נטע - ראיתי את העוגה שלך בפורום השני...

למבי

New member
נטע - ראיתי את העוגה שלך בפורום השני...

מקסימה!!!! ושאלונת - איך את עושה את הסוכריות? שנה שעברה עשיתי מפונדנט אבל יש לו טעם לא מי יודע כמה....אז הילדים לא אכלו...
 

net the jet

New member
תודה. הסוכריות פשוטות מאד- אני מרדדת

בצק סוכר לבן וקורצת עיגולים ( בגדול שבא לי. במקהר זה קוטר 3 ס"מ בערך ) ואז משחקת עםעיגולים\כדורים קטנים\פרחים או לבבות- מה שבא.. פשוט קורצת ומדביקה על. את המקל של הסוכריה אני תוקעת אחרי שאני קורצת.
 

למבי

New member
והילדים אוכלים את זה?

אצלי זה היה בטעם מזעזע.... בכלל הבצק סוכר (אני מקווה שזה באמת מה שאני חושבת כי אני קונה את ה - ROLLED FONDANT של ווילסון והוא לא טעים בעיני בכלל...)
 

net the jet

New member
בטח אוכלים. הבקצ סוכר כאן ( RFM ) ממש טעים

קצת מזכיר מרשמלו. שמעתי שהבצק של וילטון לא ממש טעים. אבל אני מבינה שאת בארה"ב אז אולי תעברי ל satin ice ? שמעתי שהוא יותר טעים.
 

למבי

New member
את יודעת אם המרקם שלו דומה לפונדנט?

אפשר לפסל איתו? תודה
 

net the jet

New member
אני אישית לא מכירה אבל ממה שבנות בארה"ב

דיווחו אני חושבת שכן
 

למבי

New member
את מלכה!!!

הגיע! ממש טעים! יש לו באמת טעם של מרשמלו....
 
למעלה