ניהול דף פייסבוק בחינם

noga ke

New member
ניהול דף פייסבוק בחינם

להלן הצעה שאי אפשר לסרב לה- ניהול דף פייסבוק בחינם.

אני מעוניינת להכנס לתחום. מאחר ואף פעם לא ניהלתי דף פייסבוק, אני מעוניינת לנהל דף אחד בחינם, למשך כחודשיים ואולי אף יותר.

אז אם יש לך עסק שיש לו דף פייסבוק ואין לך זמן לנהל אותו, אני במסרים.

ההצעה מוגבלת לדף אחד בלבד- כל הקודם זוכה.

Alexsushi

New member
אם אין לך ניסיון למה שמישהו יתן לך לנהל?

היי נוגה
אם מישהו באמת חושב שדף פייסבוק יכול להוות פלפטפורמה טובה לקידום עסקים למה שהוא ייתן למישהו בלי ניסיון לנהל אותו?
האם את חושבת שלא צריך ידע מסויים כדי לנהל דף פייסבוק?

האם היית מציעה את אותה ההצעה לצורך ניהול וקידום אתר אינטרנט?

להערכתי התשובה היא לא.

לכן, מה שאני כן מציעה הוא שתפתחי לעצמך דף אוהדים, תנהלי אותו במשך חודשיים, תראי אם את מצליחה לייצר BAZZ ולהביא לייקים, ויתרה מכך מצליחה להביא לעצמך לקוחות.

לבסוף טיפ. אף אחד לא חושב שמשהו שניתן כך בחינם שווה משהוא אלה אם עומד משהו מאחורי זה. במקרה שלך מה שעומד הוא משהי שמצהירה שאין לה ניסיון בתחום והיא מעוניינת "להתגלח" על חשבון מישהו. זה לא נראה טוב...

noga ke

New member
קודם כל, התשובה לשאלתך היא כן

סיפור קטן: כשהתחלתי בכתיבת מאמרים לאתרים, לפני שנתיים בערך, לא היה לי ניסיון. רציתי לכתוב בחינם, פרסמתי מודעה כמו זאת באתר אחר והוצפתי בפניות. כתבתי בסוף מאמר אחד שנכנס לתיק העבודות והתגלגל לעוד מאמרים בתשלום.

הייתי מציעה את ההצעה הזאת לכל שירות שאני רוצה לתת ואין לי ניסיון בו.

ברור שאפתח לעצמי עמוד אוהדים בלי קשר. אבל את יודעת, לנהל לעצמך זה שונה מאוד מלנהל למישהו אחר.

רק לידיעה שכבר יש לי פניות ואחד שנראה מעניין מאוד ואני אשמח לנהל לו את הדף.

זה לא בדיוק להתגלח כי הצלחה שלו היא הצלחה שלי, לכן האינטרס הוא להצליח, והאינטרס פה יותר גדול ממישהו ותיק בעל ניסיון כי זה נכנס לתיק העבודות שלי..

ובאופן כללי, אני לא אוהבת גישה כזאת פסימית. אני בטוחה שאם לא מכאן בסוף ימצא מי שירצה לחסוך כסף ולתת למישהי ניסיון בתחום.

אני גם לא הייתי יוצאת בהצהרות של "אף אחד", בלי שהייתי בודקת קודם.

בכל מקרה, תודה.

Alexsushi

New member
הי נוגה

נראה לי שלקחת את הערתי באופן מעט אישי וזו ממש לא היה הכוונה.

בכל מקרה, יש נקודה אחת שחשוב לחשוב עליה.בהיבט של הפניה שלך לבעלי עסקים.

אם אלו אנשים שבאמת חושבים שדף הפייסבוק יקדם להם את העסקים אז הם כבר היו צריכים להשקיע בכך זמן וכסף ואם לא, אז הם צריכים להיות מוכנים לכך.
אם אלו אנשים שלא חושבים כך, יתכן ולא תהיה להם בעיה לתת למישהו לנהל זאת עבורם, אבל תחשבי על זה, עד כמה באמת תוכלי ללמוד מכך על ניהול דף עסקי?

שיהיה המון בהצלחה

AlexCoaching

New member
תראי

מצד אחד אני מסכים איתך שצריך להתחיל מאיפשהו.
מצד שני לא רשמת מה את יודעת על ניהול דף פייסבוק ?
עזבי עכשיו ניסיון.
האם יש לך ידע בהגדלת דף עסקי ?
הגדלת פעילות של אוהדים מבחינת לייקים, תגובות ?
העברת תנועה לבלוג לאתר ?

אני יכול להגיד בתור בעל עסק.
שכבר השקעתי הרבה מאוד זמן וגם סכום של כסף בדף העסקי שלי.
נכון לעכשיו אני מנהל אותו בעצמי.
גם בגלל שחשוב לי הקשר האישי עם הקהל.
לא הייתי נותן למישהו חסר כל ניסיון לנהל אותו.
בטח שלא בלי שהוא מוכיח לי שהוא יודע מה הוא עושה.
אולי ההצעה שלך יכולה להיות רלוונטית לדפים שממש רק התחילו ויש להם פחות מ 50 אוהדים.
אבל גם אז רצוי שתוכלי להגדיל את הדף.

revitalsa

New member
רעיון

עסקים קטנים בתחילת דרכם לפעמים מתקשים לבנות תיק עבודות ולהציג הישגים והצלחות.

אפשר לנסות לפנות למכרים/קרובים/משפחה שיש להם עמוד פייסבוק ולהציע להם לנהל אותו.

אפשר גם לנסות למצוא עמותה שעוסקת בנושא שמעניין אותך וקרוב ללבך, ולהציע להם את שירותייך בחינם או בסכום ממש סמלי בתור התחלה.

ואפשר גם שתפתחי בעצמך עמוד פייסבוק בנושא שמעניין אותך ותהפכי אותו לפרויקט לדוגמא שניתן להציג ללקוחות.

בהצלחה!

elilevip1

New member
מעוניין

אשמח לעזרתך ואף לתת בונוסים על בסיס הצלחה וגם להשקיע בפירסום אם יש לך ידע בנושא..
שמי אלי א.מ פיננסים 0503924085

למעלה