ניהול, הכרות וכל השאר..

ניהול, הכרות וכל השאר..

לכל גולשי הפורום היקרים! בוודאי רובכם כבר הספיק לשמוע ממנהלת הפורום - המרחפת, לגבי כניסת שותף חדש להנהלה, ובכן, השותף הזה הוא אני.. קודם כל אני מודה למרחפת ולהנהלת הפורומים על הכבוד שבניהול הפורום הזה! אני מקווה שהניהול שלי יהיה לשביעות רצונכם שכן ככלות הכל מנהלי הפורומים קיימים אך ורק לטובת הגולשים.. לאלו שאינם מכירים אותי ותוהים מהיכן נפלתי עליכם ככה.. ובכן אציג את עצמי: שמי דני מיכאלי, בן 24, ובעבר ניהלתי את פורום החרשים וכבדי השמיעה בIOL-WALLA, שכעת בניהולו של עידו רושינק, ניהלתי את הפורום במשך כמה שנים, עד שטסתי לטיול ארוך בדרום אמריקה - לפני 8 חודשים והעברתי את הניהול לעידו רושינק... טוב, אשמח להכיר את החבר´ה אשר מתכתבים כאן, התואילו להציג לי את עצמכם? או שתשאלו אותי שאלות אשר אשמח לענות עליהן ( במידת האפשר
)

LordNor

New member
ידעתי שזה אתה!

לפי ניסוח ההודעה של עדי על הבאת שותף בעל ניסיון ודברים כאלה, ידעתי שיש לך קשר לזה. אני מאחל לך בהצלחה בניהול הפורום עם עדי! ותגרום לשגשוג בפורום! (אתה מכיר אותי, אז אין צורך להציג את עצמי). ואכן יש לי שאלה בודדה אלייך: 1) לכמה זמן תנהל את הפורום? ושוב בהצלחה בניהול הפורום!

Cats Hater

New member
אני חושב שהיו צריכים להביא

אני חושב שהיו צריכים להביא מישהו בעל נסיון בפורום, מישהו ותיק כי מנהל שלא מכיר את הגולשים זה לא הולך

LordNor

New member
אתה טועה לגבי דני מיכאלי

יש לו ניסיון בפורומים, אם היית קורא את ההודעה שלו, היית מבין שהוא ניהל בעבר את פורום "חרשים וכבדי שמיעה" בוואלה. והוא גם נוטל חלק בפורום נוסף בתפוז אם לא ידעת. והוא מכיר את חלקנו, והכוונה שלו להכיר גולשים צעירים חדשים. עדי עשתה צעד נכון שהביאה את דני. ואני תומך בזה.

המרחפת

New member
רפי, אני חושבת שקאטס הייטר התכוון

שהייתי צריכה לקחת מישהו מתוך הפורום הזה לניהול. לצערי, לא מצאתי מישהו שיתאים מתוך הקהילה הזו, אך בבחירת המנהל השתדלתי שיענה על אותם דברים כמו רוב חברי הפורום- צעיר ולקויי שמיעה. איני מהססת בבחירה הזו, כיוון שיש לדני ניסיון רב ואני חושבת שהוא הכי מתאים.

LordNor

New member
אמרתי משהו נגד?

אומנם עשית בחירה טובה והסברתי זאת. (ואני יודע למה הוא התכוון, רק ניסתי להסביר לו בדרכי).

bobcat

New member
על Black Magic שפרשה

אף אחת/אחד לא תצליח/יצליח למלא את מקומה

idogilad

New member
|בהצלחהברכות ודרך הצלחה לדני מיכאלי

ובכן, מברך אותך על כניסה חדש/ישן לניהול פורום ברשת אינטרנט. כולי תיקווה שתדע לשתף פעולה עם עדי טנא, שותפתך לניהול פורום נוער ליקוי שמיעה בתפוז. וגם כמובן מאחל גם שיתוף פעולה חם בין פורומי חירשים בוואלה ותפוז ואורט, על כל מנהלי פורומים חירשים וכבדי שמיעה ברשת. אין בהכוונתי להאריך ביכולותיך לנהל בצורה נהדרת, ואומר רק הצלחה ! ולעדי, צעד יאה עשית ! לשניכם, ישר כוחכם ! עידו רושינק מנהל פורום חירשים וכבדי שמיעה וואלה!

GuyMan

New member
../images/Emo50.gifהיי דני

ברוך בא! אבל אני לא מכיר אותך אז בהצלחה לנהלץ את פורום החרשים!

למעלה