ניהול מזומן - טיפים

speadball

New member
ניהול מזומן - טיפים

שלום לכולם ובעיקר לברמנים העובדים ביננו. יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר כמה זמן: איך לעזאזל שומרים על ל המזומן???? יוצא שבסוף הערב אני מקבל כמות נכבדת של מזומנים ואז יוצאים לאכול אחרי המשמרת, למחרת קונים איזו חולצה או שניים ויוצאים לבלות והופ, רוב הטיפים מאתמול נעלמו. אני פשוט לא מצליח לשמור על הכסף בארנק.. :( אז נכון, אף פעם לא היתי חסכן גדול אבל מבאס אותי שאני לא מצליח לשמור על הכסף (שלא נדבר על להפקיד בבנק...) הייתי שמח לשמוע המלצות או דרכים מוצלחות לשמור על המזומן. תודה

obbb

New member
בפשטות

לא לשים בארנק. לי תמיד יש מקום שאני שם את המזומן שאני מקבל כל משמרת, נגיד אני מקבל 230 ש"ח, שם 200 במחבוא, ו30 משאיר בארנק. קצת כוח רצון... תמיד תפרוט את הכסף הקטן לגדול במשמרת והעודף מ100 או 50 שיהיה לך, תשמור בארנק לאוכל וכו' לאחר מכן את השטרות של 50 / 100 שים בצד. בחייאת, קצת עמידות אתה לא ילד בן 10...

Enderin

New member
צודק גם לי יש את הבעיה הזאת

למזלי אני מקבל משכורת בסיס בצ'ק וגם טיפים אז ככה לפחות חלק ממה שאני מרוויח איכשהו נכנס לחסכון כלשהו... רק חבל שאני בקושי מקבל טיפים..

speadball

New member
אצלי יש הפרשה...

אני מפריש סכום מסוים כל ערב לבוס וזה וזר אלי בסוף החודש (בתוספת טיפים באשראי) אחרי שמורידים לי מיסים ובריאות. את הכסף הזה אני בכלל לא סופר, הוא נשתה על ידי שכר דירה, פלאפון, אוניברסיטה ושאר חוויות... ניסיתי לשים את המזומן בצד אבל זה לא החזיק. חבר שלי נתן לי תוכנה שאמורה לעזור לעקוב, נראה איך היא עובדת ואם זה עוזר :)

speadball

New member
חייבים

זה אתר אינטרנט לא תוכנה - הופך את זה לעוד יותר נוח נראה לי שיקח לי זמן להתרגל לזה.... אני כרגע מנסה לנהל רק את המזומן ולא נכנס לעניינים של הבנק.

nunimon

New member
המלצה חמה - מניסיון

אז ככה: 1. קונים קופסת קפה נמס עלית. 2. מעבירים את תוכנה לכלי קיבול . 3. עושים חור מאד קטן אבל שמאפשר להכניס מטבעות ושטרות, אבל לא גדול מדי שאפשר יהיה להוציא. 4. מדביקים חזק את המכסה. 5. מדביקים דף לבן בצד הקופה, ומתחילים להכניס את כל המזומן, ולרשום תאריך וכמות שהופקדה. את הקניות כל החודש עושים אך ורק באמצעות האשראי וובסוף החודש שוברים את המכסה, מוציאים את הכסף, ומפקידים בבנק. זה כמובן המלצה לכאלו שיש להם קצת משמעת עצמית, ושלא מתפזרים עם הכרטיס אשראי. לי היו חודשים שהייתי מפקיד 4500 שקל מטיפים, וככה באשראי הייתי רואה בצורה מרוכזת את כל ההוצאות שלי, ועל מה בזבזתי כסף במהלך החודש, ויכול לדעת במה לחסוך. אחרי כמה חודשים של אימון, באמת שהצלחתי לחסוך את הטיפים, ולחיות מהשכר בסיס שהיה מגיע ב10 לחודש.

lizush17

New member
וואי...מלך..

לאחרונה התחלתי להתנהל ככה.. אבל עם קופת חזיר..עד שהיה שם 1500 שקל שחסכתי בשבוע(!!) זה התפרק בשלושה ימים...פשוט הוצאתי את זה כי הייתי צריכה... יש לי גם בעיה ענקית של חיסכון..את המשכורת השכר דירה שותה והטיפים מזומנים כל יום פשוט הכל הולך אני מבזבזת בחודש 7000 שקל הבחנתי בזה רק בחודש האחרון כנראה... חייבים לעשות עם זה משהו :S הרעיון שלך מעולה.. אבל יש לו בעיה אחת... יש מצב שאני ממש אצטרך כסף וממש ממש אתעצבן על הקופסא שהיא לא נפתחת לי...אני כבר רואה את עצמי עם פטיש 5 קילו מנסה לפרוץ את הקופסא... :/

למעלה