נטע האמיצה

קיט

New member
נטע האמיצה

נטוש.. אל תיבהלי מהכותרת.. :) רק יצא לי לחשוב על זה שאת מפרסמת סיפורים ושירים שלך. ואני חושבת שזה מאוד אמיץ להעמיד את עצמך למול ביקורת של אנשים, ועוד על דברים פנימיים כ"כ. צריך הרבה כח כדי לפרסם דברים. אני למשל לא מוצאת את העוז -יש לי כמה סיפורים שאין לי אומץ לפרסם... ברור שעם כשרון כמו שלך לא צריך לפחד מביקורות ובכל זאת ..:) אז, כל הכבוד . המשיכי ליצור אוהבת קיט

תודה לך קיט ../images/Emo24.gif

אבל האמת היא שגם לי יש פחד כשאני מפרסמת יצירה שלי, פחד מהחשיפה. לכן באותו אתר חשפתי רק את השם הפרטי שלי, והמצאתי לעצמי שם משפחה בדוי. (גיא). כך שגם האומץ הוא בערבון מוגבל. מה שכן, באותו אתר, יותר משצריך אומץ לפרסם שם יצירות, צריך אומץ לכתוב בפורומים שלהם. יש אנשים שלא מסוגלים לקבל דעה מנוגדת לשלהם, ואז, אם את כותבת דעה שהם לא מסכימים איתה, הם קוטלים אותך בביקורת שלהם. אפילו יותר מהביקורת על היצירות. עם זאת אני ממשיכה לכתוב שם גם בפורומים. וכמובן הפורום היחיד שבו אני באמת מרגישה ב-
זה הפורום שלנו!

dylan

New member
בוב דילן אמר פעם בקשר

לביקורת: if i´d paid attention to what others were saying, the heart inside of me would have died אם את שלמה עם מה שכתבת אז אין לך סיבה לפחד מביקורת של אנשים, תהני מהביקורת החיובית ותתעלמי מהשלילית (ואם היא בונה אז קחי ממנה רק את מה שנראה לך), סה"כ אל תשכחי שאת יוצרת בשביל עצמך ובעיקר מתוך עצמך, אם את מרוצה ממה שיצרת (וזה לא חייב להיות מושלם) זה מספיק, בעצם זה הרבה יותר ממספיק... זה הכל

למעלה