ניהול ותקשורת

fluppster

New member
ניהול ותקשורת

אני מאוד מתעניינת בתחום התקשורת (טלויזיה, עיתונות וכ"ו), אבל הבנתי שאין ממש טעם לעשות תואר בתקשורת, כי בתכלס זה לא נותן כלום. השאלה שלי היא, האם כדאי לעשות תואר בניהול ואז להתמקצע בתקשורת? ועוד שאלה- האם יש אפשרות באחת מהאונ' ללמוד ניהול ובנוסף לקחת קורס של תקשורת? תודה!

הי!

גם אני די מתעניינת בתחום התקשורת. וגם אני לא עושה תואר בתקשורת גם בגלל הסיבות שציינת וגם בגלל סיבות עיקריות נוספות. בכל אוניברסיטה צריכים להיות לימודים כללים ברמה זו או אחרת. ובהם את יכולה להכניס גם קורסים בתקשורת. אני למשל עושה תואר בהדגשת חינוך ליקויי למידה בפתוחה. וחלק מקורסי הבחירה שלי היו בתקשורת. את יכולה ללמוד בנוסף לתואר לימודי תעודה בתקשורת. ולימודי התעודה הם דווקא מאוד רציניים ומכשירים די טוב לעבודה בשטח. (אני למשל במקביל לתואר למדתי ביסודיות לימודי תעודה שונים,אמנם לא בתקשורת,אך הם היו ממש מעולים והכשירו נפלא לעבודה בשטח). כשהתעניינתי בתקשורת בלימודי התעודה ראיתי שגם הם טובים ומכשירים לשטח. יש את חשיפה,היה גם את בי"ס כותרת שסופח כמדומני לאוניברסיטת ת"א. תבררי אם את יכולה לעשות שם לימודי תעודה. תעשי חיפוש נוסף בקישור ששלחתי לך על לימודים.

איילת

New member
בוודאי!

אני לומדת תואר בניהול ותקשורת במכללת רעננה. למעשה, כמעט בכל תואר אחר שתעשי במכללה, תוכלי לקחת בקורסי הבחירה גם קורסים בתקשורת. ניתן לשלב גם לימודי תעודה במהלך הלימודים למקצועות ספציפיים כמו דוברות, יחסי ציבור וכו'. מצרפת לך לינק לאתר המכללה.

למעלה