ניהול הפורום

ניהול הפורום

בהמשך להודעות הרשומות מטה, כמה מילים על ניהול הפורום: פורום שלמה ארצי הוקם ביוזמה ברוכה של תפוז לחובבי שיריו של הזמר. הצלחתו של הפורום, כל פורום, תלוייה בגולשים הפוקדים אותו ובאקטיביות שלהם, וגם במנהל הפורום. אשמח לשתף פעולה עם כל אחד מהגולשים כאן בנושא רעיונות לקידום הפורום. ניהול הפורום הינו משימה אחראית ותובענית שאין שכר בצידה למעט הסיפוק וההנאה שבקידום עניין שאדם אוהב. בשלב זה, גם אם יוחלט בתפוז להחליף את מנהל הפורום הרי שהדרך לא תהיה בדרך של מכרז או בחירות אישיות וזאת מבלי לפגוע באיש. הצעתי לגיל או לכל אחד אחר החושב שהינו מתאים לניהול הפורום, בואו נקדם את עניינו של הפורום הזה ונוכיח שיש לו הצדקה קיומית, לאחר תקופת מה שבה אשמח לשתף פעולה עם כל מי שיחפוץ בכך נשקול העברת הניהול למי שיתגלה כמתאים לכך יותר מהאחרים. כבעל נסיון רב בהקמה וניהול פורומים מזה שנים למדתי שהקל ביותר זה להרוס מקום קיים ולהשיא עצות מרחוק. המטרה כאן היא לבנות מקום איכותי ביחד איתכם שישקף את פעילותו של שלמה ארצי ולא את פעילותי. אני מבטיח את תמיכתי בעניין העברת שרביט ניהול הפורום במידה ואכן נראה תוצאות בשטח. כל האמור בהודעה זו סוכם ומקובל על הנהלת תפוז.

עכשיו התעוררת????????

שמע ועקנין אין לי שום דבר אישי נגדך, איך יכול להיות לי אם אני בכלל לא יודע איך קוראים לך ? פשוט אתה לא נמצא בפורום בכלל ויש לך הרבה סיבות להיות בו אתה היחיד שקיבלת את החומר מ"אבישג השונמית" בערך לפני10 ימים וחוץ מלמסור הודעה פרטית לאבישג (קיבלתי תודה) לא שיתפת אותנו בכלום ונעלמת היה זה מתפקידך לעניין את האנשים בחומר החדש שקיבלת והדבר היה תורם להתעוררות הכללית. חוץ מזה יש כאן את ברק, אדם יקר בעל בקיאות מרשימה ביותר בענייני ארצי אולי תתיחס אליו קצת ????? אולי תנסה לרגן מפגש חברים כמו שהצעתי בקיצור תעשה את מה שאתה צריך לעשות ולא עושה מצד אחד אתה אומר שניהול פורום דורש השקעה ומצד שני כשכתבתי לך לפני שבועיים וועקנין תתעורר אמרת שהנוכחות של כולם פה כולל שלך היא בלתי מחייבת אז תחליט איפה אתה עומד בן אדם!

גיל תרגע

אני נמצא בפורום כל יום, למרות שאני לא מחתים כרטיס או שולח לך אי מאיל שהגעתי. יכול להיות שיש לך השקפת עולם אחרת איך לנהל פורום או איך להתייחס לשלמה ארצי שאתה כל כך מעריץ. שים לב להודעותיך בפורום שמהרגע הראשון משדרות עויינות כלפיי ואכזבה שאינך מנהל הפורום זאת למרות שאיני מכיר אותך כלל ועל פורום שלמה ארצי אני עובד עם תפוז מזה חודשים רבים. ואז אתה מגיע וההודעה הראשונה שלך היא שהרעיון היה שלך, אז תלמד לפרגן ולא רק לשלמה ארצי, גם לאחרים. הגישה שלך לפורום היא שאתה תנהל לך מעין מיני פורום בתוך הפורום שבו אתה תענה לאנשים ואתה תיקח חסות כאילו ששלמה ארצי הוא יציר כפיך הבלעדי, אתה פשוט לוקח מונופול על ההערצה לשלמה שאני מודה שאני איני מעריץ את האיש אלא אוהב את השירים. אני מבין את הערצתך לזמר ואפילו מצליח להבין מהיכן נובעת העוינות כלפיי אבל הדרך שבה אתה נוקט אינה מכובדת. אני רואה את ההתעלמות שלך מהודעותיי ומבין אותה, זכותך אלא שההפסד כולו שלך. קראת את מה שסיפרתי על ההופעה של שלמה ואצ´י ? הופעה שבה היינו עשרה איש בקהל, לא מעניין אותך לשמוע פרטים ? שתף פעולה במקום להיות "ברוגז" איתי. הרי השיתוף פעולה שלך עם הכותבים כאן אינו תלוי בי אז מדוע אינך עושה זאת
כפי שאבישג כתבה היא שלחה לי את החומר וביקשה שאעשה בו מה שאמצא לנכון וכך עשיתי, תן קרדיט לבקשות של אנשים, לו רצתה הייתה שולחת אליך החומר כפי שביקשת ממנה. תרים אתה את הכפפה ותתחיל לשתף פעולה גם עם ברק ואל תעלם מן הפורום כאשר הוא שואל שאלה שאינך יודע את התשובה עליה, זה לא מבחן שבו מקבלים פרס. כל מטרתך , שהיא לגיטימית בפני, היא ניהול הפורום כאילו שבזה מסתכם העניין. דע לך שגולש מיומן בפורום "שווה" יותר מכל מנהל פורום. גש קרא את הודעותיך מרגע שהגעת לכאן ותבין למה כוונתי. אנחנו כאן, כולנו כדי לקדם את הפורום ולא כדי לנגח אחד את השני או לבדוק נוכחות האחד לשני. שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם

בכל ההודעה הארוכה שלך ...

לא כתבת מה עשית עם החומר של אבישג ואת זה אני רוצה לדעת. ולמה אתה מתכוון "הייתי פה ולא החתמתי כרטיס?" תפסיק להתגונן עם אמירות ציניות ותספר לכולם שישבת בבית וקראת את החומר של אבישג לבד וממש לא עניין אותך שאנחנו מחכים. נ.ב. אכן רעיון של הקמת פורום היה מייזם שלי ובאמת קצת כאב לי בהתחלה שדילגו עלי בקלות כזו. אבל תאמין לי שניהול הפורום היא לא השאיפה המרכזית של חיי. אני סטודנט ואני גם חוטא בכתיבה אז תאמין לי שלא משעמם לי בחיים בסך הכל הפורום יקר לי כמו לרבים פה ואני מצפה לשיתוף פעולה מרבי מצד כולם אם אני אארגן מפגש אתה תגיע?

"ליד הבית שהיה ביתי סללו רחוב"

"שב ילד שב אני אומר לך שב לא כל האנשים נולדו רעים" בא נעשה סדר בעניינים, ונרגע מעט מההתלהמות. אני מאמין ומקבל שפנית לתפוז להקמת פורום לשלמה ארצי וכפי שהסברתי לך אני עובד על המיזם הזה מאז ינואר שנה זו אז תכבד אתה את האפשרות שאולי עבדו על הפרוייקט הזה לפניך...בכל זאת זכיתי לראות את שלמה בהופעה בצוותא בימים ...טוב אספר על זה בהזדמנות אחרת
(וזה מעניין) אל תיקח אישית את הפורום הזה או את שלמה..."..טוב הוא רק זמר.." מיותר לציין שאני לא מתמודד עם אף אחד על תואר מעריץ מספר אחד או מספר מאה של שלמה וזה דבר שלך מאד חשוב, שידעו שאתה מעריץ שלו ואוהב אותו ואני מכבד את זה רק שזו לא דרכי. כבד אתה את זה שעמלתי להקים את הפורום הזה שבעצם נועד גם לך ואולי בעיקר לך, אל תחפש למה לא אתה הקמת אותו (אולי פשוט כי הייתי קודם ואולי כי יש לי קשרים בתפוז
) שתף פעולה ועזור לקדם את המקום, אם השאלה תהיה בסופו של דבר מי יותר מתאים לנהל פורום (ולא מי מעריץ יותר גדול שזו הזכות שלך) אפתור את הבעייה. שני דברים, אבישג שלחה לי עבודה שהיא כתבה ונתנה לי הזכות להחליט מה לעשות עם זה והחלטתי, מה רע בזה
לגבי המפגש, אישית אני מאמין קטן מאד בהוצאת החיים הוירטואליים אל הפועל. אשמח אם תארגן מפגש כזה והפורום יעמוד במה לרשותך בכל דרך אפשרית לסייע לכך. ובהצלחה בלימודים, מה ´תה לומד

עדיין לא ענית לשאלה

מה עשית או תעשה עם החומר נמאס לי לשאול את השאלה הזאת אני פשוט נורא מתענין בו ואני אומר לך בכל הכנות אין לי בעייה שאתה תנהל את הפורום אם תעשה עם החומר שקיבלת מה שצריך ובכלל תיזום רעיונות אני חושב שמכיוון שמדובר בפורום שעניינו מוסיקה יהיה נורא כיף לשמוע יחד דברים נדירים כמו גם מוכרים ולא רק לדבר עליהם. אבל זה לשיקולך אם תבוא או לא. אני לומד מדע המדינה וחינוך שנה ג´ מתחילה עוד מעט מה אתה עושה בחיים?

כשל לוגי

אתה כותב:"אין לי בעייה שאתה תנהל את הפורום אם תעשה עם החומר שקיבלת מה שצריך .." , מכאן שאתה מגדיר שאין לך בעייה שאנהל את הפורום (ובינינו זה לא כל כך תלוי בך, ואל תעלב) ובלבד שאנהל כפי שאתה חושב שצריך
אני חוזר על דבריי, יש לך יוזמות מעניינות תעלה אותן לפורום ותקדם אותן כמו כל גולש אחר ואולי יותר, זה היופי באינטרנט. אל תיצור מצב שאתה לא מקדם יוזמות או רעיונות כי מישהו אחר מנהל (זה נשמע רציני עניין הניהול) את הפורום, כל הקרדיט יהיה שלך וממילא כולם יהנו ממנו. אני מניח שברור לך שאין טעם שאתכתב עם עצמי אודות שלמה ארצי או בכלל. מרגע שכתבת הודעה ראשונה יצרת רושם שכל חטאי הוא שפתחתי פורום שלמה ארצי מבלי להתייעץ איתך....ואני בכלל לא ידעתי שאתה קיים. כרגע החומר של אבישג אצלי וחלק ממנו יפורסם במועד המתאים. על עיסוקיי בחיים אספר בפגישות הבאות, תשאיר משהו לפגישה הבאה שלא יצא סתם סטוץ

אהבתיה

New member
בוקר טוב לועקנין!

נחמד מצידך להשמיע את קולך מדי פעם....אחרי הכל אתה מנהל הפורום לא כן? ובאמת באמת שזה לא דבר אישי נגדך כי אנחנו באמת לא יודעים מי אתה ואפילו מה שמך....זה מתוך דאגה כנה לפורום ומצבו לא הולך ונהיה טוב יותר כמו שאתה מבין (אולי) ....אז באמת אם איכפת לך ממנו, דאג לשנות את מצב העניינים על ידי ההצעות שניתנו כאן על ידי חברי הפורום כגון פרסומו,מפגש חברים וכדומה.... ועדיף שתתחיל עם הופעות יותר תכופות בו!!! אם אינך יכול לקחת את האחריות,העבר אותה למישהו שיכול כי כמו שאמרת,ניהול הפורום היא משימה אחראית ותובענית. יש כאלה שרוצים בכך ויכולים לעמוד בכך לדעתי כמו גיל למשל. ושוב,אין בכך שום דבר אישי כמובן.

לועקנין!!!

אני בטוחה שאין לאף אחד כוונה לפגוע בך אישית . אני נכנסתי לכאן כשהפורום כבר נבנה והיו בערך 20-30 איש ,הדמות הדומיננטית בפורום תמיד הייתה גיל, בעלי הידע הרחב בפורום הם גיל וברק , אז במקום להתנשא עליהם (ואני לא מבינה על מה ולמה) תשתף איתם פעולה ואל תפזר סיסמאות. לא הכרתי את גיל עד אתמול , ואת ברק אני לא מכירה גם היום , כך שאתה לא יכול להגיד שאני משוחדת או משהו. פרסמתי בפורום שתיים שלוש שאלות אליך ואתה לא ענית. לא אני ולא אף אחד בפורום הזה ציפינו שתחתים כרטיס , אבל תענה על שאלות . כבר כמה ימים לא השארת הודעה בפורום, אין לנו שום אפשרות ליצור איתך קשר , אתה לא מתפקד. ולגבי העבודה שקיבלת לפני עשרה ימים, זה ממש לא מענין אותי מה עשית איתה אבל עצם העובדה שלא פירסמת שום דבר בנוגע אליה מעידה שלא ממש אכפת לך מהפורום הזה. ואם כבר אכפת לך אז פחות מכמה אנשים כאן. ועקנין, זה לא אישי נגדך אבל תסכים איתי שאתה לא האיש הכי מתאים לנהל את הפורום. יש אנשים ראוים ממך כדוגמאת גיל וברק . אל תיקח את זה אישי, אבל אם אתה מתכוון להמשיך בצורה כזאת אני חושבת שכדאי לכולם ללכת לאתר בית אחר ולהציע להם פורום עם מנהל טוב כמו גיל או ברק , וזה לא איום. מקווה שתענה ורוב הזמן בפורום גברת תפוח(שיר)

למעלה