נטשו אותי

אהבתיה

New member
אני עדיין פה ! ../images/Emo9.gif

נא לא להכליל !! רק באמת חבל שדניאל עזב איך שבאת ... שיהיה לכם המשך יום טוף !
מורן!

בן בן!

New member
אה, ../images/Emo52.gif

כן אמרת. אבל, יכולת להדגיש את זה יותר! דיברת איתה, היא אמרה משהו עלי?

ואגב, מורן

הספגטי היה נהדר! אומנם הכנתי לגדוד, אבל אכלתי הכל כמו ילד גדול, היה לי טעים, לא יכולתי לזוז מרוב שהייתי מלא, אבל יצאתי אדם הרבה יותר מאושר ממה שהוא היה קודם.

אהבתיה

New member
נו ברור....

ספגטי תמיד עושה בני אדם מאושרים יותר....וואי זה כל כך טעים...זה המאכל הכי הכי אהוב עלי....אויש עכשיו עשית לי חשק ....לא יפה מצידך! ותאר לך מה זה שיש לך דודה באיטליה (כן,כן...) שכל פעם שהיא באה לביקור היא עושה לך פסטה מהסרטים....מממממ......יאמי.....די אני לא יכולה ככה !!!! שגיא תראה למה אתה גורם !!!! תתבייש לך !!!

שגיא

אתה רוצה להחליף מתכונים? ואז נרכל כזה כמו שתי סבתות חנטרישיות בטלפון, על כמות החומץ שצריך לשים בסלט, וכמה ששמן זית זה בריא ועוזר בבעיות עיכול.

אחותי, איפה היית כל חיי?!

שנים אני כבר מחפש פרטנר לשיחות רכלניות בטלפון! אני אקח ת´טלפון מדניאל, אבל אני אתקשר מחר. אני די עסוק היום. חוץ מזה, אני אתן לך לצאת מהטראומה של לדבר עם דניאל. אני מש מעריץ אותך שנשארת בחיים. האחרון שדיבר איתו, לא מוצאים אותו יותר.......

בן בן!

New member
ומה גורם לך לחשוב שאני אתן לך

את הטלפון? אה, חוצפן? מתחיל עם הבחורה שלי, ועוד מצפה שאני אתן לו ת´טלפון? תחפש לבד, עצלן! (סתם, אבל אם אתם תעשו איזה משהו מאחורי הגב שלי.......)

בן בן!

New member
ומה גורם לך לחשוב שאני אתן לך

את הטלפון? אה, חוצפן? מתחיל עם הבחורה שלי, ועוד מצפה שאני אתן לו ת´טלפון? תחפש לבד, עצלן! (סתם, אבל אם אתם תעשו איזה משהו מאחורי הגב שלי.......)

למעלה