ניהול הפורום- נושא להתייחסות החברים

ניהול הפורום- נושא להתייחסות החברים

פורום ניהול כלכלת המשפחה הינו הפורום הפופולרי ביותר בתחומו מול פורומים דומים ומקבילים בנענע, ynet , nrg ועוד. בהיותו כזה אנחנו ניפגשים בפורום עם בעלי מקצוע המשתתפים באופן פעיל ועונים לשאלות , כמובן עם הפנייה לאתרם הפרטי או לטלפון. אבקש את התיחסותכם לעצם השתתפות בעלי המקצוע בפורום , כיצד יש להתייחס אילהם כיצד עלי לנהוג כמנהל הפורום ? את דעתי אכתוב בסוף. תודה מראש לתגובתכם.

goldy

New member
כל עוד הם קודם עוזרים

ולא קודם מפרסמים את עצמם אין בעיה.

ReRemix

New member
אני חושב שיש לנהוג בעדינות וזהירות

אני נוטה להאמין לדעתם של אותם אנשים ואני חושב שהם מביאים מנסיונם הרב בתחום במרבית המקרים. אך קשה לי להפריד את החשדנות של קידום העסק על חשבון אנשים שמצבם הפיננסי בעייתי. כמובן שאין בשום אופן להוקיע אותם מהפורום ואפילו להפך - יש לעודד השתתפות גורמים מקצועים. ובאותה עת - לדאוג שבחתימה (או בתחתית ההודעות) שלהם תופיע כתובית שהם עוסקים בתחום, זו פרנסתם וכד'. ** למען האובקיטיביות **. (כפי שבפורום ניירות ערך כולם דואגים לציין "שאין זו המלצה לפעול בנייר וכו' כו'".) -- גם לא הייתי רוצה לראות פרסום אגרסיבי. מעבר לחתימה, לא הייתי רוצה לראות הודעות מסוג "בואו אלי לקליניקה, פגישת ייעוץ , אני ממליץ על עצמי וכד'" או כל מיני קידומים עסקים בצורה מאסיבית. לשם כך יש מסרים. מצד אחר, זהו פורום פתוח וכפי שאנשי מקצוע יודעים לפרסם עצמם כאן - זוהי גם במה לציבור הרחב לפרסם את דעתו החיובית והשלילית על אותו בעל מקצוע במידה והיה לו נסיון (וזאת כמובן במסגרת החוק ובצורה נעימה ללא הוצאת דיבה) זו דעתי , כמובן.

דעתי האישית

כאחד מאותם אנשי מקצוע הנוהג להשתתף בדיונים, אני חושב שתרומת אנשי מקצוע לפורם כמו לכל פורום היא חשובה. פה נכנסת האתיקה האישית וכל עוד עיסוקנו העיקרי הוא השתתפות בדיונים ועזרה פתוחה ולא קידום עיסקי אין פה שום פגיעה ממשית. אני לא אקדם את עצמי על גבי הפורום מעבר לאותה חתימת פרטי התקשרות ואם מישהו ירצה למצוא אותי מעבר לכך הוא ידע כיצד. אני חושב שכך ראוי וזה צריך להיות כלל ההשתתפות לכל בעלי המקצוע. בהצלחה לכולנו

דעתי

בעלי מיקצוע מוסיפים המון מידיעתם ומניסיונים ותורמים לפורום. כל זאת כל זמן שאינם דוחפים פרסומת או שיווק , פרט לחתימתם (חשוב שיידע הקורא כי הכותב הינו בעל מקצוע המונע גם מאינטרסים שיווקיים). שמחתי לקרוא כי דעתי איני שונה משאר המתייחסים. הודעות בנושא הגדלת הכנסה בשיווק רשתי, פירמידות למינהן, קריאה ליצור קשר ישיר ללא התיחחסות לנושאי הפורום וכדומה - ימחקו לאלתר.

אני הייתי מוסיף שהכל זה המלצה בלבד

ואין אחריות על הממליץ/מנהל פורום/תפוז. שזה נקודה קצת כואבת לפעמים....

למעלה