ניגמרו לי המילים

רוני 2112

New member
ניגמרו לי המילים ../images/Emo122.gif

כבר שנים שאנחנו מקטרים, מתעצבנים מפגינים, מה נשאר כבר לעשות?! הפועל נהייתה לקבוצה מגעילה, חשבנו שהנה היא חוזרת לדרך המלך, אז הפסדנו בגביע, ביג דיל, בשביל זה צריך להביא מאמן מעאפן, נכון שהוא הביא את הגביע היחיד של הפועל, אבל הרס את הקבוצה סופית בגיבוי מלא של הבעלים, לא מבין מה יוצא לו מזה, רק מהפרות הסכמים פיטורי מאמנים ושחקנים חצי מהתקציב הולך, את השחקנים הטובים מוכר, לא מובן לא מובן, וזה כואב ומה עכשיו?! חובות הקבוצה למס הכנסה, יש לי הרבה בבטן ואני שופך את זה מתוך כאב, כבר לא רואה תוכנית ספורט במוצ"ש אולי את מכבי חיפה שאני אוהב, אבל לא כמו את הפועל ב"ש בעיר שנולדתי וגדלתי, היום אני גר בעיר אחרת, רואה כאן אוהדים של מכבי ת"א הפועל ת"א, חיפה, ירושלים וכולם תושבי העיר, אלא לא אוהדים אמיתיים בשבילי הפועל ב"ש מתה, אבל מאמין בתחיית המתים, שלך רוני

HBSFC1

New member
תחיית המיתים - תלוי במי שרצח את המת

והאדם הזה הוא אלי זינו. אלי זינו הכניס את העגלה עמוק עמוק לבוץ, אולם הוא עדיין מסרב להבין את אומדן הנזק. מדובר בסיכולי אגו בין חברי הנהלה, אישיים מרכזיים בעיר, מועדון האוהדים, וגם העירייה. יעקב טרנר לא יכחיש כי הוא חושב שזינו בהפועל זה רק נזק, אך מצבו הבריאותי הקשה איננו מבשר טובות. רק שירגיש טוב. סגן ראש העיר אמר פעם בעקיפין כי זינו הרס את הפועל, אבל כשהוא מגיע לעניין האמיתי הוא קצת חושש להתמודד. המצב דיי קשה, אבל רק חילופי משמרות בהנהלה(לא מספיק רק הבעלים- אלא כל מוצצי הדם בהנהלה) ורק זה יציל את הקבוצה מהגרוע ביותר. עליית ליגה בעונה הבאה חייבת להיות, אבל המשימה הולכת להיות קשה ביותר, בשל טיב הקבוצות שלטעמי הרבה יותר משופר מבשנה שעברה. כפי שחוינו על בשרינו, לא חייב להיות טוב כל העונה, צריך להיות קצת יציבים ומרוכזים לפוטו פינש של העונה. נקווה שיהיה טוב, למרות המצב הקשה- לא לאבד את האמונה. יאללה הפועל!!!

רוני 2112

New member
לבריאות של מי התכוונת?

וגם נראה ליח שהתכוונת שחומר השחקנים גרוע יותר מבשנה שעברה, אם המצב הכללי והכלכלי יהיה כמו השנה, עדיף שתהיה עוד שנה בלאומית, עוד דבר שאני לא מבין, בטוח שעל כל יום שהוא מחזיק את הקבוצה הוא מפסיד כסף, מה יוצא לו מזה ראבאק?! רוני

HBSFC1

New member
של טרנר אחי...

אני שמעתי שמצבו הבריאותי לא טוב..

למעלה