ניאו 4 - התרשמות ראשונית

*amir

New member
ניאו 4 - התרשמות ראשונית ../images/Emo5.gif

. אל תנסו אפילו לחשוב על ביצוע הסבה זו בעצמכם!!!. -שימו לב לכמות החוטים הדרושים התקנה בהסבה זו... -כרגע קיימת אופצייה להסבה רק של מכשירים מוורסייה 4 בלבד(וגם היא תהייה רלוונטית רק בעוד כחודשיים. -ייתכן מאד שיהיו "באגים" בגירסה הזו של ההסבה,היות והיא גירסה ראשונית,שכנראה תשופר עם הזמן(אז: למה להיות "שפן ניסיונות"??). -חסרונות ראשוניים(למרות המורכבות של ההסבה-יש כאלו!): 1.יקרה ביותר(עלות משוערת 850-900 ש"ח). 2.קשה לביצוע(44 חוטים). 3.משחקי EA עדיין נדרשים לעבור "פץ"! 4.כל וורסייה של מכשיר(עבור כל הדגמים:אירופאי ,יפני,אמריקאי)-יידרשו התקנה נפרדת ושונה מרעותה. 4.כדי לעלות משחקים הצרובים בפורמט dvd- יש עדיין צורך ב-boot !!! (שיבוצע באמצעות דיסק מקורי בעל כמות מידע גדולה בפורמט dvd). 5.הסבה זו מצריכה חיתוך קו מידע ראשי של ה-ps2,כלומר:ה התערבות לתוך תוכנת המכשיר עצמה,וכן פירוק איזשהו רכיב מקורי מהמעגל,דבר שיכול לגרום לתקלות במכשיר עצמו ,(גם באם ההסבה בוצעה באופן תקין,וזאת תוך כדי שימוש רגיל במכשיר).
מסקנות: 1.לא "לפיתרון אולטימטיבי" זה פיללנו
. 2.חבל על הכסף(הדבר נכון לוורסייה הראשונית הזו של ההסבה,מי יודע-אולי היא תשופר). 3.
ניאו 2.2 עדיף מכל הבחינות
(בהתחשב בעלות הניאו 4,בסיכוני ההתקנה,בהתערבות בנתוני המכשיר עצמו,בצורך לבצע עדיין boot,ובעיקר בסיכון לפירוק ההסבה לצורך "שידרוג עתידי" להסבה חדשה יותר שתצא בעתיד(וזאת לאחר ה"חפירה ארכיאולוגית" שבוצעה במעגל לצורך ההתקנה הנוכחית ). 4.3. לא להיות שפני ניסיון! להישאר עם הניאו 2.2!!!(זול וטוב). אמיר

דרור א

New member
פי..מה זה כול החוטים הללו..

ניתוח מעקפים או לב פתוח ..עם הרדמה ל 11 שעות , ניראה פשוט מזה
. מה זה המפלצת הזו ?? דרור.

Chosen_0ne

New member
2amir

אולי מישהו יסביר למה כדי לקנות NEO2.2 ולא USB MOD ? א? AMIR אתה מגזים. אני מבין שאתה עובד ורוצה להיפטר מכל זיוקים שיש לך אבל אנשים רוצים לדעת הכל ולא רק משאתה מוכר. מצתאר אם פגעתי בך.

*amir

New member
אז אני אסביר לך ../images/Emo22.gif

החיסרון הגדול ב-USB MOD הוא שהוא אינו מעלה את כל סוגי המשחקים הקיימים בשוק, דגש על כל משחקי EA SPORT ואלו שאינם EA אבל אינם צרובים באיכות הנדרשת(ידוע שהבעייה העיקרית של ה-ps2 היא רגישותו הרבה ו"עצלנותו" להעלות דיסקים ברמות שונות של איכויות צריבה ו/או הגנות הקיימות על-גבי הדיסק,להבדיל מה-psx וה-ps1 לדוגמא,שם העסק "רץ" חלק). עבור משחקים אלו נידרש לבצע "פץ" מיוחד,שלא תמיד הוא זמיןו/או קיים בכלל. אז למה צריך בעצם "לשבור את הראש" באם ניתן פשוט "לעקוף" חיסרון זה??. בנוסף,ל- USB MOD יש גם בלאי חיצוני רב,שאינו קיים בהסבה הפנימית(הזזת מפסקים וכו´ וכו´ ). התוכנה של ה- USB MOD מבוססת על גו´ק ה-ניאו 2 הנחות משמעותית מהניאו 2.2 מבחינת תכונות הפעלה. יש מבין,מר בחור????? (ואל תדאג,איני "תקוע" עם גוקים של ניאו... אני מכין את הגוקים בעצמי מתי ולפי הכמות הדרושה / הרצוייה
אמיר

Chosen_0ne

New member
FROM MAR BAHUR

תודה על התשובה.לפחות אתה נורמלי(גם כן עונה נורמאלי :) ) . אבל אני דיי מרוצה בUSBMOD שלי. ואם מדברים על גיוקים, תה לא יודע מתי יוצא MESSIAH ואם זה נכון שהוא יהיה הרבה יותר טוב מNEO4 ? ואם אפשר גם מקורות הידע שלך. תודה.

*amir

New member
to: MAR BAHUR again

כן. הוא צפוי להיות יותר טוב מבחינת תוכנת ההפעלה,ובעיקר מבחינת המורכבות הטכנית שלו. אבל... לפי מה ששמעתי,המתכננים נתקלו במספר בעיות ש"מטרפדות" להם את כל הפרוייקט,עד כדי דחייתו למשך מספר חודשים!!! זאת אומרת: הפסד בנוק אאוט לניאו 4 הרע...והמבין יבין... אמיר

למעלה