ניבה, מה עם איזשהו משחק לסוף שבוע?
י ילדת הכוכבים New member 10/7/04 #2 ../images/Emo103.gif בניית אשת החלומות אמנם כבר שבת אבל יאללה משחק. נבנה ביחד דמות שחלמנו עליה, רצינו להיות או רצינו להיות איתה זה הולך ככה: אני אבקש פרט על האישה, ומישהו יענה עליו ויתן בקשה לפרט חדש וככה נבנה את הדמות שלה.
../images/Emo103.gif בניית אשת החלומות אמנם כבר שבת אבל יאללה משחק. נבנה ביחד דמות שחלמנו עליה, רצינו להיות או רצינו להיות איתה זה הולך ככה: אני אבקש פרט על האישה, ומישהו יענה עליו ויתן בקשה לפרט חדש וככה נבנה את הדמות שלה.
N niva99 New member 11/7/04 #11 נישאתי למדען והתחלתי להעזר בכישוריו האם נחלתי הצלחות בעקבות צעדים אלה?
י ילדת הכוכבים New member 11/7/04 #12 הצלחתי להגיע לתגליות חדשות אך הקרדיט ניתן לבעלי איך אני מרגישה?
N niva99 New member 11/7/04 #13 מבואסת קלות-אך יודעת שכל עתידי עוד לפני כיצד היא ממשיכה לפעול לקידום מטרותיה?
ר רונייאן New member 11/7/04 #14 מנסה ומצליחה להתקבל לאונ' בלונדון. מה היא מנסה להוכיח במחקר החדש שלה?
N niva99 New member 11/7/04 #15 במחקרה החדש היא מנסה למצוא יסוד כימי חדש האם היא משיגה את מטרתה ? ומהו אותו היסוד הכימי אשר גילתה?
N niva99 New member 12/7/04 #16 היא אכן מצליחה לגלות יסודות רדיואקטיבים את הרדיום והפלוטוניום. האם היא זוכה לקבל את הפרס-עליו כה חלמה?
היא אכן מצליחה לגלות יסודות רדיואקטיבים את הרדיום והפלוטוניום. האם היא זוכה לקבל את הפרס-עליו כה חלמה?
ר רונייאן New member 12/7/04 #17 לא,היא איננה מאוכזבת מכך מכוון שזכתה להצלחה באוניברסיטה והכרה בעולם המדע. מה היה הצעד הבא שלה?