ניגריה

arcdsgn

New member
ניגריה

שלום לבאי הפורום, בתחילת ינואר אני מתחיל מסע (עבודה) בניגריה (לאגוס). אשמח להיות השגריר שלכם כאן בפורום ולדווח מפעם לפעם על הנעשה בעיר המטורפת הזו.

לילית462

New member
שיהיה בהצלחה, ברוב קולות - התפקיד שלך !!!

ספר קצת מה אתה הולך לעשות שם, אתה עובר עם משפחה / מתכוון להיות על הקו. מה אתה חושב על מצב הבטחון האישי שם ? בקיצור נשמח לשמוע ממך ובלי קשר שיהיה בהצלחה, גם בניגריה וגם בתפקידך כשגרירי קניה בפורום

arcdsgn

New member
חן, חן תמיד טוב לסמוך על הליך דמוקרטי תקין

הולך לעבוד בחברה שמשווקת חומרי גמר לבניה.. התפקיד קצת חסוי עדיין..... בשלב ראשון אני נוסע לבד ואהיה על הקו כנראה עד תחילת שנת הלימודים הבאה, אז יצטרפו אלי אשתי ושתי בנותי. לגבי המצב שם, לא יודע, שמעתי כל מיני חוות דעת מאנשים וההתרשמות מגוונת מאוד. אני בד"כ לא מושפע ונאמן לדרכי, כיוון שהחלטנו על המהלך הזה אני מאוד סקרן להיות שם לראות ולחוות במו עיני על מה המהומה (ויש מהומה). למה שגריר קניה?

מיכל19821

New member
מידע על ניגריה

תשמע "שגריר" יקר, את ניגריה כבר גילו לפניך :) כותבת לך מלאגוס ברגע זה... יש פה קהילה די גדולה (בערך 100 ישראלים, ועוד איזה 60 ילדים). כולם מכירים פחות או יותר את כולם (עד כדי כך שאני יכולה לנחש לאיזה תפקיד אתה מיועד..., אבל אכן ראוי לשמור על דיסקרטיות). העיר מתפתחת מאד ביחס למה שהיה בשנים האחרונות, אבל עדיין יש פה איזורים גרועים וביוב ברחובות. שירותי הרפואה הולכים ומתקדמים, וחוץ מפריטים "לקטנונייים / מפונקים", כמעט הכל ניתן למצוא פה - הכל פונקציה של כסף. שיהיה בהצלחה בתפקיד החדש, וכשתגיע ותחפש את רשימת הקהילה, אשמח להעביר לך אותה במסר, כמו כן מידע נוסף לקראת הנסיעה

arcdsgn

New member
היי מיכל

שמח לשמוע ממך, לגבי "השגריר" שמתי לב שבמשרה פנויה אז הצעתי, יש מקום גם ל"שגרירה". יש בידי די אינפורמציה על העיר אבל אשמח לעוד.....אולי אפילו קצת תמונות לטובת הפורום
אודה לך אם תוכלי להעביר אלי את רשימת הקהילה. תודה.

boazml1

New member
עסק בניגריה

שלום, יש לנו הצעה עסקית מעולה לישראלים בניגריה. מדובר בפוטנציאל כלכלי מעולה. ניתן לשלב את העסק כעבודה נוספת. אם מעניין אותך או משהו אחר מהקהילה לשמוע ניתן לחזור אלינו לדוא"ל בועז [email protected]

לילית462

New member
ילדים לא לריב, יש מקום ליותר משגריר אחד

נשמח לשמוע מכל מי שנמצא ברחבי היבשת,

מיכל19821

New member
מי רב? באפריקה יש מקום לכולם

מקווה שהבנת שצחקתי, ובעצם הצעתי עזרה במידע עדכני. מידע ראשוני - האינטרנט לפחות אצלי בבית, כמו במקומות רבים פה, איטי נורא, ולכן תמונות לצערי זה סיפור להעביר... מאחלת מכל הלב בהצלחה בתפקיד החדש.

שלום לשגרירי ניגריה../images/Emo20.gif

נחמד לראות אנשים גם משם. אני שומעת המון סיפורים על ניגריה מחברה ישראלית שחייתה שם חמש שנים. יודעת שהקהילה הישראלית שם רחבה. נחמד! שיהיה בהצלחה בעבודה החדשה.

למעלה