ניאו

TomerZimmermann

New member
ניאו

אוף, חשבתי על משהו מעצבן למדי בנוגע לסרט. על פי ההסבר שלהם, יחד עם המערכת נולד מישהו בתוכה והוא בעל כל הכוחות. מה זאת אומרת נולד מישהו בתוכה? אדם נולד בתוך מחשב? אז למה הוא היה צריך למות ולהתגלל לתוך נשמתו של ניאו? ואם הוא נולד בתוך המערכת אז איך לעזאזל לניאו יש גוף? מה בעצם עושה את ניאו יותר חזק? נתחיל עם כל חבריו.. הם יותר חזקים משאר האנשים שחיים במאטריקס בגלל שהם הבינו שזה מחשב והם למדו קצת איך לכופף את חוקי הפזיקה. מה למעשה מונע מהם לשבור את כל החוקים? לדעתי הדבר היחיד זה שהמח שלהם לא מצליח להרפות לגמרי... הם הבינו שהחוקים לא אמיתיים אז הם מצליחים לכופף אותם אבל לא לשבור אותם כי המח שלהם לא מוכן לעכל את זה לגמרי, נכון? הגיוני? אז בעצם הסיבה שניאו חזק יותר זה כי הוא כן הצליח להרפות לגמרי מכל מה שהמח שלו יודע, נכון? אז בעצם כל אחד יכול לעשות את זה ללא קשר להיותו האחד. הגיוני? הבנתם אותי? (כי זה יצא קצת מסובך)

IC4

New member
האמת שאני חשבתי על זה גם

נראה לי איך שפתחתי את ההודעה לפני שקראתי אותה חשבתי בדיוק על זה נזכרתי בהתחלה כשרודפים אחרי טריניטי שהיא קופצת מהבנין לחלון של הבנין האחר וגם לפני שהיא קופצת מבנין לבנין ואחריה האייג´נט ואז השוטרים הבורים אומרים "THATS IMPOSSIBLE" (כשאני קורא את מה שאני כותב עכשיו זה נראה לי ממש נחמד שהם אומרים את זה) בכל מקרה הרי היא יודעת לקפוץ רחוק וכמו כן גם הסוכנים וגם כל שאר ה FREEMINDS אגב בגלל מה שאנחנו דנים בו עכשיו אני חושב שהסרט כל כך נפלא ושאולי דיויד קופרפילד זה רק אחד שהצליח להאמין שהוא יכול ולכן הוא יכול אין לי תשובה לשאלותיך על ניאו אני חושב שזה שוב הענין הנבואי של הסרט אגב אני נזכר (כאן באה התשובה לתהייתך) שבפורום מטריקס ישן שהייתי בו מישהו רשם שקיאנו ריבס אמר בריאון פעם שכל אחד בעצם הוא THE ONE אז אתה מבין אולי הוא רק זה שהיה מיועד שזה יבוא לו באופן מתוגבר יותר מאחרים אבל עדיין כל אחד הוא בעל היכולת לשחרר את המוח שלו ולקלוט דברים שעד שמוחו פתוח הוא חושב שאינו אמור לשלוט

TomerZimmermann

New member
אבל...

אם באמת כל אחד יכול לשחרר את המוח שלו ולהיות האחד אז למה לעזאזל כל הקטע על זה שהוא נולד בתוך המערכת?

IC4

New member
אולי זה רק עוד סמל

נגיד שכמה שאפשר להשתחרר מהמערכת שאינה אמיתית כפי שהיא נראית, עדיין זה קשה והם מאמינים שיבוא האחד שיוכל לעשות זאת האחד , אחרי שמורפיוס המורה שלו גורם לו להאמין (שוב, דוגמת המורה שמחדיר את האמונה שלו בתלמיד) ולכן זה נבואה שמגשימה את עצמה כלומר עדיין לא קל להאמין שכל אחד יכול למרות שאם היו מאמינים ככה אז זה היה נכון (הרי אמר קיאנו ריבס "כל אחד הוא האחד") אפילו משוחררי המוח אינם משוחררים מספיק אבל אז באה השאלה למה הנביאה לא אמרה לא את האמת שהוא כן האחד זה כבר דיון אחר שהיה פה פעם שהיא אמרה לו שיש בו את זה אבל הוא מחכה למשהו אולי גלגול חיים אחר ואולי אם היא היתה אומרת לו כן אתה האחד , דה זה לא ברור כאילו אז הוא לא היה מאמין לבולשיט שהיא מנסה לשכנע אותו

RedStorm

New member
פריי יור מיינדד

עכשיו זה נראה לי אדיוטי הקטע הזה של האחד (טוב חייבים גיבור בסרט) פשוט הריי מה ניו קיבל מתנה הוא נולד מיוחד כמו אורי גלר וחבריו?הוא נולד עם כישורים מיוחדים לאאאאאא לא נראה לי פשוט הוא נראה טוב בבגדי עור והמישקפיים מתאימים לו אלב חוץ מזה כל אחד הוא האחד... אאם מורפיוב וחבריו מאמינים שיש אחד יחיד אז הם בחיים לא יהיו כמוהו כי הם מאמינים שיש רק אחד וזה לא הם. נקודה..... אבל כלל כך אין לי חשק לדבר על זה עכשיו בא לי להתעסק בדברים הקטנים והלא חשובים של החיים

למעלה