ניהול מכון יופי

anonimi7548

New member
ניהול מכון יופי

שלום לכולם :) אני גלעד בעלת מכון יופי במרכז תל אביב ואני כרגע מנהלת את המכון שלי עם יותר מידי ניירות וזה ממש לא מובן לטעמי .
חשבתי לעבור לניהול אינטרנטי בגלל האפשרות לעבוד עם חשבוניות ממוחשבות ויש כמה חברות שעוסקות בדברים האלה
לפי סקירה כללית בין החברות ולפי הבנתי שהחברות המובילות הן icount ezcount ו accountbook כולם נותנים שירותים דומים אך נדמה שאיזיקאונט נותנת אקסטרה מכל דבר כמו גיבוי שני למסמכים והיחידה שנותנת שירות לקוחות טלפוני ולא רק במייל כמו כולם.
מישהי התנסתה עם אחת החברות? ישנן המלצות?
תודה לכולן ויום מקסים 3>

רותםצ1

New member
הנהלת חשבונות באינטרנט

בדקתי את כולם (ועוד כמה שלא הזכרת כאן). icount לוקחת בכל פרמטר. הגיבוי המיוחד שמציעים לך במקומות אחרים לא רלוונטי כי אין בו שום צורך. מגבים אותך גם ככה בענן אז למה צריך שני מקומות?
לעניין התמיכה הטלפונית - גם אני הייתי מאוד סקפטי אבל כבר בתקופת הניסיון שלי צלצלתי לEZ ול invoice4u ולא ענו לי הרבה זמן ודווקא ב icount שראיתי שענו גם בשעות לא סטנדרטיות בתוך דקות ספורות. מספקים מערכת מעולה ושירות מעולה. אגב - השירות של icount בלי ניהול הוצאות (שזה בדיוק מה שכל השאר מציעים) הוא גם זול ב 50% מכל השאר... קחי בחשבון.
בקיצור - אין על icount :)

מקווה שעזרתי!

anonimi7548

New member
נשארת עם EZcount

תודה רבה על מענה המהיר רותם!
עזרת מאד.

נרשמתי כבר לשלושה שציינתי בהתחלה וכרגע בחרתי ב- EZcount.
ענתה לי מישהי ממש נחמדה בשרות הלקוחות שלהם והיא הקסימה אותי עם האכפתיות שלה אז החלטתי להישאר.

אגב, לגבי המחיר, ל EZcount יש מסלול של לא הפקת לא שילמת. תפור על עסקים קטנים כמו שלי.

תודה בכל אופן,
שיהיה לך יום מצוין,
גלעד :)

shmickey

New member
עבודה טובה, הצלחתם לבלבל אותי

עד עכשיו אני לא בטוחה עבור איזו מהחברות נעשתה הפרסומת הסמויה

Rosie52

New member
לפחות היו מעלים/ות לוק יומי להחזיר את האפי מהשביתה

למעלה