נטע-יקרה

נטע-יקרה ../images/Emo24.gif

אני בדרכי למיטה, אני תשושה ועיפה. אבל ציפור קטנה לחשה לי שהיום החלטת, בעצם ברגעים אילו החלטת לתת
,מוחץ ל-
, ובשעה 21:00 הצעת לקיפודת-ים היקרה והמקסימה, להפגש איתך, בקניון, ולבלות יחד את הערב הזה בצעידה. זהו אני מניחה שאת עכשיו מתכוננת, מתלבשת, ואני כתבתי כאן בפורום, כדי שאם תחששי תראי את ההודעה , ותביני שלא מוותרים לך הפעם.
יאלה כנסי בו , בפחד-תבלי היום עם שני היא מתוקהההההההה אמיתית. ותעשי לי טובה, אם תגיעו לדוכן של הגלידה....תשלחי לי ליהוד איזה גביע
ומחר ככה אחרי שתתעוררי , אני רוצה דיווח פה על המפגש שלכן הערב, ואיך ביליתן. דיווח מפורט, עם כל החתיכים שפגשתן בדרך
רחל-נשמה שתוך עשר דקות, כבר בשנת החלומות שלה.

רחל היקרה! ../images/Emo24.gif

טוב, כמו שאת יכולה לראות לפי התאריך והשעה שאני כותבת את ההודעה הזאת, את בטח כבר יכולה להבין שאני כבר אחרי הטיול עם שני. לא מזמן נכנסתי הביתה וראיתי כאן את ההודעה שלך. אז כאמור, הפעם זה בא לי באופן ספונטני אולי בגלל הרגשת הבדידות שגברה על הפחד, איכשהו הפעם לא היה בעצם פחד. אין לי מושג איך זה. ובאמת היה נפלא! אני מניחה ששני עוד תוסיף ותספר גם כן אבל בינתיים יש לי הכבוד להיות הראשונה.
אז אני ושני סוף סוף כאמור החלטנו לצאת מהעולם הוירטואלי והתחלנו לצעוד ברחבי ראשון על האוויר הצח שלה והברדק שבדרך... ולא, חתיכים לא מצאנו, אלא אם כן את יכולה למצוא בין הילדים שהמבוגרים בינהם הם בני 12 בערך, גם חתיכים קטנים... אלה בעיקר בלטו בשטח והפגינו את הביצועים שלהם עם האופניים, הסקייטבורד ובעיקר הצעקות! ראשון עיר מוזרה, במיוחד בערב יום כפור. את יכולה למצוא נקודה מסויימת שבה כולם משום מה מצטופפים ואללה יודע מה הם מחפשים דווקא במקום הספציפי הזה, ומייד אחר-כך פתאום יש קצת מרחב מחייה. אני ושני כמובן שהעדפנו את האופציה השניה. חוץ מזה, אגלה לכם שבדרך, עשינו עצירה בבית של שני וניסינו להכנס לצ´ט ביחד, אבל שוב האינטרנט בגד בנו. איזה באסה! מה שחשוב, (שני, הרשי לי להחמיא לך בפומבי) שני באמת התגלתה לי כאדם מ-ק-ס-י-ם! במלוא מובן המילה! וכל זה בזכות העובדה שיש אתר וצ´ט כמו סהר!

{{{{{{{{נטע}}}}}}}

יו איך התרגשתי להדליק את המחשב על הבוקר ולקרוא את זה. נטע אני גאה בךזהו לא יעזור לך הבאת
, אמיתי ל-
נטע אני אוהבת אותך-את גדולה מהחיים, וואו איזה נפלא. את יזמת את הפגישה, והכל ספונטני בלי לתכנן, והכרת את שניתוש המקסימה. אני ממש מאושרת-נו איזו התחלה יפה של שנה חדשה.
אומרים שזה תקופת סליחות, אז הנה
(הפחד), החליט לבקש ממך סליחה נטע, שהוא התנחל אצלך תקופה ארוכה כנגד רצונך.
איזה יופי נטע, חשוב עכשיו לשמור על הקשר, כדי האומץ ילך ויגדל, תהיי בקשר עם שניתוש מידי פעם בטלפון, תבקרו, תצאו אפילו סתם יחד למסע קניות,אולי סוף סוף תקנו לי את הגלידה שלי
, ותתכונני שאת חייבת לי חיבוק מוחץ
, ולא באיקונים עזבי איקונים...אני רוצה אמיתי. רחל-נשמה שפתחה את היום עם חיוך בזכותך.
ואני בטוחה שכל החברים מהפורום של סהר, גאים בך יחד איתי

נטוש!!!!!

לפני הכל! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה על כך שלא אכלתי כלום אתמול <והתברר לי מה"לא צום " ישר שחזרתי שאם אמא אומרת בצהרים "בואי לאכול" ואת לא אוכלת.. סופך אבוד..> סליחה על כך שלא ישנתי <ובדרך נזכרתי שישנתי בלילה קודם בערך 3 שעות ולא ישנתי במשך היום בכלל> סליחה על כך שלא לקחתי כדור נגד כאב ראש <ושוב אמא צודקת כשהיא אומרת בדרכה בגלל שהיא אחות "תיקחי ישר על השנייה שמתחילה לך ההרגשה, אל תחכי כי אז לא יעזור> ועכשיו. אחרי שסיימנו את כל הסליחות ליום כיפור!! איזההההההההה יופפפפפפפפפפפפפפפפפי!!! אם אני מאמינה לך שאני מקסימה <ואני לא מאמינה בדרכ.. אבל בשבילך אני אחרוג ממנהגי> אז את חייבת ואמורה להאמין לי שאת גם מקסימה עם אלפי סימני קריאה כל כך שמחתי להכיר איתך ולהיות איתך!! איזה יופי! איזה כיף! חח.. אפשר לגלות להם שקיבלתי חיבוק?:) :) :) ועכשיו קבלי עוד אחד בלי אייקונים :) :) אני גאה בשנינו! !!!! !!!! !!!! ותמיד איתך! שני, שלא יכלה לכתוב אתמול כי אחיה היה על המחשב, וכשקמה היום ב5 וחצי בבוקר.. הוא עדיין היה על המחשב. בנים.. אוהבת!!!!!!! שני. שהקוצים שלה שוב הפכו לשיער אתמול..איך אני אוהבת שזה קורה..נפלא!

טוב כיוון שלא שאלתי רשות....

אני כבר אקבע משהו
, בלי הקביעות שלי לא יזוז כלום בבית הזה
. טוב כיוון ששני מכירה כבר את סטון, וכיוון ששני מכירה כבר את נטע. וכיוון שסטון כבר הסיע את שני, והוא מקסים, ונראה לי שלא יתנגד להסיע את שתיכן(שני, ונטע).
אז ככה: תחילה אני מציעה לכן, או להפך...תנו לסטון את הטלפון שלכן...ותהיו בקשר...(הוא קסם של בחור , הוא יהרוג אותי על המחמאות שלי
), ככה שתבואו לבקר אותי ספונטני...., בלי תכנונים ומפגשים, והכנות, וצירי לידה....פשוט תרימו טלפון עוד כמה שעות אנחנו באים....את מרגישה טוב היום?. אז בטח תגידו איך נעביר טלפונים? לי יש את הטלפון של שני וסטון...ולשני יש את של נטע.....אז כל אחת/אחד פה יאשר שהוא מסכים למסור את הפלאפון שלו לאחרים ונפתרה הבעיה. רחל-נשמה שעומדת לחטוף.....
טוב בעצם כיפור אתם חייבים לסלוח לי

אהה.. עקפתי אותך במחשבה

בדרך הביתה חשבתי לעצמי, למה לא לכתוב למר בין.. חח.. סטון.. :) אימייל, כי אני רוצה לדבר איתו, ונחליף טלפונים, ועניתי לעצמי גם .. למה לא? ואני תמיד סולחת לך:) ויחי הספונטניות:) שני.

2 הערות ואני צריכה ללכת..

1. יש לי הרגשה חזקה שנטוש ישנה עכשיו, ולכן לא קראנו אותה הבוקר. 2. סטון. המייל שלך, אפשר לכתוב אליו? אממ? <וסליחה עם העלבתי אותך בקשר למר בין.. אני מרגישה פתאום מוזר> אוהבת, אני.

stonefroze

New member
קיפודה יקרה ומקסימה.

לעולם לא אעלב מבני אדם כמוכם. יש לי עצה טובה יותר בשבילך. צרי קשר עם רחל.יש לה את רשותי המלאה למסור לך וגם לנטע את שני מספרי הטלפון כמו גם ה e-mail שלי השני(לא בוואלה) וכן,את יכולה לכתוב לכל e-mail שלי. אני מצפה ומחכה.

אז שני, שמעת את רחל

ואני מרשה לך לתת לסטון את המספר פלאפון שלי.

שני המתוקה!

לקח לי קצת זמן להבין על מה את מבקשת ממני סליחה. אז מה אם כואב הראש ואם את עייפה לפעמים. זה הגוף שבוגד בנו לפעמים וזה לא תלוי בנו. ומי כמוני יודעת את זה.
ותודה שהזכרת את החיבוק שהיה בסוף אתמול, כי אני שכחתי להזכיר אותו, דבר שהיה כל כך חשוב, הרי רק לפני כמה ימים כתבתי כאן כמה אני צריכה חיבוק אמיתי ולא באייקונים. מדהים איך ההרגשה שלי השתפרה כל-כך מאתמול אחה"צ והכל בזכות האינטרנט... אז עכשיו תורי לבקש סליחה מהאינטרנט על כך שהאשמתי אותו לפני שבועיים בערך בניכור ובריחוק.

התחייבות ../images/Emo70.gif

אוקיי, אני מתחייבתלהגיע לפגישה בסוכות. ואם פתאום אני אתפס לפחד, לפחות עכשיו אני יכולה להיות בטוחה שתהיה מי שתגרורו אותי אליך בכוח. (אוקיי, שני?)
ואגב: איזה כיף גם לי היה להתחיל את היום בלקרוא את ההודעה שלך. ראיתי שיש עוד תגובות בהמשך, אז אני כותבת את התגובה הזאת רק כדי להעלות את השרשור לתחילת העמוד שיהיה לי יותר קל לקרוא.
ואיזה כיף שיש פורום נהדר כמו הפורום הזה.

למעלה