ניהול סיכונים

ניהול סיכונים

לכל מי שמעונייו, כתבתי פוסט על ניהול סיכונים בשוק המט"ח. הבלוג יחסית חדש. אשמח לפידבקים

EURUSD22

New member
אהבתי!

במיוחד את הנתונים בטבלה שצרפת (מהיכן, אגב?) - מפתיע משהו להבין שגם לסוחר מאוד מצליח (90%) יש סיכוי גבוה מאוד (40%) לספוג שני הפסדים רצופים. זה רק אומר שכל סוחר מפסיד בשלב מסוים ואין צורך לחשוש מהפסדים. כתבת יפה - מרבית הכשלונות נובעים מניהול סיכונים גרוע וטוב שסוחרים מתחילים ידעו על כך. אני חושב עם זאת שרבים יצטרכו לחוות מחיקת תיק על בשרם לפני שיפנימו את המסר. עבודה יפה.

תודה על הפידבאק

את הטבלה הזו יש לי הרבה זמן (זה היה מאיזה מקום ברשת). אם אין לך בעיה עם אנגלית, אני מאוד ממליץ לקרוא את המאמר הבא:http://www.financial-spread-betting.com/Losers-winners.html הטבלה הזו מופיעה גם שם (אם כי בקטן יותר). מסחר זה עניין גם של מספרים, זה לא רק לשים טרייד וזהו. לצערי הרבה סוחרים מתחילים לא מבינים את זה ולכן הם ימחקו. מי שמתחיל צריך קודם למחוק חשבון דמו או חשבון ממש קטן. במסחר יש חלק של הימורים, כמו שבפוקר יש ובכל זאת הרבה הרבה שחקני פוקר מגיעים בסופו של דבר לשולחן המרכזי ומנצחים. הדבר דומה במסחר כאשר אתה יודע איפה אתה עומד מבחינת המספרים וההסתברויות.

למה מהמר?

להיפך, אני מנסה לעודד אנשים לא להמר ע"י הצגת המספרים (לא אני חישבתי דרך אגב). אני רוצה להראות שסוחר עם 30% פגיעה יכול להיות יותר רווחי מאחד עם 80%. לא מבין למה התקיפה הזו עם ההימורים?

amirvx

New member
ניהול סיכונים/כסף זה ההבדל בין מקצוען לחובבן

לא מעט קרה בעבר שסיימתי שבוע מסחר עם אחוזי הצלחה גרועים, אפילו גרועים מאוד, ובכל זאת יצאתי עם כסף בכיס. הסיבה, כפי שנאמר כאן\ היא ניהול כספי נכון- אם אני יודע להרוויח 2 דולר בכל טרייד מורווח, ולעומת זאת מפסיד רק 30 סנט בטרייד כושל, אני יכול לשרוד ואף להרוויח עם אחוזי הצלחה לא מרשימים.

matanbil

New member
אחלה מאמר

זה משהו שאף פעם לא הבנתי באלה שסוחרים בסכומים קבועים סטופ ענק - כאפה ענקית במקרה של הפסד

למעלה