה היה הכי מפחיד בחייייייייייים ופשוט פרצתי בבכי!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shanyz

New member
פחח מה כתבתי!? חחהה..

אין הגעתי לזה בכלל? התכוונתי לכתוב שפעם חברה שלי שלחה לי משהו דומה.. חח

*neta*

New member
שני...יש לי משהו מיוחד בשבילך ../images/Emo123.gif

בהזדמנות אני אשלח לך באופן פרטי. רק חבל שהיה רשום לפתוח את הרמקולים,לבדיקת עיניים,הרס

shanyz

New member
אמממ נכון:)

רגע, מה זה מה שאת רוצה לשלוח לי? כי חברה שלי, נטע, אמרה לי שיש איזה שיר ויש גם את המילים ברקע, אבל היא יודעת איך קוראים ללהקה או משהו כזה.. והיא אמרה ששומעים באיכות נורא לא טובה ואני צריכה לפתוח ממש ממש ממש חזק את הרמקולים.. ואני כמו פתי פותחת הכי חזק!! ו אני שומעת את השיר להנאתי, הוא דווקא היה די יפה. .ותאום באיזה שלב מסויים התמונה משתנה ורואים ילדה שיש בה דיבוק, מפחידה הכי של החיים, ויש צרחה כ-ז-א-ת חזקה!! כל השכנים בטח חשבו שיש פה רצח!! ואני כולי רועדת, בכי היסטרי!!!!!!!!!!!!!!!!!! התקשרתי אליה בכיית לה שעה.. היו לה מזה רגשות אשמה! חהההה
אבל כאילו אחרי 6 דקות נרגעתי..

ברודי

New member
חחח שני אני מכירה את זה!! זה גדול.!

כששמו לי את זה (אחותי) אני כאילו נבהלתי והכול ואז נקרעתי מצחוק, לא 'דעת למה... אבל אני לא מסוגלת להסתכל על הילדה הזאת.. אני תמיד סוגרת מהר.. זה מלחיץ אותי...

shanyz

New member
גם אני!!!!! אני לא יכולה לראות את

זה!! זה עושה לי סיוטים!! דיי, לא רוצה להיזכר...

למעלה