ניהול הפורום בזמן שהותי בחו"ל

צור בנר

New member
ניהול הפורום בזמן שהותי בחו"ל

כפי שאתם יודעים (או לא), אני טס הלילה לארה"ב לחודש להדריך טיול טיסה. כדי שהפורום לא יישאר ללא מנהל, הפקדתי את סמכויות ניהול הפורום בידי צביקה ברק, מותיקי המשתתפים בקהילה. ההוראות שהשארתי בידיו כללו גם הוראות למחיקה של הודעות שיש בהן גם רמז לעלבון / השמצה / התנצחות מיותרת וכד´. זאת כדי שהפורום יראה כמו שהוא נראה כאן ובשבועות האחרונים בוואלה!. אני עצמי אפקח מרחוק מדי מספר ימים ואראה שהכל בסדר ואעמוד בקשר עם צבי, למקרה הצורך. שיהיה לכם חודש נעים ושקט ואנא שימרו על עצמכם באויר ועל הקרקע...

לא מאוחר עדיין להתחלף...../images/Emo45.gif

צור נסיעה טובה טוס רק בתנאי VFR לא מאוחר עדיין להתחלף. אתה פה....אני שם.. תהנה+תכין את הקרקע לבאות

תנאי IFR בססנה קלה...../images/Emo160.gif

שמעון,שלום אין לי את הנסיון שיש לצור ועוד אחרים,אך יצא לי לטוס עם ססנה 172 בתנאי IFR עם מזג אויר מתפתח. בלשון המעטה,זה מאוד לא סימפטי !!! זה גם לא חכם להכנס למצב כזה בטיסה עם מטוסים קלים וגם קצת יותר כבדים מהם, שאינם מותאמים לתנאי IFRבמזג אויר בעייתי,אתה יודע מתי נכנסת, אבל לא לאן נכנסת ולא איך תצא... אני מכיר כמה,מעדות אישית,שיצאו לטיסות IFR במטוסים קלים,נכנסו למזג אויר לא סימפטי ובקושי יצאו. אז,טוס בטוח,עם מטוס וטייס המתאימים לתנאים באויר

למעלה