האם תיקנו גלולות דרך פרסומת? כן, לא, ולמה?
פ פנינה10כחולה Well-known member 26/4/24 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם תיקנו גלולות דרך פרסומת? כן, לא, ולמה? צפה בקובץ המצורף 102402 לחץ כדי להרחיב... לא הייתי קונה תרופה ללא מרשם מרופא.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם תיקנו גלולות דרך פרסומת? כן, לא, ולמה? צפה בקובץ המצורף 102402 לחץ כדי להרחיב... לא הייתי קונה תרופה ללא מרשם מרופא.
מ מקסים 45 Well-known member 26/4/24 #3 נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם תיקנו גלולות דרך פרסומת? כן, לא, ולמה? צפה בקובץ המצורף 102402 לחץ כדי להרחיב... מומלץ חלב חלב, תחליף לכדור שינה
נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם תיקנו גלולות דרך פרסומת? כן, לא, ולמה? צפה בקובץ המצורף 102402 לחץ כדי להרחיב... מומלץ חלב חלב, תחליף לכדור שינה
Harrington Well-known member מנהל 26/4/24 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם תיקנו גלולות דרך פרסומת? כן, לא, ולמה? לחץ כדי להרחיב... אם הן משהו שאני זקוק לו, לא רואה סיבה שלא. כמובן לאחר בדיקה שהנאמר בפרסומות אכן נכון ו/או שמדובר במשהו שאכן יכול להועיל לי ולא לפגוע בי.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם תיקנו גלולות דרך פרסומת? כן, לא, ולמה? לחץ כדי להרחיב... אם הן משהו שאני זקוק לו, לא רואה סיבה שלא. כמובן לאחר בדיקה שהנאמר בפרסומות אכן נכון ו/או שמדובר במשהו שאכן יכול להועיל לי ולא לפגוע בי.