ניבלי עושה מרקס, קטע התאוששות, ועוד

gadis13

New member
ניבלי עושה מרקס, קטע התאוששות, ועוד

ניבלי. בן סיציליה מנצח בפעם הרביעית בטור 2014 ומקדים את טיבו פינו שמסיים שני ורפה מייקה שמסיים שלישי.
אז מה סגור עתה שלא היה סגור טרם הקטע ה- 18? ניצחונו במרוץ של ניבלי היה כבר סגור עוד קודם תחילת הקטע אך לניבלי היה חשוב להוכיח שהוא ראוי להיות בעל החולצה הצהובה במהדורה הנוכחית, וגם שהמרוץ ראוי למנצח כמוהו – והוא בהחלט ראוי. את הדיון, שהחל כבר מתנהל בלהט במרחב האינטרנטי 'מה היה קורה אם' (קונטאדור ופרום היו נשארים במרוץ) אבקש שלא לנהל עתה ולנהל בסיומו של המרוץ (ולא, אין בידי תובנות מפתיעות ו/או חד

לא הבנתי למה בריחה במורד היא סימן של חולשה

ראיתי שרומן ברדה אמר את זה, אבל לא ברור לי מאיפה הרעיון הזה. יותר סביר מבחינתי זה שרוכב אחד שרוכב בעלייה ליד רוכב שני ורואה שהוא סובל ואחר כך הרוכב השני מתקיף בירידה - אז הוא יודע שזה בלוף. כי יש אחר כך עוד עליה לעלות. לדעתי, הבעיה עם ההתקפה של ולוורדה במורד לא הייתה החולשה של ולוורדה, אלא החולשה של הקבוצה שלו או חוסר תיאום בקבוצה. אם מוביסטאר תכננו את המהלך מראש, וכנראה שהם תכננו אותו כי הרוכבים שלהם בבריחה לא עבדו בכלל ובכך סימנו שאין להם עניין שהבריחה תנצח, אזי היא הייתה צריכה לדאוג במקביל שלפסגת הטורמלה לא תגיע דבוקה של 30 רוכבים שיש בה פועלים של כל מובילי הדרוג הכללי. היה ניתן לעשות זאת על ידי הכתבת קצב הרבה יותר חזק ב-3 הק"מ האחרונים של העלייה ולא לשבת על הגלגלים של אסטנה. זה אבסורד שרוכב מישורים כמו וסטרה מאסטנה מוביל את הדבוקה בכל העליה של הטורמלה. ברור שבכך היו מקריבים את 2-3 הרוכבים שהיו עם ולוורדה בדבוקה המטפסת, כולל ז'ון גדרה. אבל אם עושים תרגיל, אז צריך לעשות אותו כמו שצריך. כשיש 3 רוכבים של מוביסטאר בבריחה (כולל ולוורדה שיצטרך לעבוד גם הוא מדי פעם) ודבוקה של 30 איש שרודפת במישור, אז ברור מי ינצח.

gadis13

New member
זו לא הכללה

במקרה 'שלנו' היה ברור לחבורת ניבלי שוולורדה פגיע ומנסה להרוויח זמן כפי שאין לו ממש רגליים לטיפוס.

gadis13

New member
מוביסטאר בלי אפשרות ליווי לבריחה

לא רק רוחאס הורחק אתמול אלא גם אחת המכוניות, עד סוף המרוץ, מה שאומר שאין לקבוצה אפשרות ללוות גם קבוצת בריחה וגם את 'קבוצת וולורדה'.

yshor

New member
בכל זאת...

אף אחד הרי לא יודע אם קונטדור היה בכושר מספיק טוב לקחת לניבאלי 2 דקות בחזרה. כך שזה דיון מיותר.

ניבאלי הוא רוכב נהדר וראוי לניצחון בטור. הוא רוכב שנבנה במשך שנים למצב שבו הוא נמצא היום והוא הודיע כבר בשנה שעברה שהוא הולך להתמקד בטור השנה. אני באופן אישי גם אוהב את ההתנהלות שלו שהקנתה לו את התואר הידוע "הכריש". הוא לא נלחץ בקלות, נותן כבוד ליריביו ומראה שכל שלב שהוא פשוט רמה מעל כולם בלי טריקים. לניבאלי גם היה מזל השנה, לא בזכות הפרישה של פרום וקונטדור אלא בזכות הגשם וקטע הפבה. היתרון הכי גדול שלו הוא השליטה באופנים שנותנת לו יתרון בגשם ובתנאים קשים.

לגבי פרום, אני חושב שהשנה הוא לא היה ראוי ואני שמח שהוא פרש. מקווה שלמד משהו.

gadis13

New member
יורופקאר אחרי אנדי שלאק

לפי טוטוביצ'י יורופקאר עשויה להציע לשלאק הצעיר אפשרות ל...

משחק הפנטזיה, אין שינויים משמעותיים

איש לא בחר במנצח נוורדאוסקאס. 10 הנקודות שצברו רוכבי גרמין-שארפ שעזרו לו אינן משנות הרבה בטבלת המשחק. עדכונים מחר אחרי נגד השעון.
אולי הפתעה וניצחון נוסף לנוורדאוסקאס? או שאין סיכוי.

למעלה