ניהול שירים ידני

henchook

New member
ניהול שירים ידני

למה אי אפשר לנגן שירים מה-iPod על המחשב אם האופציה Manually manage songs and playlists לא מסומנת ב-iPod options? המחשב הראשי שלי נמצא בבית, ומולו אני מסנכרן את iPod. כשאני מחבר את ה-iPod למחשב שלי בעבודה אני רואה את רשימת השירים, אבל הם disabled ואני לא יכול לנגן אותם. אם אני בוחר באפשרות Manually manage songs and playlists, הם הופכים להיות enabled ואני יכול להשמיע אותם במחשב בעבודה (עוד לא בדקתי מה יקרה עכשיו במחשב בבית). למה אי אפשר לנגן שירים ישירות מה-iPod אם האוציה הזו לא מסומנת?

בגלל שאז האיפוד נמצא במצב אוטו

סינכרון אוטומטי ללא נגיעתך ברגע שאתה בורח ידנית אז גם אפשר לנגן פשוט כי ככה זה הגיוני לחשוב שתרצה באפל אז בכל מחשב אם תבחר את המצב הידני תוכל לנגן את השירים של האיפוד באיטונז

henchook

New member
אז מה בדיוק ההבדל

בין ידני לאוטומטי? מה iTunes עושה אוטומטית, שאני צריך לעשות? מיד אחרי כל שינוי שעשיתי במצב ידני ראיתי progress bar של iTunes, שנראה כאילו שהוא מעדכן את iPod. אני צריך לעשות משהו לפני שאני מנתק את iPod מהמחשב כדי שהשינויים יתעדכנו או לא?

במצב ידני אתה שולט על העברת השירים

לאיפוד במצב האוטומטי האיטונז מסנכרן את השירים כך שאם נניח תשנה דברים באיפוד ידנית ותחזיר לאוטומטי הוא יסנכרן את כל השירים כמו שהם מופיעים באיטונז אין לך שליטה על האיפוד במצב האוטומטי אז אם יש לך כוונה להגדרות ידנית תשאיר את זה ככה כל הזמן וכל מחשב שתתחבר אליו יזהה שאין לך את אותה רשימת שירים וישאל אם אתה רוצה לסנכרן אז במקרה כזה עדיף הגיד לא כי אז הוא ימחק לך שירים שאין על המחשב המחובר באותו רגע לא נעים

למעלה