ניאוטיגאזון

קובי11110

New member
ניאוטיגאזון

היי ,אני חדש פה ואשמח לכל מי שיכול לעזור לי. אני בן 33,סובל מפסוריאזיס כ5 שנים. הרופא מגדיר את המצב שלי כקל,יש לי נגעים במקומות שונים בגפיים. לאחר ניסיון שלא עלה ממש יפה עם משחת הדייבובט (לא היה שום שינוי לא לטובה ולא לרעה) המליץ לי רופא על ניאוטיגאזון. כל מי שיכול לשפוך קצת אור על הנושא אני אשמח מאוד. תודה ויום טוב

b2erez1

New member
אני לוקח ניאוטיגאזון - תרופה טובה יחסית

יתכן מאוד שהיא תעזור לך . צריך מעקב תיפקודי כבד ושומנים ( בדיקות דם כל 3 חודשים). יש לה תופעות לוואי 1. יובש בשפתיים 2. נשירת שיער 3. קילופי עור מוגברים. וכו'... תרופה טובה לחולים פיסוריאזיס קשים.

קובי11110

New member
נשירת שיער משמעותית? התקרחות?

אני לא מצליח להבין את המלצת הרופא שרשם לי את הכדור הנ"ל. כי המצב שלי די קל.

ilans66

New member
ניאוטיגסון

לקחתי במשך מספר שנים את הכדור הזה, היתה אמנם הקלה קלה, אבל בצידה היו תופעות לוואי לא פשוטות. נשירת שיער, קילוף עור בכפות הידיים והרגליים, עליה בטריגצלידים ועוד. עם הפסקת לקיחת הניאוט' תופעות הלוואי חלפו. לאחר שהפסקתי לקחת הן את הניאוטיגסון ובתקופה קודמת את המטרוטרקסט. אני חושב שלקחת את התרופות האלה מבחינתי היתה טעות. לדעתי מי שיכול להסתדר עם שימון העור הן ע"י שמן או קרם לחות וכמובן לקבל את הטיפול בים המלח אז זה עדיף.

קובי11110

New member
אני ממש מבולבל

הרבה אנשים כבר המליצו לי לרדת מעיניין התרופה הנ"ל מצד שני תמיד יש את האולי הגדול שיש מצב שזה כן יעזור. לקחתי עד עכשיו 4 כדורים,אם אני מחליט להפסיק אני צריך לדווח/להתייעץ עם הרופא? או שאין לזה משמעות? חשבתי לקנות מכשיר פוטותרפיה ביתי במקום או בשילוב הכדורים. אני כבר ממש מבולבל

קוביd1

New member
קובי 11110

מצבך קל ,לא צריך לתקוף נמלה בטנקים ,במטוסים ,וארטילריה כבדה .. במצבך תנסה טיפול פחות אגרסיבי . הרבה בריאות קובי

b2erez1

New member
חשוב יותר לבדוק תיפקודי כבד ושומנים

התופעות לוואי אינדיבידואלי לכל חולה ,יתכן שאצלך התופעות לוואי יהיו מינוריות. ***שתפסיק לקחת את התרופה התופעות לוואי נפסקות. אין תרופה מושלמת - לכל תרופה התופעות הלוואי שלה. דעתי האישית היא שזאת תרופה טובה לפסוריאזיס קשה.

קובי d1

New member
ניאוטיגאזון

לא נראה לי חכם שבמצבך הקל תיכנס לטיפולים שיש בהם תופעות לואי, ויכולים להשפיע לרעה על איברים חשובים במערכת קובי

למעלה