ניהול כספים בדרום אמריקה...

jinji0

New member
ניהול כספים בדרום אמריקה...

אהלן, תהיתי מה היתרון שבפתיחת חשבון דולרי לקראת הנסיעה לדרום אמריקה... ראשית, שער הדולר היום לא כזה מזהיר כך שאני בטח לא חסוך על זה... חוץ מזה שלא כל כך הבנתי את שיטת ההמרה של הבנק\חברת אשראי כשאני מוציא 'פזו' מחשבון שלקי... אבל זה לא יכול להיות כל כך בעייתי... בקיצור - האם מספר טראוולרס צ'ק של 300$, 2 כרטיסי אשראי על אותו חשבון שקלי, וכסף קטן לנחיתה בארגנטינה יעשו את העבודה? נדב.

Mor167

New member
אז ככה:

המשפט האחרון שרשמת ... זה בדיוק מה שאני יכולה להמליץ מהניסיון האישי שלי ... 2 כ"א ויזה ומסטרכארד, 300-500 דולר טרוולים, וקצת מזומן בכיס של אותה מדינה:)

TzVeYeGeR

New member
אז ככה

כרטיס אשראי או שניים(אם יש אפשרות), שיהיו מסוג ויזה או מאסטר כארד. 200-500 דולר בטרוולרס צ'ק לביטחון במידה וקורה משהו. 200-300 דולר מזומן להתחיל את הטיול, בהגעה למדינה הראשונה כבר כדאי להמיר 100-150 דולר בשדה התעופה ומשם והתחיל להתגלגל בטיול. לאחר מכן, כאשר תזדקק לכסף, תמשוך מהכספומט. שיהיה טיול מהנה.

0 אור 0

New member
אני תמיד שמרתי גם קצת דולרים מקופלים בארנק

למקרה חירום, בזמן שטיילתי זה היה בסביבות 300$ בשני מקומות שונים (אצלי ואצל בן זוגי) עכשיו כשהסתובבתי בלי להגיע למקומות מרוחקים, הסתפקתי במה שמצאתי שם ממילא - נדמה לי 90$ היתרון במזומן הוא שגם אם כל הבנקים סגורים תמיד יהיה מי שיחליף לך. במצב רגיל אתה הולך לכספומט ומושך כמה שאתה צריך, ועל הוצאות גדולות אפשר לשלם בכרטיס אשראי

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

טוב שיש דולרים וגם טרוול צ'ק בארנק , אין לדעת איפה תתקע ולא יהיה כספומט או יעלם לך הכרטיס אשראי, גם מזומן וגם טרוול צ'ק זה לבטחון וזה חשוב מאוד אל תוותר על זה , זה חשוב מאוד

למעלה