נטשנו בעיצומו של הערב

סאביבית

New member
נטשנו בעיצומו של הערב../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

אבל 30 שעות רצוף בירושלים זה כנראה כבר יותר מידי
ליעל הקופה על האירוח והכי על הפגישה המקרית שבלעדיה לא היינו מגיעים
בקרוב התמונות.

../images/Emo51.gif לכולם על ערב מקסים

על הבחירה המאד מוצלחת של השירים.
לקופה על האירוח. נהניתי מכל רגע. מתי שידור חוזר?

k e r e n t

New member
פעם ראשונה שלנו

היה ממש כיף למרות שהלכנו יחסית מוקדם. תודה רבה ליעל (שאירחה וגם הזמינה אותנו
) ולנגנים המעולים !!

גנגי

New member
תודה ליעל ולכולכם

על ערב מאוד שמח. למרות שנטשתי מוקדם (פעם אחת אני לא זאת שמכבה את האור) היה לי באמת נורא כיף. תודה שהייתם שם, תודה שחגגתם איתי, תודה שהסכמתם לשיר את כל מה שביקשתי(*).
עמית - שיעורי בית לפעם הבאה: "אשר טייל עמך". פליזזזזזזזזז!!! (*) פרט לדפני, שצריכה בעצם להגיד לי תודה על רשעמת השירים שביקשתי...

סאביבית

New member
תמונה ראשונה של כוכבי הערב../images/Emo13.gif

מי שרוצה תמונות שישלח לי מסר עם כתובת מייל.

PianoGirl20

New member
איזה כיף היה!

ממש נהניתי במפגש אתמול, היה נורא כיף לראות את כל האנשים מהפורום שכבר הרבה זמן לא ראיתי, וכמובן שהכי היה כיף לשיר את כל השירים היפים שכבר הרבה זמן לא יצא לי לשיר.
המפגש האחרון שהייתי בו היה המפגש באילת (בספטמבר) ונראה לי שממש הייתי צריכה את המפגש הזה כדיי להתרענן קצת. תודה ליעל שהפקירה את הבית שלה בידינו, תודה לנגנים, ותודה ממש ממש גדולה לארנון ששימש כנהג נאמן לי ולחברתי שהגיעה איתי.
היה ממש כיף, מקווה שיהיה משהו כזה שוב בתקופה הקרובה.
נ.ב מזל טוב לגנגי, ונתראה בתיאטרון גבעתיים....

האגס 1

New member
תודות גם ממני

ליעל על האירוח (וגם לשותפתה) למעצבי השירונים המושקעים לנגנים וכל מי שיצא לי להחליף איתו אי אילו מילים ואף יותר

grospi

New member
../images/Emo210.gifתודה לכולם../images/Emo210.gif

תודה לכל מי שנטל חלק במפגש ובמיוחד לקופה
לגנגי

אני לא נוהג לרשום כאן הרבה,

אבל היה אחלה של מפגש, כיף לראות את כולכם, צביקה, ראבאק, אני לא מאשר לך להגיע למפגש אחת לשנה... התגעגעתי :) יעל, יא קופיפה, מזל"ט על הדירה, היא על הכיפאק ! (ותודה על הייגר, ועל הסנדביץ' שהציל את חיי...) עמית, היה לי ממש כיף לנגן איתך, היה חיבור טוב אתמול ! ולכל הפארשים שלא התחפשו - אתם מושטעקלים ! שבת שלום לכולם, בשמחות. אוהד.

YulaShpil

New member
נשמע שפיספסתי גם כאן...

אבל אוסף של אירועים לא טובים במיוחד שקרו לי בזמן האחרון, אני חושבת שזו סיבה טובה להיעדרות... מחכה לפעם הבאה.

תודה לכולם!

איזה כיף להיכנס לדירה חדשה עם מפגש פורומתי! שמחה מאוד שחנוכת הבית הראשונה שלי היתה אתכם ועם כל המוסיקה הזו, היה לי כיף גדול, והתגעגעתי מאוד לכולם! היה גם נעים לראות ולהכיר כמה חבר'ה חדשים - מצטערת שלא הספקתי לדבר עם כולם ולהכיר, מקווה שאספיק במפגשים הבאים. לכל הנפקדים למיניהם: מיכל וצור, קרין וכפיר, רני ותומר, אלעד, דרור ועינב - מקווה לראות אתכם במפגשים הבאים - אני מתגעגעת! גנגי - מזל טוב! (היום זה כבר על אמת) פלפל - ברוך החוזר - טוב לראות אותך! ולכולם - תודה שבאתם, היה כיף גדול, נהניתי מאוד, ונשארו לי עוגיות, עוגות ומתוקים למיניהם לפחות לשבועיים :) יעל קופה

elod

New member
צר לי שלא הגעתי, דוקא מאוד רציתי

אבל לפחות יש סיבה לצפות לפעם הבאה...

רוֹנָה

New member
היה מעולה

הכיף התחיל כבר בנסיעה במכוניתו המפוארת של צביקאֶנוּ המשיך כשהגענו לדירה וייצור חמוד (רד-בול
עם רגליים צהובות של..אהממ... קוף?) טיפס איתנו 4 קומות בלי להתעלף.. היה נורא כיף לפגוש את כולם, כולל המון אנשים שלא הכרתי (ולא ברור אם זה בגלל שהם חדשים או כי אני חדשה..), לאכול שוקולדים ולהנות מהמוסיקה הכי יפה בעולם
... וכמובן, לפתוח
ולסגור
את החלון היה מאוד מאוד מהנה ותודה רבה ליעל ולכולם מצפה בקוצר רוח (!!) למפגשים הבאים אה, ובדרך חזרה שמעתי (הודות לצביקה..) סוף סוף את "קוים" –איזה יופי של דיסק!! ומ-ז-ל-ט-ו-ב גנגי

סאביבית

New member
קיבלתי את המסרים

מקווה בקרוב להגיע לזה (עומס יתר.....) מי שעוד לא שלח מסר מוזמן עדיין לשלוח.

מפגש "פורומתי" בירושלים

שלום לכולם מפגשים כבר לא סופרים, אבל שנים כן. אנחנו כמעט מסיימים שנה חמישית של מפגשים ביוני 2006 עבורי היה מפגש כיף ביותר, ולו רק בשל: אירוח נפלא של יעלי הקופה "ותיקת המפגשים", נגינה מצויינת של עמית, אוהד וג'אז גירל משתתפים קבועים וחדשים מלאי אנרגיה ושירה שילוב מהנה של שני השירונים, "שירון מתי" ו"שירון יוני". נסיעה כייפית לירושלים בחברת עמית ורונה. והאפשרות להודיע על המפגש ולהודות למשתתפים אחריו באמצעות פורום מתי כספי החדש שמנוהל ע"י סאביבית כאן בתפוז תודה לכולם כן ירבו מפגשים כאלו (רק לא ביום שישי) צביקה אייבשיץ

למעלה