ניבה מזל-טוב !!!
ס סקארלט אוהארה New member 9/8/04 #2 וזה מן הסתם ראוי לנעיצה../images/Emo70.gif ניבה, המונים של מזל טוב. אז מה אם השתלטת לי על הפורום בהעדרי? אז מה אם תומר אוהב אותך עכשיו יותר מאותי וחזר בו מהצעת הנישואין? אז מה אם יש יותר אדום בפורום מכחול [תומר, לטיפולך!]? עדיין מגיע לך מזל טוב פעם בשנה!
וזה מן הסתם ראוי לנעיצה../images/Emo70.gif ניבה, המונים של מזל טוב. אז מה אם השתלטת לי על הפורום בהעדרי? אז מה אם תומר אוהב אותך עכשיו יותר מאותי וחזר בו מהצעת הנישואין? אז מה אם יש יותר אדום בפורום מכחול [תומר, לטיפולך!]? עדיין מגיע לך מזל טוב פעם בשנה!
V Vdrums New member 9/8/04 #6 מזל טובבבבבבבבבבבב ניבה../images/Emo77.gif Happy Birthday to the lady in RED
ד דנה551 New member 10/8/04 #12 ../images/Emo65.gifאני מקווה שעוד לא חצות אז המון מזללללל טובבבב שיתגשמו כל מאוויך אושר אושר ועוד פעם אושרררר
../images/Emo65.gifאני מקווה שעוד לא חצות אז המון מזללללל טובבבב שיתגשמו כל מאוויך אושר אושר ועוד פעם אושרררר
N niva99 New member 10/8/04 #15 עם משפ' וחברים. באל גאוצ'ו. הייתה הצעה לטוס מעל שמי הארץ במטוס קל-פחדתי (כי הוא נראה לי כמו מטוס ריסוס)חחח.
עם משפ' וחברים. באל גאוצ'ו. הייתה הצעה לטוס מעל שמי הארץ במטוס קל-פחדתי (כי הוא נראה לי כמו מטוס ריסוס)חחח.
N niva99 New member 10/8/04 #17 טסים,בטח שטסים. אבל בלעדי... אוהבת להרגיש בטוחה. (בואינג ועאלה). ככל שהם יותר קטנים -אתה מרגיש כל כיס אויר כל מהמורה הכי קטנה.בררררר
טסים,בטח שטסים. אבל בלעדי... אוהבת להרגיש בטוחה. (בואינג ועאלה). ככל שהם יותר קטנים -אתה מרגיש כל כיס אויר כל מהמורה הכי קטנה.בררררר
י ילדת הכוכבים New member 13/8/04 #19 ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif מזל טובבבבבבבבבבב לאחותי האדומה (סקארלט מה רע באדום????) המון מזל טוב וסליחה על האיחור. אני לא מקורית בברכות יומולדת, אני רק יכולה לאחל לך את כל מה שאת מאחלת לעמך.
../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif מזל טובבבבבבבבבבב לאחותי האדומה (סקארלט מה רע באדום????) המון מזל טוב וסליחה על האיחור. אני לא מקורית בברכות יומולדת, אני רק יכולה לאחל לך את כל מה שאת מאחלת לעמך.