ניב

adva7

New member
ניב../images/Emo168.gif

סליחה לא כתבתי נכון בהודעה הקודמת............................. *אני אוהב את השירים שלכם!!!!!!!!!!!!!! (זה התיכון) מיצטער

tal iero

New member
לא יודעת ... חצי עולם הולך לראש פינה.. כל ה

שכבה ניראלי... ויהיו שם עוד- לא מהשכבה.. מעיינות, הר וגיא, וחצור.. וזה מ ז'... אז...... לא יודעת.. ובטח גם כל הזונות האוהובות עלייך יהיו שם חח

n e t a 6 9

New member
אני חוגג את השנה החדשה לא את הסילבסטר..

[אני לפחות קוראת לזה ככה...!!]

ליעתע

New member
כי סילבסטר היה אנטישמי

ובלה בלה בלה אבל מה איכפת לי?! סיבה למסיבה

ליאתי תפסיקי להיות טיפשה..

הסיליבסטר=new year's eve זה שהישראלים הם מפגרים בלי שכל שהם קוראים לזה הסיליבסטר זה משהו אחר. נאצי שמה נאצי.הכל בולשיט.וגם אם זה נכון,עדיין.מפגר.

ליעתע

New member
נראה לי שזה שכתבתי בלה בלה בלה

דיי הסגיר את זה שאני לא מאמינה לזה, לא?:) היה אפיפיור בשם סילבסטר והוא היה רשע מרושע, אבל אין לו שום קשר ליהודים או לשנה החדשה. שנה שעברה המורה שלי למתמטיקה העיפה את חברה שלי מהכיתה כי היה לה כובע של סנטה והמורה טענה שסנטה קלאוס היה כומר אנטישמי.. נו היא דוסית. מאכילים אותה סרטים

tal iero

New member
מה זה של"ח..?

ואיזה שטויות.. אם כבר היומולדת של ישו, והיומולדת של ישו זה כריסמס..

black rock star

New member
שדה, חברה, לאום../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif

או שהתלמידים קוראים לזה - שיעור לא חשוב

הסילבסטר..

אכן יש כאלה שטוענים שסילבסטר היה אדם שונא יהודים שעינה, הרג אותם וכו'.. יש כאלה שטוענים שסילבסטר היה אדם שהצליח למצוא דרקון ולכלוא אותו.. אבל הטענה הכי נפוצה היא שסילבסטר היה אפיפיור בתקופה מסויימת והוא נפטר בלילה שבין ה31 לדצמבר ל1 בינואר..(אגב, לא מצאו שום הוכחה בהיסטוריה לשינאה מיוחדת שלו כלפיי היהודים..) בארץ ובעוד כמה ארצות נהוג לקרוא ללילה הזה 'ליל הסילבסטר' (שם שגם בגללו כל העיניין נשמע לי קצת דפוק..) אבל ברוב הארצות קוראים ללילה הזה 'ליל השנה החדשה' או משהו בסגנון.. אני לא מתכוונת להסביר כאן למה לי זה נשמע קצת דבילי לחגוג את החג כי אתם לא תבינו..וזה קצת בעייתי להסביר משהו למישהו שלא מבין מה אתה מסביר.. אז זה הכל..

למעלה