ניהול זמן - אגדה או אפשרות אמיתית?! ../images/Emo55.gif
אבל קודם כל פניה נרגשת לרוח מדבר: מיקי! מה עם הטכניקה שהבטחת?! ההסבר היפהפה שהבאת אודות ניהול זמן לא היה אמור להסתיים גם בטכניקה? חוץ מזה, שאלת בסוף אותה הודעה שאלה מעניינת מאוד: "מה ההבדל בין דברים דחופים לדברים חשובים"? ו-time to fly המיתולוגי השיב לך אחלה תשובה, אבל לא ענית לו ולא גילית לנו אם זוהי התשובה הנכונה, אז עכשיו כולנו סקרנים ומצפים...
מה, זה יפה ככה להשאיר אותנו עם חצי תאוותנו בידינו?!?! עכשיו אתה מוכרח לפצות אותנו באיזה 3 בדיחות מגניבות, כמו שרק אתה יודע (בשרשור הרלוונטי, בבקשה! שיהיה קל למצוא אותן, למי שמחפש לצחוק קצת... אתה יודע, בשרשור החדש של הצחוקים
). ועכשיו, בתום הקריאה הנרגשת, אני יכול להמשיך עם נושא ניהול הזמן, אבל בגלל שאני פוחד שההודעה הזאת תימחק לפני שאני אספיק להכניס אותה לפורום, אני אמשיך את דבריי בהודעה הבאה...
אבל קודם כל פניה נרגשת לרוח מדבר: מיקי! מה עם הטכניקה שהבטחת?! ההסבר היפהפה שהבאת אודות ניהול זמן לא היה אמור להסתיים גם בטכניקה? חוץ מזה, שאלת בסוף אותה הודעה שאלה מעניינת מאוד: "מה ההבדל בין דברים דחופים לדברים חשובים"? ו-time to fly המיתולוגי השיב לך אחלה תשובה, אבל לא ענית לו ולא גילית לנו אם זוהי התשובה הנכונה, אז עכשיו כולנו סקרנים ומצפים...