נטע , תוך כמה זמן

קיט

New member
נטע , תוך כמה זמן

מאשרים סיפור בבמה חדשה?... האומץ שלך מדבק והחלטתי לנסות גם
... ומה שלומך? אוהבת קיט

קיט!

אני מברכת אותך על האומץ והתושייה לפתוח עמוד בבמה. את שואלת תוך כמה זמן מאשרים? אממ... זה לא קבוע. היו מקרים שזה לקח שבוע עד שאישרו לי, והיו מקרים שזה לקח כמה שעות עד יום לכל היותר. אני חושבת שזה תלוי בעומס שיש להם שם או שהם פשוט התייעלו, כי לאחרונה זה באמת הולך מהר. אבל אם את כותבת שם משהו ולא מאשרים לך תוך יום-יומיים אל תתייאשי, כי זה יכול לקחת זמן לפעמים. מה שלומי? אממ... הרגע הצהרתי על עצמי באופן רשמי כמכורה לאינטרנט. עובדה שלא וויתרתי וניסיתי להכנס בכל זאת למרות שהמחשב נראה במצב די עגום. אני חייבת להגמל, כי נראה לי שהאינטרנט הזה לפעמים מביא אותי למצבי רוח דכאוניים.

קיט

New member
נטע.. תודה

שענית לי מהר ... בקשר לעניין ההתמכרות. אני גם חושבת שזה לא חיובי . אסור להיות תלויים בשום דבר בצורה מוחלטת. אסור להגיע למצב (שקורה גם לי) שכשאין גישה לאינטרנט או לכל דבר זה משפיע על מצב הרוח.. אבל עצם המודעות זה כבר נותן לך אפשרות יציאה. לא מוחלטת ,כי הרי הפורם ועוד הרבה דברים מאוד חיוביים כאן. אבל הכל צריך להגיע במידה הנכונה. הבעייתיות העיקרית עם התמכרות לאינטרנט זה שבדרך כלל זה מגיע על חשבון דברים אחרים, ומפתח נטיה להסתגרות - ואם כבר ככה יש נטיה שכזאת זה יכול להיות הרסני . ולהביא אדם לבידוד וכמו שאת אמרת גם למצבים דיכאונים. כי לא משנה כמה מפחיד שם בחוץ, את המגע האנושי עדיין אי אפשר להחליף... אולי נפתח בגמילה ביחד ..? אני צריכה את זה בדיוק כמוך..
קיט

כמעט באותו עניין...

את זוכרת שלפני כמה ימים כתבתי כאן על ההתלבטות שלי לגבי טיפול? היום כמעט התקשרתי לפסיכולוגית ששני המליצה לי עליה אבל בדיוק כשהרמתי את הטלפון כדי להתקשר אליה, קיבלתי הודעה ממנהלת הסטודיו לתאטרון, שבו הייתי בחוג דרמה עד לפני כמה חודשים ובהודעה היא הודיעה לי שהחוג מתחדש ביום שלישי הקרוב! זה ממש שימח אותי ובגלל זה גם לא התקשרתי בסוף לאותה פסיכולוגית כי הדרמה עזרה לי יותר מכל טיפול שעברתי אי פעם והגעתי למסקנה שזה בדיוק מה שאני צריכה. ואיך זה קשור להתמכרות? פשוט מאוד... החוג גם יוציא אותי יותר מהבית וכבר אגלוש פחות, ופחות אהיה תלויה באינטרנט. אבל עד אז, אני ממש עצובה בלי האינטרנט.

לנטעלה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני שמחה שבסוף מצאת את סוג הטיפול שמתאים לך.זה רק מראה שיש לך יותר כוח משחשבת תמשיכי ככה. שלך חנה גונן

למעלה