ניהול משותף..

tamarhp

New member
ניהול משותף..

יש לי בעיה ואני אפילו לא יודעת למי להפנות אותה.. הבעיה שלי היא כזו - שני המנהלים של הפורום שלנו פרשו, פחות או יותר, בגלל צבא ולימודים. אחד בינתיים נשאר אבל הוא כמעט לא בפורום, והשניה פרשה. כל אחד מהם היה אמור להשאיר "יורש" אחריו, והם החליטו ביחד, כנראה, על המנהלים הבאים. בהתחלה זה היה אמור להיות אני ואדם נוסף, שכולם ידעו שאני מסתדרת איתו, אבל אותו אחד לא החזיר להם תשובה אם כן או לא כי הוא התלבט, ובסוף הם בחרו במישהי אחרת. הבעיה היא שאותה בת בקושי פעילה בפורום, ואם היא כבר כותבת משהו - זה רק ב
ואף פעם לא בדיונים הרציניים... מעבר לזה אני לא חושבת שיש מישהו בפורום שממש חושב שהיא מתאימה לניהול, ויש עוד המון אנשים אחרים אצלנו שיכולים לנהל במקומה. והכי הכי חשוב - אני ממש לא חושבת שאני אסתדר איתה בניהול.. נכנסתי לניהול קצת אחרי סוכות, ובזמן שקבעתי ראיון עם טלי אותה ילדה כבר ידעה שהיא נבחרה, ולמרות זאת עד עכשיו היא עדיין לא קבעה ראיון (היא דווקא התקשרה לתפוז כמה פעמים אבל בינתיים כלום לא נסגר). על הניהול רמזו לי כבר לפני שנה, ולפני חצי שנה כבר הודיעו לי בשושו שאני אהיה המנהלת הבאה ברגע שהם יפרשו, ככה שזה היה כבר בטוח שאני נבחרתי מבחינתם, והיה רק צריך את הראיון והאישור של תפוז. אז למה שני המנהלים לא התייעצו איתי ושאלו אותי מי אני רוצה שינהל איתי? הרי מי שנשאר המנהל זה אני, ולא הם, הם לא צריכים להסתדר עם המנהל/ת החדשים, אז למה לדחוף לי מישהו שאני לא מסתדרת איתו? וגם לא היתה לי אפשרות לומר להם "לא", הם אפילו לא דאגו לומר לי עליה, פשוט היא פנתה אלי והיה מין דו שיח כזה - היא: "את יודעת ש**** ביקשה ממני להיות המנהלת, נכון?" אני: "מה? לא..." היא: "אה.. אופס.. חשבתי שהם אמרו לך..." וככה גיליתי... מה אני אמורה לעשות עכשיו?? אי אפשר לומר לה לא להכנס לניהול... וכבר פעמיים רבתי איתה בחודש האחרון... היא ממש מרגיזה אותי, איך אני אנהל איתה?? ואני אפילו לא יכולה לכתוב את זה בפורום המנהלים כי יש לנו מישהו בפורום שלא ממש מסמפט אותי והוא גם די קרוב למנהלת שפרשה, והוא גם מנהל והוא נכנס לפורומים המנהלים, ואני לא רוצה שהוא ילך ויספר למנהלת שפרשה מה כתבתי... כתבתי את זה פה כי לא נראה לי שהוא נכנס לפה.. אופפפפפפפפפ!!! מה עושים??? בינתיים אני מעדיפה להישאר לבד בניהול מאשר שהיא תכנס וסתם נריב, אבל זה לא נוח להיות מנהלת לבד, מספיק שאני נעדרת יום אחד ובדיוק נכנס טרול ומתחיל לקלל (זה קרה כשהמחשב שלי היה מושבת 3 ימים..)..
HELP!

tali l

New member
תמר

אין סיבה לחשש היום את מנהלת הפורום וכל הוספה של מנהלת נוספת תהיה רק אחרי התייעצות איתך בואי נדבר על זה באופן אישי... טלי

למעלה